QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 01 20, 10:02)
Ir dar, noriu paklausti Amicos bei Granato. Jusu vaikuciai pasveiko, kas isties nerealiai dziugu!!! Kokie sveikimo pozymiai buvo? Ar demeles sviesejo? Ar isnykdavo staiga ir visam laikui?
Musu maziuke vel marga nuo galvos iki kojyciu, kaip mazas tigriukas Tik sikart tos raudonos saleles netokios ryskiai raudonos ir degancios. Spalva - rozine, tik issausejimas nemazas. AR GALIU TIKETIS, kad tai sveikimo pozymis? Kaip ir skyre gydytoja, daktarin tepaliuku, ji valgydamos, gydomes jau savaite laiko, galbut jis isties mums padeda?
Na, mes visai neatsikratėme AD - bet būklė labai gera. Aš skaitau, kad atsikračius AD galima laikyti tik tada, kai nebereikia kremuotis drėkinančiais kremukais ir nebeberia. Mes jau galim sau leisti maudytis kas kokias 3 dienas....ir visą kūną aš kremuoju iškart po maudynių - po to tų 3 dienų bėgyje kremuoju tik mažą dupcę po plovimo ir rankytes ir veiduką - po plovimo ir dienoje žandukus kartais brūkšteliu....Atopinę dėmelę turim ant krumpliuko - ji zaraza man nepasiduoda, bet aš biški buvau nukrypus nuo kovos plano Tai dabar jau grįžau ir parodysiu jai Svarbiausia - neduoti įsibujoti....vos tik pamatau mažą spuogelį kur - iškart patepu jį tuo mėlynu kremuku ir Šiaip visa kūno oda šilkinė Bliamba, tik žandukai po stipraus nušalimo (net susiguzavę buvo... ot tėvai...sušaldė vaikui žandus...nu žodžiu.... ) tokie nelabai gražūs dabar (mėlyni ) - bet manau max. savaitė ir turėtų praeiti
Anksčiau turėjom maudytis kasdien (kai buvo labai blogai - du kartus per dieną) ir kremuodavomės n kartų per dieną....ir ištikrųjų - atkovotas vietas dar vis kremuodavau dažnai, nors ir neberdavo...tada retinau...retinau...ir dabar visai neblogai Vat kai mums nebereikės kremuotis tadu bus skelbiamas pilnas AD atsikratymas
Papildyta:
QUOTE(pirmokelis @ 2010 01 20, 12:56)
Mamytės, mielosios, gal kurios dar vaikiukui dematitas pasireiškia plaukuotoj galvos daly? aš jau nebežionau ko stvertis, gal kas galit kokį patarimą įmest. atrodo jau apsidžiaugi kokią priemonę radus, bet po kurio laiko žių reikia vėl naujos ieškot. su degutu beržų dar šiek tiek prilaikom, kad pleiskanojimas visai neįsigalėtų, bet jis smarkiai sausina odą, tai džigitas mano gremžia net paūbaudamas. jau ir aliejais tepu, ir arbatom visokiom plaunu, beviltiška. vaikšto vaikas riebaluota galva kaip koks bomžiukas, ale kad kitaip neįmano, niežulys pjaute pjauna...
Pas mus yyyra Maudomės kas 3 dienas, bet galvytę šampūnu stengiuos plaut tik kartą į savaitę. Mes bandėm kelis Aveeno baby šampūnus ir mums netiko darėsi sausas pleiskanojantis luobas ir viskas tai galų gale išbandėm tą naująjį Aveeno baby essential moisture shampoo ir pagaliau Bet jei kada ir sugalvoja papleiskanot tuomet maudantis užvarau aveeno vonios aliejau ant galvytės ir pamasažuoju tą vietą - aliejus ant plaukų Bet iškart padeda ie pleiskanojimo po maudynių kaip nebūta