Cesnakas priskiriamas prie alergenu ar nekaltas dazniausiai buna?
QUOTE(viskas_bus_gerai_ @ 2010 01 25, 18:13)
Cesnakas priskiriamas prie alergenu ar nekaltas dazniausiai buna?
česnakų laiškai, lygiai taip pat svogūnų laiškai yra švelnesni nei ropelės, juose mažiau bioaktyvių medžiagų, o tame tarpe ir aslergizuojančių. porai švelnesni už abejus. tikros elergijois pasireiškimas jau individualus reikalas.
tačiau kganėtinai dažnai žmonėms pasireiškia šių daržovių nealerginis netoleravimas, pavyzdžiui aš negaliu valgyti jokių terminškai neapdorotų svogūninių, nesuvirškinu jų, o vat virtus ir keptus galiu valgyt visus belekiek.
QUOTE(pirmokelis @ 2010 01 25, 16:39)
tačiau kganėtinai dažnai žmonėms pasireiškia šių daržovių nealerginis netoleravimas, pavyzdžiui aš negaliu valgyti jokių terminškai neapdorotų svogūninių, nesuvirškinu jų, o vat virtus ir keptus galiu valgyt visus belekiek.
QUOTE(dautan @ 2010 01 25, 19:09)
va, dar visai neblogas straipsnis, daugelis jo teiginių tikrai teisingi, esu sapie tai skaičius nemažai straipsnių anglų kalba.
http://sveikatossalt...gydymas-26.html
QUOTE(ingridzi @ 2010 01 25, 15:37)
Beje aciu uz glicerino ideja, nes tas TS sunkiai labai tepasi, bet tikrai kazkiek padeda...
Kad lengviau teptusi reikia pasildyt, tada jokiu glicerinu nereikes. As tai pries glicerina - mano kirpeja man issaiskino, kad patys prasciausi plauku kondicionieriai yra tie, i kuriu sudeti ieina glicerinas. Sako issiplovus plaukai atrodys svelnus ir minksti, o po kurio laiko sausi ir nusepe, nes glicerinas turi savybe sausinti - vadinasi ir odai jis nera geras dalykas.
QUOTE(ausru @ 2010 01 25, 20:24)
Kad lengviau teptusi reikia pasildyt, tada jokiu glicerinu nereikes. As tai pries glicerina - mano kirpeja man issaiskino, kad patys prasciausi plauku kondicionieriai yra tie, i kuriu sudeti ieina glicerinas. Sako issiplovus plaukai atrodys svelnus ir minksti, o po kurio laiko sausi ir nusepe, nes glicerinas turi savybe sausinti - vadinasi ir odai jis nera geras dalykas.
Naaš apie gliceriną geros nuomonės, ypač apie augalinį. Glicerinas yra stipriai drėkinanti priemonė, kuri drėgmę "užrakina" odoje ir plaukuose. poveikis labai geras, bet reikia nepamiršt, kad sudrėkinus, tiek odą, tiek plaukus reikia padengti apsaugine lipidų danga, kad tas vanduo moment neišlėktų. Paprastai kai pamatai atsigavusius plaukus, paleidi į darbą stlizavimo priemones, karštą fena, va tau ir rezultatas..... be to, dar nemačiau kondicionieriaus, kuriame glicerinas būtų arčiau nei 5 nuo galo, o tai reiškia, kad jo sudėtyje yra mizeriškas kiekis, o visokių kitų sudedamūjų dalių, už kurias aš jau danties nebeduočiau, daug daugiau...
va jums senoviškas, 100 proc. pasiteisinantis visoms sausaplaukėms tinkantis receptas plaukų kaukės: kiaušinio trynys, pusė šaukštelio glicerino, šaukštelis citrinos sulčių: suplakt, ištept, po kelių minučių švariai išskalaut. pats geriausias nuplaunamas kondicionierius
Glicerino (augalinio) reik det tik 10 % viso kremo, tada jis veikia drekinanciai, o jei vien juo tept - sausina oda. Skaiciau apie ji
Namuose zmones augina kazkoki kefyrini gryba. Man primygtinai siulo juo patept oda. Gal kas bandet?
Papildyta:
p.s. aciu uz atsakymus i mano klausimukus.
Papildyta:
p.s. aciu uz atsakymus i mano klausimukus.
QUOTE(ausru @ 2010 01 25, 16:22)
Nu zinok maniskis irgi kasinejasi kai pampe keiciu ir tepu, bet as leidziu. Nors aisku kasymasis kasymuisi nelygu, kai turejom AS ant odos, tai budavo ne kaso, o drasko - kur prisiliecia, ten kraujai bega. Bet vat kaip gerai mums su kordziu pavyko as issinaikinti - iki siol neatsinaujina. Gaila, kad mes jam isialerginom .
Siaip idomiu dalyku esu pastebejus vartojant kordi, pvz.; eme labai smirdeti sisiukas, labai prakaitavo padukai ir keitesi odos spalva. Taip pat nuslopo niezulys, liko tik niezuliukas. Manau, kad visa tai rodo, apie tam tikrus pokycius organizme.
Sakiau bandysiu po kurio laiko vel prie jo sugrist.
O prie ketotifeno jau seniai busit priprate.
Siaip idomiu dalyku esu pastebejus vartojant kordi, pvz.; eme labai smirdeti sisiukas, labai prakaitavo padukai ir keitesi odos spalva. Taip pat nuslopo niezulys, liko tik niezuliukas. Manau, kad visa tai rodo, apie tam tikrus pokycius organizme.
Sakiau bandysiu po kurio laiko vel prie jo sugrist.
O prie ketotifeno jau seniai busit priprate.
O kur galima gauti glicerino????
Mes jau pagaliau gavom savo TS po menesio laukimo
Ausru, Jus saket, kad naudojote Digest ir jums jis netiko. Ar galeciau nusipirkt kazkike panadymui pas jus? nes jei ir mums netiks, tai nematau reikalo pirkt. Jau pas mane namuos geruju bakteriju kaip vaistinej visokiausiu rusiu
Taip del AS del odos, jus tepet korzio milteliais odyte?
Sveikos.
Senai nieko nerasiau
Turejom tokia problema-ausu uzdegma Mazoji veme,nieko negalejo valgyti,israse antibu,pradejo valgyt tik avizu kose be nieko.Oda pasitaise berimu beveik nelko Paskui vel pradejo valgyt viska,ka ir anksciau,ivedinejau po viena,jokios reakcijos nebuvo,o dabar vel isbere Nu ir atspek,nuo ko Nusibodo jau ta alergija,tie berimai Jauciu tuoj isprotesiu,galvojau gims antras vaikas,bus lengviau,ramiau(nes pirmas irgi turi bedu,bet kitokiu ),o cia vel nervai,daktarai,ligonines,dietos
Senai nieko nerasiau
Turejom tokia problema-ausu uzdegma Mazoji veme,nieko negalejo valgyti,israse antibu,pradejo valgyt tik avizu kose be nieko.Oda pasitaise berimu beveik nelko Paskui vel pradejo valgyt viska,ka ir anksciau,ivedinejau po viena,jokios reakcijos nebuvo,o dabar vel isbere Nu ir atspek,nuo ko Nusibodo jau ta alergija,tie berimai Jauciu tuoj isprotesiu,galvojau gims antras vaikas,bus lengviau,ramiau(nes pirmas irgi turi bedu,bet kitokiu ),o cia vel nervai,daktarai,ligonines,dietos
glicerolio gal ten, kur gamina vaistukus, reiktu teirautis. pradziai telefonu.
QUOTE(jurate_k @ 2010 01 25, 21:20)
O kur galima gauti glicerino????
Ausru, Jus saket, kad naudojote Digest ir jums jis netiko. Ar galeciau nusipirkt kazkike panadymui pas jus? nes jei ir mums netiks, tai nematau reikalo pirkt. Jau pas mane namuos geruju bakteriju kaip vaistinej visokiausiu rusiu
Glicerino yra pirkti vaistinėse. Nežiunau, ar jis augalinis, bet žinau, kad bedieviškai brangus Litfarmos vaistinėje esu pirkus kažkada, tai 25ml beveik 10 Lt kainavo