kepsiu siandien -valgysim per savaitgali. kaip tik eisiu i parduotuve ieskoti kokiu brukniu ar spanguoliu, as ne LT tai nezinau ar pavyks ka nors sumedzioti
kepsiu siandien -valgysim per savaitgali. kaip tik eisiu i parduotuve ieskoti kokiu brukniu ar spanguoliu, as ne LT tai nezinau ar pavyks ka nors sumedzioti
askepiau aseni vaikystes napoleona. man jis gavosi ne napoleonas. bet labai skanus tortas!!! ne napoleonas todel kad lakstai man nesisluoksniavo, o buvo tiesiog trapus. tiesa kaip jau minejau labai skanus tortas tik mano supratimu napoleonas turi buti kiek kitoks. labai skanus kremas! as nedejau nei riesutu nei razinu bet dejau rugsciu raudonuju uogu uogienes ir tris ar tai keturis pertepimus . torta visa apspakliavau kremu ir puosiau kokoso drozlem . niam niam!!
Sveikos, noriu paklausti kaip Jūs sumaišote virta kremą su sviestu iki vientisos mases Pas mane ir temperatūra vienoda ir atrodo viskas čiki, bet sumaišius abu gaunasi ne vienalytė masė, t.y. ji kaip "marmuras" kažkoks Ką aš ne taip darau
Štai tokį tortuką buvau sutepusi MB šios savaitės pradžiai. Sutepiau pirktinius lakštus, bet geri pasitaikė - trapūs, ploni ir kainavo nelabai daug - 6 lakštai - 7 Lt.
Sutepiau sekmadienį ryte, o valgėm antradienį pavakarėje, tai skanus jau toks buvo
Jau susiradau tad nevarkite Kai iškepsiu pasigirsiu būtinai Šeip Napoleonų mėgėja niekad nebuvau, bet noriu tiesiog pabandyti, nes niekad nedariau. Ir aišku tikiuosi kad patiks Beje iki šiol esu valgiusi tik pirktinį, o pirktinis tai ne naminis kas beko. Aš visad tik už naminius tortus
šiaip ir minštas ir trapus,ne kremas padrėkino kiek reikia tuos lakštus yra tekę valgyt tokių napoleonų(pirktų), kad valgyt neįmanoma visas kol įsidedi subyra
šiaip ir minštas ir trapus,ne kremas padrėkino kiek reikia tuos lakštus yra tekę valgyt tokių napoleonų(pirktų), kad valgyt neįmanoma visas kol įsidedi subyra