QUOTE(kristinuv @ 2010 01 28, 23:07)
Milena,
ar cia Jus turejote darytis tuos brangius alergenu tyrimus ir eiti pas gastro? Kaip Jums sekesi? Jei jau kazka praleidau, parasykit, paieskosiu atgaliniuose psl
O Jus cia santariskese buvot ir pas ka? as uzsirasiau kita savaite pas Gelziniene.
ir ryt bandysiu kakuti nuvezti
i zolyno g. bandysiu be siuntimo. Kaip ten tiksliai tas tyrimas vadinasi? Kokybinis paselis?
Sveiki,mes norejome daryti misri palete,bet jau 3 daktarai man "aiskai" pasake kad mano mazas dar mazas (1,4)ir norima rezultata galim ir ne pamatyti.Duoda 50/50.Ir dar...gali parodyti alergiju ant visai tinkamus produktus, gyvunus...
Si savaite buvom pas gastro, tai parode nupestus kakulius ir musu 1 nuo virsaus (pati blogiausia
), bet pasakiau kad ne kiekviena karta tokios buna, nusiunte daryti echoskopija. Ten visai anekdotas buvo
. Daktaras paklause kas siunte ir kokios problemus turime.Pasakiau kad gastro ir del kakulius, paziurejo zarna ir nieko man ne sako. As paklausiau sako gastro pasakys, as jam kad mes eisim tik 5 diena. Sako man, su zarnyna viskas gerai,parasiau kad sunkiai kakoja
.As jam...sorry
be as ne sakiau kad sunkiai, a kad tik ismatos buna ivairus
. A sunkiai cia isejna kad vid.uzketejimas, pilvukas skauda, stenejimas baisus. Pas mus tai nieko tokio NERA
. A jis man...as parasiau
.Normalei galvoju.
Tai dabar laukiu kol mazas pakakos IKI 12 val dienos
kad nuvezti i microbiologine laboratorija, reike svezus
per 2 val. Bet turiu problema
, mazas daro po pietu ir po 2 kartus buna, tai pirmadienis jau kraujas is ...
bet reikes vezti, rezultatai po 5 dienu ir kainuoja 81 lt.Ten daro bendras ir ant AS ir AD (taip man gastro pasake...viska matysim). Tai va...musu reikaliukai
Ir dar.gastro pasake keisti piena(mes gerem "Dobilas ekologiskas) ant misynuka,bet dar ne skubu tai daryti.
Papildyta:
Kada alergologe siunte -kakulius paprastai su siuntimu,nereikejo moketi. I paprasta laboratorija prie vaiku ligon. (mes is KLP), a dabar moketi reike 81 lt ir kakuliai svezi ir tyrimas MIKROBIOLOGINIS, raso ismatu paseles .....ne suprantu zodi
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2010 01 28, 04:31)
Tik mano vyresnėlio pirmoji pediatrė liepė
niekada neduoti pirmo virimo sultinio vaikui, t.y. mėsai užvirus pavirti keletą minučių, tada keisti vandenį ir tik tada virti sultinuką ir duoti jį vaikui. Įdomu, ar tos mamos, kurios verdate vaikams sultinius, darote būtent taip?
taip visada reike virti,su pirmu visi brudai iseina. As tai tikrai zinau
nuo 94 metu dirbu su gamynimu