Įkraunama...
Įkraunama...

Mano geriausias Napoleonas

QUOTE(Aurore_ @ 2012 03 07, 21:30)
Elija, 14 puslapyje receptukas wink.gif


ačiū smile.gif kremas visai liux skamba, bet niekaip nesuprantu, kaip jums skanu buna su tom teslom pagamintom ax.gif juk visai nesudetinga pasigaminti savo, o skonis tikrai nepalyginamas schmoll.gif
Atsakyti
na va jau mano pirmas napoleonas saldytuve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2012 03 08, 13:50)
na va jau mano pirmas napoleonas saldytuve  biggrin.gif

tas iš vaikystės? smile.gif
mano irgi šaldytuve, jau antras šią savaitę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 08, 14:52)
tas iš vaikystės? smile.gif
mano irgi šaldytuve, jau antras šią savaitę biggrin.gif

tas is vaikystes, kremo skanumas, tikiuosi ir tortas bus skanus. gavosi 13 lakstu tai 9 sutepiau dar ir liko, net trupiniams visu nesunaudojau. jis dar pastovejas pasmigs kiek? dydelis gavosi.
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2012 03 08, 13:59)
tas is vaikystes, kremo skanumas, tikiuosi ir tortas bus skanus. gavosi 13 lakstu tai 9 sutepiau dar ir liko, net trupiniams visu nesunaudojau. jis dar pastovejas pasmigs kiek? dydelis gavosi.

jei lakštai tikrai sausi, gerai iškepę, tai jis nepasmegs.. tiesiog kai sutepu, jį paspaudžiu rankomis, kad susidariusios didesnės pūslės susispaustų ir nebūtų didelių ertmių, ir paskui pastovėjęs toks ir būna, tokio dydžio. o kartą nedakepiau gal kaštų, tai pastovėjęs sumirko ir pasmego, ir skonis visai ne tas smile.gif
turi gautis sauti trapūs pakštai su kremu smile.gif na, bet viskas taip susijungę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 08, 15:11)
jei lakštai tikrai sausi, gerai iškepę, tai jis nepasmegs.. tiesiog kai sutepu, jį paspaudžiu rankomis, kad susidariusios didesnės pūslės susispaustų ir nebūtų didelių ertmių, ir paskui pastovėjęs toks ir būna, tokio dydžio. o kartą nedakepiau gal kaštų, tai pastovėjęs sumirko ir pasmego, ir skonis visai ne tas smile.gif
turi gautis sauti trapūs pakštai su kremu smile.gif na, bet viskas taip susijungę smile.gif

Lakstai tikrai sausi ir skanus biggrin.gif na rytoj vakare ragausim, parasysiu atsiliepimus 4u.gif o svorio gal apie 2 kg gavos jai ne daugiau, ir tikrai pigiau namie gamint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2012 03 08, 14:16)
Lakstai tikrai sausi ir skanus  biggrin.gif  na rytoj vakare ragausim, parasysiu atsiliepimus 4u.gif  o svorio gal apie 2 kg gavos jai ne daugiau, ir tikrai pigiau namie gamint  4u.gif

tai kas be ko, beto visi produktai netūralūs (ne be standiklių, pūtiklių ir t.t.) ir šviežūs smile.gif
Atsakyti
Na maniškis jau irgi perteptas, laukia savo šeštadieninio pasirodymo biggrin.gif būtinai informuosiu, kaip gavosi ax.gif
Atsakyti
Štai maniškis. Nufotkinau, kol dar nesuvalgytas. kadangi valgysim rytoj, tai apie skonį irgi galėsiu pasakyti vėliau 4u.gif
Gaminau pagal šį receptą:
http://astosvirtuve....napoleonas.html
Mano pakeitimas buvo tik kremui:
pieno pyliau apie 700 ml, nes iš duoto kiekio kremukas gavosi labai tirštas. Taip pat dėjau mažiau sukraus, bet į kremą įmaišiau puse skardinės rududu. Kadangi skonis atrodė saldokas, tai ne tik įtarkavau citrinos žievelę, bet ir įspaudžiau trečdalį citrinos sulčių. Ir tada jis jau buvo paaaaanašus į mano mamytės gaminamą kremą. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 03 09, 17:48)
Štai maniškis. Nufotkinau, kol dar nesuvalgytas. kadangi valgysim rytoj, tai apie skonį irgi galėsiu pasakyti vėliau  4u.gif


Laaabai gražiai ir skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 03 09, 18:48)

O gelyte is tos pacios teslos iskepta ar kaip kitaip padaryta?
Kiek susitrauke kepami laksteliai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 10 kovo 2012 - 09:20
QUOTE(*AMRI* @ 2012 03 10, 10:18)
O gelyte is tos pacios teslos iskepta ar kaip kitaip padaryta?
Kiek susitrauke kepami laksteliai?


Taip, vieną lakštą iškepiau trupiniams, iškeptą atvėsinau, su peilkiu išpjausčiau lapelius, apipaišiau šokoladu ir uždėjau ant torto smile.gif
O lakštai nesusitraukė visai 4u.gif
Atsakyti