Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis. 9 tema

kiek skanumynu pridejot thumbup.gif visos esat saunuoles, tai visoms po 4u.gif
Atsakyti
Siūlau tokį užkandį:
jums reiks duoniukų,duoniukai turi būti plonučiai,pas mane Fazer
tepamo varškės sūrio (pagal skonį)
sūdytos lašišos (galima įdarą keisti)
Duoniukus sutepame su tepamu sūriu,dedame į lėkštę,užklojame su maistinę plėvelę ir paliekame porai valandų )gal ir ilgiau,reiks patikrinti kada jie suminkštės,pas mane per naktį buvo šaldytuve o ryte gaminau pusryčius).
Kai suminkštėja sutepame dar kartą su sūriu,dedame įdaro,susukame ir supjaustome.

user posted image
Atsakyti
Labai efektingai atrodo wub.gif Tik ka pjaustyti, juk duoniukai tokio plocio ir yra g.gif
Na nebent cia platus buvo g.gif
Atsakyti
Na kaip,kai susuki gaunasi toks ilgas gana...man gražiau supjaustyt pasirodė 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Elena, super uzkandis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 02 07, 20:32)

Čia plikyti pyragiukai su pikantišku įdaru, rūkyta žuvis, virtas kiaušinis, truputį majonezo ar jogurto. Sutryniau blenderiu ir įspaudžiau su švirkštu i vidų, skylę rekomenduojama užkišti kažkuo marinuotu pikantišku, pas mane agurkas, galima paprika ar kapareliais.
[attachmentid=192804]

O tie pyragiukai tai pacios gamybos ? ax.gif Ar pirktiniai ? Kaip suprantu turetu but pikantiski... idomu ar yra kur tokiu pirkt ? ax.gif

Labai grazi ideja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2010 02 08, 14:20)
O tie pyragiukai tai pacios gamybos ?  ax.gif  Ar pirktiniai ? Kaip suprantu turetu but pikantiski... idomu ar yra kur tokiu pirkt ?  ax.gif

Labai grazi ideja  4u.gif

Dariau pati. Viskas darosi kaip ir plikytiems sausainiams, tik be cukraus, o kartais ir pikantiskesnio skonio padarau mirksiukas.gif cili pipiriuko, garstyciu, pipiru.
Pirkti tokiu neteko schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Elena,2010 02 08, 10:17]
[color=purple]Siūlau tokį užkandį:
Elena, 4u.gif ,kadangi labai sudomino tavo receptukas,ydėmiai perskaičiau.
Noriu tavęs paklausti,ar duoniukus prieš pertepdama nededi į testerį ir neskrudini,nes jie suminkštėja po plėvele tik šilti.
Aš,dažnai taip darau su paprasta duonele.
O,kadangi dabar namuose turiu tų duoneliukų{tik pas mane "Fazer crips cumin"}
Būsiu labai dėkinga. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=regna,2010 02 08, 20:55]
[quote=Elena,2010 02 08, 10:17]
Siūlau tokį užkandį:
Elena, 4u.gif ,kadangi labai sudomino tavo receptukas,ydėmiai perskaičiau.
Noriu tavęs paklausti,ar duoniukus prieš pertepdama nededi į testerį ir neskrudini,nes jie suminkštėja po plėvele tik šilti.
Aš,dažnai taip darau su paprasta duonele.
O,kadangi dabar namuose turiu tų duoneliukų{tik pas mane "Fazer crips cumin"}
Būsiu labai dėkinga. 4u.gif 4u.gif
[/quote]

[COLOR=orange]Kad ne...nebandžiau taip g.gif Tiesiog sutepiau ir palikau nakčiai...gal reiktų pabandyti blush2.gif
Aš irgi darau su paprasta duoną kartais...su balta forminė..bet man pasirodė taip gražu su duoniukais wub.gif Ir skanu ...
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 02 08, 22:01)
Kad ne...nebandžiau taip  g.gif Tiesiog sutepiau ir palikau nakčiai...gal reiktų pabandyti  blush2.gif
Aš irgi darau su paprasta duoną kartais...su balta forminė..bet man pasirodė taip gražu su duoniukais  wub.gif Ir skanu ...

Elena, 4u.gif -dar labai skanu,bet ...čia geriau,ruoštii,kai yra vasaros gerybių.
Paimti salotos lapą,aišku nelabai didelį jį galima aptepti tepamu sūreliu{bet jo neturint galima panaudoti varškę ibėrus mėgstamų prieskonių,arba įpjaustyti šviežių}aptepti salotos lapą sūreliu arba ta varške.
Tuomet šiaudeliais supjaustyti agurką,išdėlioti ant varškės,susuktiį ritinėlį.
Ritinėlį salotos apgaubti lašišos griežinėliu ir tuomet lašišą apgaubti duonelės skrebučiu.
Galima tai ruošti ir su raugintu agurku.
Galima su alyvuogėmis,marinuotomis morkomis
Ir vietoj lašisos galima dėti kumpio griežinėlį arba griežinėlį skilandžio močiutės.
Skanaus 4u.gif
Atsakyti
Regna ačiū už idėjas 4u.gif
Vakar dariau vėl suktinukus lotuliukas.gif
Iš ryžių lapų...
Ryžių lapus reikia sušlapinti kad suminkštėtų.
Įdarui ilgais šiaudeliais supjaustome morką,agurką ir mėsą.Viską pasirenkame pagal skonį.Pas mane buvo kepta sprandinė.Galima dėti svogūno,galima vištieną,fantazuojame mirksiukas.gif
Ant ryžių popieriaus dedame salotų lapą,dedame įdarą ir susukame.Pjauname per pusę.
Valgome su mėgstamu padažu.
Pas mane Tailando saldus čili padažas.Aštru.Skanu.

user posted image
Atsakyti
[quote=Elena,2010 02 09, 10:45]
[color=purple]Regna ačiū už idėjas 4u.gif
Vakar dariau vėl suktinukus lotuliukas.gif
Elena 4u.gif -tai ką tu ruoši yra nepaprastai skanu,spalvingas pateikimas.

Palieka gerą įspūdį 4u.gifŠaunuolė 4u.gif
Atsakyti