Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXI tema

QUOTE(bigliuke @ 2010 01 28, 16:01)
Sorry, kad klausiu, rodos visa tema perskaiciau ir sulyginau Emolium sudeti su pirmame puslapyje nurodytomis "blogosiomis" sudedamosiomis dalimis, bet gal pakartosite kuom butent bloga sudetis? Is anksto, labai aciu! 4u.gif

kam tie sorry, pati cia visko visu klausineju po 100 kartu blush2.gif
na, man ne viena vaistininke pirstais bade ten esamus parabenus. nebent gamykla per mazai vaistininkams sumokejo ir dabar jie emoliumo nelabai siulo kudikiams. biggrin.gif
jus pati pereikit per vaistines ir paklausinekit nuomoniu. tik reikia kad zmoniu nebutu, kad turetu vaistininkes laiko pasakoti. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jurate_k @ 2010 01 28, 16:05)
Lilosun, kaip ir mes geria Liveio kids. Man tai kaip tik jos atrodo, kad gali alerginti g.gif  Dabar ryte duosu Bifolac o vakarais gefilus plius. O kiek isbandziau as tu geruju, siaubas.
Dar venas dalykas, p. Vaiciulioniene mums buvo skyrus Flora care gerasias, o gastroenterologe pasake, kad alergiskiems vaikuv=ciams jokiu budu negalima nei ju nei  bifoval. Va ir suprask paprastas zmogau doh.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2010 01 28, 15:35)
O mamytes kokias Jus gerasias bakterijas naudojat, kad nealergizuotu?
Gerem gefilus plius, gydytoja sake pakeist i Bifolac, pabandziau. lyg ir paraudo, bijau dar duoti. Gal dar yra kokiu nealergizuojanciu?
Lilosun pamirsau kokias jus geriat?

Mes jau ilga laika geriame gefilus plius, neseniai dareme disbakteriozes tyrima, tai idealus tyrimas, visko yra ir visko uztenka, tai padariau isvadas, kad gefilus mums kaip ir tinka.
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2010 01 28, 16:05)
Lilosun, kaip ir mes geria Liveio kids. Man tai kaip tik jos atrodo, kad gali alerginti g.gif  Dabar ryte duosu Bifolac o vakarais gefilus plius. O kiek isbandziau as tu geruju, siaubas.
Dar venas dalykas, p. Vaiciulioniene mums buvo skyrus Flora care gerasias, o gastroenterologe pasake, kad alergiskiems vaikuv=ciams jokiu budu negalima nei ju nei  bifoval. Va ir suprask paprastas zmogau doh.gif

flora care sudėtis:
Sudėtis: Kukurūzų krakmolas, maltodekstrinas, frukto-oligosacharidai, sausai užšaldytų gyvybingų bakterijų kultūros (probiotinės): Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus salivarius, lactococcus lactis, Enterococcus faecium, Lactobacillus casei, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, fermentai (amilazės).

Bifoval®
Kietos kapsulės suaugusiesiems
Lactobacillus bulgaricus DDS-14 - 0,05 mlrd. ksv*,
Lactobacillus rhamnosus - 0,5 mlrd. ksv*,
Lactobacillus acidophilus DDS-1 - 1,35 mlrd. ksv*,
Bifidobacterium bifidum - 1,125 mlrd. ksv*.
Pagalbinės medžiagos:ryžių krakmolas, bulvinių saulėgrąžų (Helianthus tuberosus) šakniavaisių miltai, kapsulės apvalkalas želatina, tirštiklis gumiarabikas, augalinis magnio stearatas.

Bifoval® babe
Braškių skonio kramtomosios tabletės
Lactobacillus rhamnosus - 1,1 mlrd. ksv*,
Lactobacillus acidophilus DDS-1 - 1,05 mlrd. ksv*,
Bifidobacterium bifidum - 0,5 mlrd. ksv*,
Bifidobacterium bifidum infantis - 0,5 mlrd. ksv*.
Pagalbinės medžiagos: fruktozė, kukurūzų krakmolas, lipnumą reguliuojanti medžiaga trikalcio fosfatas, braškių skonio aromato ir skonio stipriklis, augalinis magnio stearatas.

apie netoleruojančius laktozės nieko nerašoma, deja.

Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 01 28, 17:21)
flora care sudėtis:
Sudėtis: Kukurūzų krakmolas, maltodekstrinas, frukto-oligosacharidai, sausai užšaldytų gyvybingų bakterijų kultūros (probiotinės): Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus salivarius, lactococcus lactis, Enterococcus faecium, Lactobacillus casei, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, fermentai (amilazės).
  Bifoval®
  Kietos kapsulės suaugusiesiems
Lactobacillus bulgaricus DDS-14 - 0,05 mlrd. ksv*,
Lactobacillus rhamnosus - 0,5 mlrd. ksv*,
Lactobacillus acidophilus DDS-1 - 1,35 mlrd. ksv*,
Bifidobacterium bifidum - 1,125 mlrd. ksv*.
Pagalbinės medžiagos:ryžių krakmolas, bulvinių saulėgrąžų (Helianthus tuberosus) šakniavaisių miltai, kapsulės apvalkalas želatina, tirštiklis gumiarabikas, augalinis magnio stearatas.

Bifoval® babe
  Braškių skonio kramtomosios tabletės
Lactobacillus rhamnosus - 1,1 mlrd. ksv*,
Lactobacillus acidophilus DDS-1 - 1,05 mlrd. ksv*,
Bifidobacterium bifidum - 0,5 mlrd. ksv*,
Bifidobacterium bifidum infantis - 0,5 mlrd. ksv*.
Pagalbinės medžiagos: fruktozė, kukurūzų krakmolas, lipnumą reguliuojanti medžiaga trikalcio fosfatas, braškių skonio aromato ir skonio stipriklis, augalinis magnio stearatas.

apie netoleruojančius laktozės nieko nerašoma, deja.

Aciu uz tokia isamia info 4u.gif Itariu, kad mums laktoze ir netinka. Pavyzdziui, kai uzdave flora care iskart kaklas slapiuot pradejo doh.gif Man tai kazkokia mistika su tom gerosiomis.
Dabar geriam gefilus plius. Niu ir lyg nieko, ten net parasyta, kad gali gerti alergiukai, kurie alergiski pienui.
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2010 01 28, 18:07)
Aciu uz tokia isamia info 4u.gif  Itariu, kad mums laktoze ir netinka. Pavyzdziui, kai uzdave flora care iskart kaklas slapiuot pradejo  doh.gif  Man tai kazkokia mistika su tom gerosiomis.
Dabar geriam gefilus plius. Niu ir lyg nieko, ten net parasyta, kad gali gerti alergiukai, kurie alergiski pienui.

Nesuprantu, kur ta laktoze floracare sudeteje? Ziuriu ziuriu, nu niekaip nematau g.gif
Atsakyti
Sudėtis Bifolac

Vienoje kapsulėje yra ne mažiau kaip po 107 CFU Lactobacillus rhamnosus ir Bifidobacterium longum.

Viename 1,5 g miltelių maišelyje yra ne mažiau kaip po108 CFU Bifidobacterium longum bei Lactobacillus rhamnosus mikrokapsulėse.

Pagalbinių medžiagų sąrašas.

BIFOLAC skrandyje neirios kapsulės:

Gliukozė, keratonijų pupelių lipai, magnio stearatas, oligofruktozė, želatina, acetilinti monogliceridai, talkas bei dažiklis titano dioksidas.

BIFOLAC milteliai geriamajai suspensijai:

Oligofruktozė, kukurūzų krakmolas.

Sudėtyje nėra laktozės, glitimo.
Tai gal mums ir bifolac turetu tikti?
Papildyta:
Tai dabar vel iskilo klausymas - pediatre mums pridave lapuku su geruju bakteriju pavadinimais, sako issirinkit pagal kaina.
Bet dabar kai ziuriu ju sudetis - jos skirtingos.
tai kaip zinoti kokias mums geriau gerti? ar cia tikrai nera didelio skirtumo kurias, svarbu kad nealergizuotu?
aciu 4u.gif
Atsakyti
Apie aliejus ne per seniausiai kalbėjot. Va, ką aptikau: Ekologiškas specialus Omega rūgščių aliejų mišinys:
http://www.ekoeko.lt...c...ITA.-260ml

Gal ir visai nieko? "Viskas viename" cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carramele: 28 sausio 2010 - 19:39
Merginos, kur galima LT nupirkti pigiau migdolu alejuka. Ne noriu is Akomos siunti, ilgai eina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 01 28, 23:02)
Merginos, kur galima LT nupirkti pigiau migdolu alejuka. Ne noriu is Akomos siunti, ilgai eina ax.gif

Galiu perleist šiek tiek Akomos kainom, kaip tik gavau didesnį kiekį. parašyk man į AŽ kiek norėtum.
Atsakyti
Milena,
ar cia Jus turejote darytis tuos brangius alergenu tyrimus ir eiti pas gastro? Kaip Jums sekesi? Jei jau kazka praleidau, parasykit, paieskosiu atgaliniuose psl ax.gif
O Jus cia santariskese buvot ir pas ka? as uzsirasiau kita savaite pas Gelziniene.
ir ryt bandysiu kakuti nuvezti i zolyno g. bandysiu be siuntimo. Kaip ten tiksliai tas tyrimas vadinasi? Kokybinis paselis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuv: 28 sausio 2010 - 22:08
QUOTE(Amica @ 2010 01 28, 04:31)
. Tik mano vyresnėlio pirmoji pediatrė liepė niekada neduoti pirmo virimo sultinio vaikui, t.y. mėsai užvirus pavirti keletą minučių, tada keisti vandenį ir tik tada virti sultinuką ir duoti jį vaikui. Įdomu, ar tos mamos, kurios verdate vaikams sultinius, darote būtent taip?  g.gif

as ir taip darydavau vyresneli augindama drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2010 01 28, 23:07)
Milena,
ar cia Jus turejote darytis tuos brangius alergenu tyrimus ir eiti pas gastro? Kaip Jums sekesi? Jei jau kazka praleidau, parasykit, paieskosiu atgaliniuose psl ax.gif
O Jus cia santariskese buvot ir pas ka? as uzsirasiau kita savaite pas Gelziniene.
ir ryt bandysiu kakuti nuvezti i zolyno g. bandysiu be siuntimo. Kaip ten tiksliai tas tyrimas vadinasi? Kokybinis paselis? g.gif

Sveiki,mes norejome daryti misri palete,bet jau 3 daktarai man "aiskai" pasake kad mano mazas dar mazas (1,4)ir norima rezultata galim ir ne pamatyti.Duoda 50/50.Ir dar...gali parodyti alergiju ant visai tinkamus produktus, gyvunus...
Si savaite buvom pas gastro, tai parode nupestus kakulius ir musu 1 nuo virsaus (pati blogiausia verysad.gif ), bet pasakiau kad ne kiekviena karta tokios buna, nusiunte daryti echoskopija. Ten visai anekdotas buvo doh.gif . Daktaras paklause kas siunte ir kokios problemus turime.Pasakiau kad gastro ir del kakulius, paziurejo zarna ir nieko man ne sako. As paklausiau sako gastro pasakys, as jam kad mes eisim tik 5 diena. Sako man, su zarnyna viskas gerai,parasiau kad sunkiai kakoja doh.gif .As jam...sorry lotuliukas.gif be as ne sakiau kad sunkiai, a kad tik ismatos buna ivairus bigsmile.gif . A sunkiai cia isejna kad vid.uzketejimas, pilvukas skauda, stenejimas baisus. Pas mus tai nieko tokio NERA ax.gif . A jis man...as parasiau doh.gif .Normalei galvoju.
Tai dabar laukiu kol mazas pakakos IKI 12 val dienos lotuliukas.gif kad nuvezti i microbiologine laboratorija, reike svezus lotuliukas.gif per 2 val. Bet turiu problema lotuliukas.gif doh.gif , mazas daro po pietu ir po 2 kartus buna, tai pirmadienis jau kraujas is ... lotuliukas.gif bet reikes vezti, rezultatai po 5 dienu ir kainuoja 81 lt.Ten daro bendras ir ant AS ir AD (taip man gastro pasake...viska matysim). Tai va...musu reikaliukai smile.gif

Ir dar.gastro pasake keisti piena(mes gerem "Dobilas ekologiskas) ant misynuka,bet dar ne skubu tai daryti.
Papildyta:

Kada alergologe siunte -kakulius paprastai su siuntimu,nereikejo moketi. I paprasta laboratorija prie vaiku ligon. (mes is KLP), a dabar moketi reike 81 lt ir kakuliai svezi ir tyrimas MIKROBIOLOGINIS, raso ismatu paseles .....ne suprantu zodi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2010 01 28, 04:31)
Tik mano vyresnėlio pirmoji pediatrė liepė niekada neduoti pirmo virimo sultinio vaikui, t.y. mėsai užvirus pavirti keletą minučių, tada keisti vandenį ir tik tada virti sultinuką ir duoti jį vaikui. Įdomu, ar tos mamos, kurios verdate vaikams sultinius, darote būtent taip?  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif taip visada reike virti,su pirmu visi brudai iseina. As tai tikrai zinau blush2.gif nuo 94 metu dirbu su gamynimu doh.gif
Atsakyti