kiek skanumynu pridejot visos esat saunuoles, tai visoms po
Siūlau tokį užkandį:
jums reiks duoniukų,duoniukai turi būti plonučiai,pas mane Fazer
tepamo varškės sūrio (pagal skonį)
sūdytos lašišos (galima įdarą keisti)
Duoniukus sutepame su tepamu sūriu,dedame į lėkštę,užklojame su maistinę plėvelę ir paliekame porai valandų )gal ir ilgiau,reiks patikrinti kada jie suminkštės,pas mane per naktį buvo šaldytuve o ryte gaminau pusryčius).
Kai suminkštėja sutepame dar kartą su sūriu,dedame įdaro,susukame ir supjaustome.
jums reiks duoniukų,duoniukai turi būti plonučiai,pas mane Fazer
tepamo varškės sūrio (pagal skonį)
sūdytos lašišos (galima įdarą keisti)
Duoniukus sutepame su tepamu sūriu,dedame į lėkštę,užklojame su maistinę plėvelę ir paliekame porai valandų )gal ir ilgiau,reiks patikrinti kada jie suminkštės,pas mane per naktį buvo šaldytuve o ryte gaminau pusryčius).
Kai suminkštėja sutepame dar kartą su sūriu,dedame įdaro,susukame ir supjaustome.
Labai efektingai atrodo Tik ka pjaustyti, juk duoniukai tokio plocio ir yra
Na nebent cia platus buvo
Na nebent cia platus buvo
Na kaip,kai susuki gaunasi toks ilgas gana...man gražiau supjaustyt pasirodė
Elena, super uzkandis
QUOTE(laurindre @ 2010 02 07, 20:32)
Čia plikyti pyragiukai su pikantišku įdaru, rūkyta žuvis, virtas kiaušinis, truputį majonezo ar jogurto. Sutryniau blenderiu ir įspaudžiau su švirkštu i vidų, skylę rekomenduojama užkišti kažkuo marinuotu pikantišku, pas mane agurkas, galima paprika ar kapareliais.
[attachmentid=192804]
O tie pyragiukai tai pacios gamybos ? Ar pirktiniai ? Kaip suprantu turetu but pikantiski... idomu ar yra kur tokiu pirkt ?
Labai grazi ideja
QUOTE(annushka @ 2010 02 08, 14:20)
O tie pyragiukai tai pacios gamybos ? Ar pirktiniai ? Kaip suprantu turetu but pikantiski... idomu ar yra kur tokiu pirkt ?
Labai grazi ideja
Labai grazi ideja
Dariau pati. Viskas darosi kaip ir plikytiems sausainiams, tik be cukraus, o kartais ir pikantiskesnio skonio padarau cili pipiriuko, garstyciu, pipiru.
Pirkti tokiu neteko
[quote=Elena,2010 02 08, 10:17]
[color=purple]Siūlau tokį užkandį:
jums reiks duoniukų,duoniukai turi būti plonučiai,pas mane Fazer
Elena, ,kadangi labai sudomino tavo receptukas,ydėmiai perskaičiau.
Noriu tavęs paklausti,ar duoniukus prieš pertepdama nededi į testerį ir neskrudini,nes jie suminkštėja po plėvele tik šilti.
Aš,dažnai taip darau su paprasta duonele.
O,kadangi dabar namuose turiu tų duoneliukų{tik pas mane "Fazer crips cumin"}
Būsiu labai dėkinga.
[color=purple]Siūlau tokį užkandį:
jums reiks duoniukų,duoniukai turi būti plonučiai,pas mane Fazer
Elena, ,kadangi labai sudomino tavo receptukas,ydėmiai perskaičiau.
Noriu tavęs paklausti,ar duoniukus prieš pertepdama nededi į testerį ir neskrudini,nes jie suminkštėja po plėvele tik šilti.
Aš,dažnai taip darau su paprasta duonele.
O,kadangi dabar namuose turiu tų duoneliukų{tik pas mane "Fazer crips cumin"}
Būsiu labai dėkinga.
[quote=regna,2010 02 08, 20:55]
[quote=Elena,2010 02 08, 10:17]
Siūlau tokį užkandį:
jums reiks duoniukų,duoniukai turi būti plonučiai,pas mane Fazer
Elena, ,kadangi labai sudomino tavo receptukas,ydėmiai perskaičiau.
Noriu tavęs paklausti,ar duoniukus prieš pertepdama nededi į testerį ir neskrudini,nes jie suminkštėja po plėvele tik šilti.
Aš,dažnai taip darau su paprasta duonele.
O,kadangi dabar namuose turiu tų duoneliukų{tik pas mane "Fazer crips cumin"}
Būsiu labai dėkinga.
[/quote]
[COLOR=orange]Kad ne...nebandžiau taip Tiesiog sutepiau ir palikau nakčiai...gal reiktų pabandyti
Aš irgi darau su paprasta duoną kartais...su balta forminė..bet man pasirodė taip gražu su duoniukais Ir skanu ...
[quote=Elena,2010 02 08, 10:17]
Siūlau tokį užkandį:
jums reiks duoniukų,duoniukai turi būti plonučiai,pas mane Fazer
Elena, ,kadangi labai sudomino tavo receptukas,ydėmiai perskaičiau.
Noriu tavęs paklausti,ar duoniukus prieš pertepdama nededi į testerį ir neskrudini,nes jie suminkštėja po plėvele tik šilti.
Aš,dažnai taip darau su paprasta duonele.
O,kadangi dabar namuose turiu tų duoneliukų{tik pas mane "Fazer crips cumin"}
Būsiu labai dėkinga.
[/quote]
[COLOR=orange]Kad ne...nebandžiau taip Tiesiog sutepiau ir palikau nakčiai...gal reiktų pabandyti
Aš irgi darau su paprasta duoną kartais...su balta forminė..bet man pasirodė taip gražu su duoniukais Ir skanu ...
QUOTE(Elena @ 2010 02 08, 22:01)
Kad ne...nebandžiau taip Tiesiog sutepiau ir palikau nakčiai...gal reiktų pabandyti
Aš irgi darau su paprasta duoną kartais...su balta forminė..bet man pasirodė taip gražu su duoniukais Ir skanu ...
Aš irgi darau su paprasta duoną kartais...su balta forminė..bet man pasirodė taip gražu su duoniukais Ir skanu ...
Elena, -dar labai skanu,bet ...čia geriau,ruoštii,kai yra vasaros gerybių.
Paimti salotos lapą,aišku nelabai didelį jį galima aptepti tepamu sūreliu{bet jo neturint galima panaudoti varškę ibėrus mėgstamų prieskonių,arba įpjaustyti šviežių}aptepti salotos lapą sūreliu arba ta varške.
Tuomet šiaudeliais supjaustyti agurką,išdėlioti ant varškės,susuktiį ritinėlį.
Ritinėlį salotos apgaubti lašišos griežinėliu ir tuomet lašišą apgaubti duonelės skrebučiu.
Galima tai ruošti ir su raugintu agurku.
Galima su alyvuogėmis,marinuotomis morkomis
Ir vietoj lašisos galima dėti kumpio griežinėlį arba griežinėlį skilandžio močiutės.
Skanaus
Regna ačiū už idėjas
Vakar dariau vėl suktinukus
Iš ryžių lapų...
Ryžių lapus reikia sušlapinti kad suminkštėtų.
Įdarui ilgais šiaudeliais supjaustome morką,agurką ir mėsą.Viską pasirenkame pagal skonį.Pas mane buvo kepta sprandinė.Galima dėti svogūno,galima vištieną,fantazuojame
Ant ryžių popieriaus dedame salotų lapą,dedame įdarą ir susukame.Pjauname per pusę.
Valgome su mėgstamu padažu.
Pas mane Tailando saldus čili padažas.Aštru.Skanu.
Vakar dariau vėl suktinukus
Iš ryžių lapų...
Ryžių lapus reikia sušlapinti kad suminkštėtų.
Įdarui ilgais šiaudeliais supjaustome morką,agurką ir mėsą.Viską pasirenkame pagal skonį.Pas mane buvo kepta sprandinė.Galima dėti svogūno,galima vištieną,fantazuojame
Ant ryžių popieriaus dedame salotų lapą,dedame įdarą ir susukame.Pjauname per pusę.
Valgome su mėgstamu padažu.
Pas mane Tailando saldus čili padažas.Aštru.Skanu.
[quote=Elena,2010 02 09, 10:45]
[color=purple]Regna ačiū už idėjas
Vakar dariau vėl suktinukus
Elena -tai ką tu ruoši yra nepaprastai skanu,spalvingas pateikimas.
Palieka gerą įspūdį Šaunuolė
[color=purple]Regna ačiū už idėjas
Vakar dariau vėl suktinukus
Elena -tai ką tu ruoši yra nepaprastai skanu,spalvingas pateikimas.
Palieka gerą įspūdį Šaunuolė