Įkraunama...
Įkraunama...

Mano geriausias Napoleonas

QUOTE(Sarmite @ 2011 04 14, 18:53)
Šiaip grįžtu apginti kremo jis man tai puikus  4u.gif tik va su lakšteliais nerizikavau  4u.gif


Na cia skonio reikalas - mano torta kas valge, tai kremas labai labai patiko. O man paciai nei pats tortas nei kremas. Ne mano skonio tiesiog. O kitiem jis patiko jau vien tuo, kad neriebus.
Atsakyti
Gal kas galėtų pasidalinti "Napoleono iš vaikystės" receptuku, nu niekaip aš jo nerandu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Matyte @ 2011 04 16, 14:46)
Gal kas galėtų pasidalinti "Napoleono iš vaikystės" receptuku, nu niekaip aš jo nerandu ax.gif

Tortų temoje ieškojot? g.gif čia jis mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Merginos, nelabai as megstu tokius tortus, todel nelabai ir suprantu blush2.gif , bet Jus man pasakykite, kuo skiriasi "Napoleonas" nuo "Seklyčios" g.gif Čia tas pats ar ne blush2.gif
Tevo diena arteja, o MB labai megsta "Seklyčia" tai čia tas pats g.gif
Atsakyti
Tai nei viena ne=inote kuo skiriasi "Napoleonas" nuo "Seklyčios" g.gif
Einu i google tada biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, niekaip nesuprantu kaip tuos lakstu kepti, po viena orkaiteje ar visus iskart g.gif blink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskiki @ 2011 05 07, 20:54)
sveikos, niekaip nesuprantu kaip tuos lakstu kepti, po viena orkaiteje ar visus iskart  g.gif  blink.gif  4u.gif


Po viena kociot ir kepti, zinoma, vienu metu, atskirose skardose, gali kepti, kiek telpa skardu orkaiteje, nu gal suprantamai paaiskinau 4u.gif
Atsakyti
taip suprantamai , aciu smile.gif

bandysiu kepti, tik bijau kad neiseis kazkaip
Atsakyti
patarkit kepejeles. kepu napoleona, bet pagal svori man jis gaunasi nedidelis, drauge sake, kad pirktas is kepejos tortas tokio svorio buna daug didesnis????? kaip tai padaroma. matau tik viena vatrianta, deti maziau kremo, tada desis daugiau lakstu, bus aukstesnis?? bet ar nebus sausas? dabar mano torta visi giria, bet kai pamato, kad maziukas- veideliai nutysta sad.gif kepu pagal torta is Rokiskio receptuka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zylute35: 06 birželio 2011 - 17:39
QUOTE(zylute35 @ 2011 06 06, 18:38)
patarkit kepejeles. kepu napoleona, bet pagal svori man jis gaunasi nedidelis, drauge sake, kad pirktas is kepejos tortas tokio svorio buna daug didesnis????? kaip tai padaroma. matau tik viena vatrianta, deti maziau kremo, tada desis daugiau lakstu, bus aukstesnis?? bet ar nebus sausas? dabar mano torta visi giria, bet kai pamato, kad maziukas- veideliai nutysta sad.gif kepu pagal torta is Rokiskio receptuka


kepdama paskutini tortuka maziau badziau lakstus pries kepdama, tai tos iskile puslytes tikrai torta siek tiek isdidino ir lakstus kepiau storesnius. gal zinote kitu gudrybiu?????
Atsakyti
QUOTE(zylute35 @ 2011 06 06, 18:38)
patarkit kepejeles. kepu napoleona, bet pagal svori man jis gaunasi nedidelis, drauge sake, kad pirktas is kepejos tortas tokio svorio buna daug didesnis????? kaip tai padaroma. matau tik viena vatrianta, deti maziau kremo, tada desis daugiau lakstu, bus aukstesnis?? bet ar nebus sausas? dabar mano torta visi giria, bet kai pamato, kad maziukas- veideliai nutysta sad.gif kepu pagal torta is Rokiskio receptuka

As kepiau Smetoniska Napaleona (idejau receptuka 2pusl). Tai snd pamatavau, gavosi 26 x 5,5cm dydzio. Svoris be puosimo 2,748kg. Viso 14 laksteliu ir tikrai ne stori. Du sluoksniukus dariau su raudonuju serbentu zele. 4u.gif
Gal bus naudinga info ax.gif
Atsakyti