Įkraunama...
Įkraunama...

Mano geriausias Napoleonas

QUOTE(O-RE-AR @ 2012 11 27, 19:52)
Pagal sita  mirksiukas.gif
http://skanusgyvenim...napoleonas.html

Tik lakstus buvau is kito kepus,ir zinoma kiek per plonus padariau.
i krema dejau tik 120gr cukraus,pamazinau,tai skaniai saldus gavosi  mirksiukas.gif

kaip skaniai atrodo wub.gif wub.gif as pagal sita iskepiau lakstus, o pertepima einu kavarskienes turbut daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2012 11 27, 21:01)
o pertepima einu kavarskienes turbut daryt  g.gif

įmeskite receptuką pertepimui ? 4u.gif morališkai ruošiuosi Napoleono kepimui biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 11 27, 17:52)
Vat mano bandymas,skonis tai dieviskas  wub.gif

jis toks ir gavosi ? - labai labai drėgnas atrodo iš nuotraukos.. ar liko truputį traškumo, ar lakštai visiškai sumirko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 11 27, 19:46)
jis toks ir gavosi ? - labai labai drėgnas atrodo iš nuotraukos.. ar liko truputį traškumo, ar lakštai visiškai sumirko?  g.gif

Kadangi pyliau tik vidury,tai teko paspaust,kad pasklistu i krastus,bet ne pakankamai paspaudziau,tai krastai sausoki smile.gif bet jis toks minkstas,bet kartu galima ir rankoj laisvai laikyti gabaleli rolleyes.gif na kita karta bandysiu vel daryt
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 11 27, 21:46)
įmeskite receptuką pertepimui ?  4u.gif  morališkai ruošiuosi Napoleono kepimui  biggrin.gif

cia smile.gif
bet pagailejau 2litru pieno blush2.gif biggrin.gif ir dariau pagal tapati, kaip orear recepta. Kremas pasakiskas.. gavos labai geltonas, nes dariau su kaimiskais kiausiniais smile.gif
Sutepiau formoj, tai siandien apipjoviau pries isiman, o kas liko paragavau - nerealiai wub.gif Rytojaus nelauksim , siandien ragausim biggrin.gif Imesiu vakare foto atpjovus. Tiesa, as du sluoksnius su spanguoliu dzemu pertepiau. Man primine ledus: traskus, bet nekietas vafliukas ir ten toks skanus ledas su uogiene rolleyes.gif wub.gif wub.gif ech.. nesulaukiu vakaro blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
va smile.gif
suvalgem puse torto dviese vienu ypu doh.gif blush2.gif
Mb sake, kad jam panasu i malkas po sniegu.. o man nelabai. Ir sake jam toks kremas nelabai patinka is esmes, nes primena tesla g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2012 11 28, 18:13)
va smile.gif
suvalgem puse torto dviese vienu ypu  doh.gif  blush2.gif
Mb sake, kad jam panasu i malkas po sniegu.. o man nelabai. Ir sake jam toks kremas nelabai patinka is esmes, nes primena tesla  g.gif

Nieko nesupranta tb lotuliukas.gif puse suvalge,tada priekaistus pradejo reiksti? lotuliukas.gif Kiek lakstu sudejai?Labai skaniai atrodo,o kad toks ir yra,tai zinau pati mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 11 28, 21:22)
Nieko nesupranta tb  lotuliukas.gif puse suvalge,tada priekaistus pradejo reiksti?  lotuliukas.gif Kiek lakstu sudejai?Labai skaniai atrodo,o kad toks ir yra,tai zinau pati  mirksiukas.gif

visu nesudejau, gal tik 6 g.gif Formele, i kuria dejau tik 20cm
Atsakyti
Nejau kitos nekepa Napoleonu? ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 11 30, 00:38)
Nejau kitos nekepa Napoleonu?  ax.gif  bigsmile.gif

Kepam kepam, tik nefotografuojam ax.gif
Atsakyti
sveikutes, noriu pabandyt issikept ir as napoleona, sakykit ar galiu lakstus issikepti pries kelias dienas ar jie man nesusens? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linusikas77: 18 gruodžio 2012 - 09:46
QUOTE(Linusikas77 @ 2012 12 18, 10:45)
sveikutes, noriu pabandyt issikept ir as napoleona, sakykit ar galiu lakstus issikepti pries kelias dienas ar jie man nesusens? g.gif

Gal neturetu susent, saldytuve pasidekit. Juk ten miltai, sviestas ir kiausinis. Pra dienu tikrai gali pastovet manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linusikas77 @ 2012 12 18, 09:45)

Nesusens, gali stovėti visą savaitę. Svarbu, kad nebūtų drėgna.
Atsakyti