QUOTE(carramele @ 2010 02 01, 13:34)
Mano mažojo istorija tokia. Kai pradėjo bert, norėjom kraujo tyrimą padaryt, bet seselės pasakė, kad greičiausiai nepavyks paimt iš jo neypatingos kokybės venų tokį kiekį nesukrešėjusio kraujo, kuris reikalingas. Tad kai mano hipoalerginė dieta nedavė ryškaus rezultato, tęsėsi smarkūs bėrimai ant viso kūno ir lėtinis viduriavimas, tiesiog perėjom ant specializuoto mišinio, skirto alergiškiems vaikams. Iš karto oda ir viduriukai susitvarkė. Po kurio laiko pradėjom bandyti primaitinimą. Tai kokį produktą bebandydavom, nuo jo išberdavo arba tą pačią dieną, arba antrą, arba trečią
Dabar jau alergija lyg buvo apmažėjusi, meniu prasiplėtęs iki kokių 10-15 produktų, nuo kurių neberia. Bet va pradėjo niežulys kamuot.
O jūs jau kokie dideli!
Gal tada tik laikinai čia išlindo, ryšium su visom tom ligom. Labai to linkiu
Jums tik taip atrodo kad dideli
O man jis dar maziukas
Juokas juokais, bet turim sesute 2 metuku, tai apie ja taip netupciojam kaip apie vyresneli.
Aisku eina i darzeli ir visokiu ligu prisirenka, serga daznai, bet tuo paciu labai nevalgus, jautrus...ta imunine sistema pas ji silpna, dar zarnynas, isoperavom adenoidus, dar AD konstatavo
Svarbiausia noriu greiciau ta deme gydyt/naikint, bijau kad dar labiau neissiplestu ir po visa kuna, nes ir kasosi ir gydyt reikia. Cia jau nebegali nekreipt demesio, kaip anksciau dariau kai buvo mazyte deme.
Ir labai tikiuosi kad islindo tik del uzpuolusiu ligu, todel dar labai noriu pas gastro nueiti.
Sakykit, o tyrimams guldo i ligonine ar nebutinai?