QUOTE(jurate_k @ 2010 01 25, 15:08)
O kur galima gauti glicerino????
Aš iš Akomos pirkau.
QUOTE(ingridzi @ 2010 01 25, 15:35)
Esme tame, kad anksciau ar veliau ir ta sausa oda gali peraugti i AD, kuris gali peraugti i astma (kaip buvo mano pacios atveju). Todel imuosi bet kokiu imanomu priemoniu, kad sustabdyti si procesa (kuris angliskai net specifini pavadinima turi) kuo ankstyvesneje stadijoje kad isvengti astmos. Tam ainam pas homeopatus, kurie ne tik zirniukus raso, bet apskritai pamoko ka kaip valgyt ir visokiu papildu ir kitokiu dalyku priraso, kitokios info suteikia...nes daugiau nelabai zinau ko griebtis...
Tas ir baisiausia, kad su tradiciniais vaistais tik uzmaskuoji simptoma - tai yra trumpam pagydai oda - o problema lieka. o dar salutinio poveikio n variantu...
Daugumai vaikų, kuriuos mamos bandė gydyti homeopatiškai, tas gydymas nepadėjo, deja... Bet gal jums pasiteisins
QUOTE(LiloSun @ 2010 01 25, 18:35)
Glicerino (augalinio) reik det tik 10 % viso kremo, tada jis veikia drekinanciai, o jei vien juo tept - sausina oda. Skaiciau apie ji
Kažkas minėjo, kad ne daugiau 30proc. Tai kiek iš tiesų tada jo dėti?
QUOTE(pirmokelis @ 2010 01 25, 20:47)
Glicerino yra pirkti vaistinėse. Nežiunau, ar jis augalinis, bet žinau, kad bedieviškai brangus
Litfarmos vaistinėje esu pirkus kažkada, tai 25ml beveik 10 Lt kainavo
Tai iš Akomos pigiau būtų pirkti.
O kas dėl glicerino, tai pvz mums labai gerai drėkina odą TS su glicerinu. Dingo visos sausos dėmelės, kurios dar buvo likusios ant kojyčių ir veiduko ir viena sausa dėmė buvo ant pilvuko - tik šitas mišinys ir panaikino ją, iki tol su kuo betepiau, niekas negelbėjo. Dabar neturime anei vienos sausos dėmės ant kūno, tfu tfu tfu. Tepu kojytes profilaktiškai 1k dienoje po vakarinio prausimosi ant šlapios odos, veiduką - 2k dienoje po prausimosi. Pakaitalioju šį mišinį su TS/migolų mišiniu, su kokoso aliejumi. Nežinau kaip ilgai tas gerumas tęsis, bet kol kas labai džiaugiamės šiuo mišiniu ir jo poveikiu.