Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXI tema

Sveiki, merginos! 4u.gif
Nebuvou pas jus pora dieneliu, mano vaikai su temperatura 38,5 jau ne viena diena. Siandien maziuku geriau tai padarem echoskopiju (gastro siunte) tai viskas gerai sako.
A alergija musu kaip ir praeijo smile.gif 10 kartus ....... Jau kaip savaite tepu tik su rebu kremuku, biski odele drekinti, izoliotas nuo triusiuko. Tai kol kas gerai. Bet reikes koki kita dienele ileisti i kambari kur gyvunelis gyvena, jegu isbers tai tikrai zinuosiu nuo kuo. g.gif

Atsakyti
QUOTE(jurgelep @ 2010 01 27, 12:15)
na va nusprendziau ir as pasisakyti, seniai jau paskaitineju sita temele, nes mano leliuka kuriam dabar 7 men jau du menesiai kaip beria sausom raudonom demem ir niekaip neatrandu nuo ko, nors siokios tokios patirties su alergijom lyg ir turiu (cia jau antras alergiskas mano vaikelis). Na bet atrodo kad pagaliau aptikau, tai kas mus smarkiai alergizavo, todel noriu su jumis pasidalinti. Vakar buvom pas alergologe, kuri atvere man akis, nes baisiai nusistebejo kad girdau vaikui vandenini vidamina D, kuris tokius jautrius vaikucius gali alergizuoti ir butinai liepe pakeisti i aliejini. Minejo kad vandeniniam yra anyziu, kurie ir alergizuoja, o as ziopla visa ta laika gerdavo dar ir arbata maitinanciom, i kuria beje irgi ieina anyziai. Siandien mano vaikas atrodo zymiai graziau, kadangi ismetem ir arbata ir vidamina D. Dabar tik reikia atrast kitus kaltininkus, kuriu net neabejojo atsirado daugiau kai as taip ijautrinau organizma doh.gif

Mano pats pirmas pastebėjimas buvo kai tik išgerdavau arbatos hipp maitinančiom (o jos tikrai nemažai gėriau) ant kojyčių atsirasdavo po 1-3 spuogelius, bet gydytoja sakė, kad tai nealergija doh.gif , o jau kai pradėjo berti skruostukus... buvo per mažai atsisakyti tik arbatos. D vitamino pati ne visada prisimindavau duoti, tai kažkaip nežinau ar reagavo, pas mane aliejinis.
Atsakyti
O sakykit is Akomos tiesiai i LT siunciates? Kiek daugmaz pristatymas kainuoja ir kiek laiko trunka?
Atsakyti
QUOTE(pirmokelis @ 2010 01 27, 12:07)

O dabar apie triušį. Nu jo, skerdenėlė jo atrodo graudžiai, labai jau panaši į katinėlį  doh.gif  bet neapsigaukit, tai pati geriausia mėsytė,kokią tik galim patiekti savo vaikučiams.
Aš triušį susipjaustau dideliais gabalais, kojos atskirai, nugara į kokias tris dalis ir šonkauliai atskirai. viskas, daug mokslo čia nereikia. kai kas nupjauna mėsytę nuo kaulų ir kepa, bet man tai perdaug teršaties, dažniausiai nelabai tam turiu laiko tai ir nesuku galvos. Dažniausiai ištroškinu visą triušį, paskui susišaldau dalį virto, gaunasi puikus zagatovas greitiems pietums: į keptuvę, daržovių, padažo, keli šaukštai kruopų ar makaronų, pirštelius apsilaižusit  mirksiukas.gif
Vat mano šeima asmeniškai tai labiausiai mėgsta troškintą triušieną su baltu padažu (receptą jau račiau) arba su moliūgų padažu (irgi receptą jau rašiau), verdu iš jo šaltieną, tai pats geriausas dalykas tiems, kurie dar turi nedaug dantukų. Tik prie triušio reik pridėt kokio kalakuto gabalą su odele ar šiek tiek vištos kaulelių, kad daugiau želatino išsiskirtų, tada geriau sustingsta.

Prie progos parašysiu apkepo su triušiena receptą.

Mano mažoji gali valgyti tik triušieną, tai darau ir koldūnus, ir kotletukus... Ačiū už šaltienos idėją. Man tai skanu thumbup.gif , bet mažoji nevalgė verysad.gif , sako: ka ka lotuliukas.gif .
Aš tai vis pykstu ant triušiuko, nu kas per žvėris sakau lotuliukas.gif , kad taip ilgai troškint jį reik. Pati nemėgstu jo, o dar ir prieskonių negaliu užsidėt, tai iš vis ne kas. Jau taip pasiilgau kiaulaitės blush2.gif , ji man nepakeičiama, pati skaniausia, kad ir nesveikiausia smile.gif .
Labai lauksim apkepo receptėlio, gal visai ir pradės patikti biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 01 27, 14:24)
Sveiki, merginos! 4u.gif
Nebuvou pas jus pora dieneliu, mano vaikai su temperatura 38,5 jau ne viena diena. Siandien maziuku geriau tai padarem echoskopiju (gastro siunte) tai viskas gerai sako.
A alergija musu kaip ir praeijo smile.gif  10 kartus ....... Jau kaip savaite tepu tik su rebu kremuku, biski odele drekinti, izoliotas nuo triusiuko. Tai  kol kas gerai. Bet reikes koki kita  dienele ileisti i kambari kur gyvunelis gyvena, jegu isbers tai tikrai zinuosiu nuo kuo. g.gif

Smagu, kad viskas gerai.
Labai linkiu, kad tas triušiukas ir būtų jūsų alergijos priežastis. Pašalinat - ir alergijos nėra thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 01 27, 13:24)

A alergija musu kaip ir praeijo smile.gif 

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciukas didelis , merginos!
Be jus ir jusu pagalbos as nieko ne padaryciau blush2.gif . Mano medicinos zinios buvo 0,0 rolleyes.gif .
Jums irgi daug kantrybes, vaikuciam sveikatos.
Bet jus taip lengva manes neatsikratysite lotuliukas.gif , as labai dziaugiosiu kad mums kol kas viskas OK, bet reike eiti iki galo. smile.gif, nuo kuo jam buvo ar dar bus g.gif . Tai as su jumis ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal yra pirkusiu internetinej parduotuvej http://www.aromanatu...i-fitoliai.html, kazin ar tikrai ten ekologiski tie aliejai g.gif Pasigirkit kas pirkot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2010 01 27, 16:37)
Gal yra pirkusiu internetinej parduotuvej http://www.aromanatu...i-fitoliai.html, kazin ar tikrai ten ekologiski tie aliejai  g.gif  Pasigirkit kas pirkot  biggrin.gif

čia labai naujas puslapis. jei jų kokybė gera, Akoma atostogauja thumbup.gif Būtų gerai turėti tokiom kainom Lietuvoj, reiks būtinai patikrinti.
Atsakyti
Pas mus svente 4u.gif lotuliukas.gif , po men. gavome is "Akomos" TS, bet kaip idomiai...ant dezes priklijotas lapelis su data 18 diena, paklausiau"ar jau 18 buvo KLP"sako TAIP doh.gif , paklausiau a kodel tik 27 gavau, tyli doh.gif NOrmalei dirba, irdar centrine pasta doh.gif

Tai dabar noriu pagalbos...laikyti geraiu saldytuve,a kiek naudoju i atskira inda ir pries tepima pasildyti??? ax.gif Ar geriau sumaisyti ...su kuo......
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2010 01 27, 14:37)
Gal yra pirkusiu internetinej parduotuvej http://www.aromanatu...i-fitoliai.html, kazin ar tikrai ten ekologiski tie aliejai  g.gif  Pasigirkit kas pirkot  biggrin.gif

Giriuosi biggrin.gif Aš pirkau. Neturiu jokių nusiskundimų.
Tiesa, produktų kokybės su kitom parduotuvėm palygint negaliu, nes užsakinėjau dar mūsų nebandytus produktus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carramele: 27 sausio 2010 - 15:59
QUOTE(ingridzi @ 2010 01 27, 12:49)
O sakykit is Akomos tiesiai i LT siunciates? Kiek daugmaz pristatymas kainuoja ir kiek laiko trunka?

Kiek kainavo nezinau, vyras mokiejo ax.gif . Raso kad issiunte sausio 14 d, 18 diena buvo KLP, bet tik siandien paimiau is pastos doh.gif kaz kodel.

Uzsakyta buvo po 250 ml 5 pak tai ant dezes parasyta 8 svarai. tai nezinau ....
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 01 27, 16:40)
Pas mus svente 4u.gif  lotuliukas.gif , po men. gavome is "Akomos"  TS, bet kaip idomiai...ant dezes priklijotas lapelis su data 18 diena, paklausiau"ar jau 18 buvo KLP"sako TAIP doh.gif , paklausiau a kodel tik 27 gavau, tyli doh.gif  NOrmalei dirba, irdar centrine pasta doh.gif
Tai dabar noriu pagalbos...laikyti geraiu saldytuve,a kiek naudoju i atskira inda ir pries tepima pasildyti??? ax.gif  Ar geriau sumaisyti ...su kuo......

As i tik pirmadieni gavau is Akomos Ts, laukiau visa menesi. Man ir kilo klausimas, kur galima laikyti TS. Nusipirkau visus 5 kg, tai i saldytuve reiks kazkaip sugrust, ar galima balokene (ten laaaaabao salta dabar)
Atsakyti