QUOTE(Amica @ 2010 01 19, 18:54)
Elidelio iki dviejų metų nerekomenduoja. Mums net su tokiais baisiais žandukais pediatras ligoninėje jo neskyrė, sakė - aš nerizikuosiu, nes vaikams iki dviejų metų tyrimai su Elideliu nebuvo atliekami. Aš asmeniškai geriau patepčiau fuxinu ir po kelių valandų - pačio silpniausio hormono, pamaišyto su kokiu drėkikliu, pvz kad ir su TS. Gali užtekti ir 1-2 patepimų ir viskas susitvarkys. Ne kartą mums taip buvo, ypač kai su ausytėmis vargome.
Sveikos merginos
, visai netyčia užkliuvo akis už temos.Nes nėjau ir neieškojau specialiai.galvojau praeis mano mažajai. Ėjau iškart į alergiško vaiko meniu temas, nes jau nebeišmanau kuom valgydinti
Bet ką norėjau pasakyti, taijūs mane labai išgasdinot
Mums irgi skyrė Elidelį
10mėnesių kai buvo, ir jau sutepiau tą mažą indelį, nežinau kiek ten jo buvo ,gal 5ml
Bet tik šitas kremukas padėjo, ir man gydytoja patikino ,kad jis nehormoninis ir nepavojingas. Dabar viena didelė dėmė vis atsinaujina ir nepraeina, kaip tik galvojau važiuoti vėl kremuko pirkti. Tai ką dabar daryt
Dabar pradėjau skaityti viską nuo pradžių ir tik pasitvirtinau savo nuogastavimus :
Kaip antai,kad "išbert gali ri nuo oro"
Arba man pasitvirtino ,kad beria ir nuo Balmandol aliejaus, tik pati nelabai tikėjau
Tiesiog daugiau nebenaudojau.
O mūsų šis didysis bėrimas išplitęs po visą kūnelį dėmėmis prasidėjo nuo gydytojos skirtų sirupinių vaistų... nors ji ir žinojo ,kad alergiška. Buvo alergiška pieno produktams, o dabar
Kartais atrodo pulsiu į neviltį jau.
Žodžiu , rytoj man egzaminas, o po jo prižadu viską išsistudijuot, ir ačiū jums labai