ziuriu kai kurios jus valgote zalius pievagrybius . as kazkaip nesiryztu . jei darau salotas, tai vistiek truputi apverdu.
QUOTE(Tommika @ 2010 02 03, 20:27)
viskas cia labai skanu pas Jus
idesiu dar viena ideja kuri atrodo ne tik graziai ant stalo, bet ir skanu
keptos duonos gabalelis, ant jos dedu svoguno laisko gabaliuka ir paprikos isilgai papjaustytos gabaliuka.. viska apsuku su mesyte (perku vistienos ar tai kalakutienos vakuume plonai supjaustyta).. ir persmeigiu su smeigtuku, kad neisirtu..
idesiu dar viena ideja kuri atrodo ne tik graziai ant stalo, bet ir skanu
keptos duonos gabalelis, ant jos dedu svoguno laisko gabaliuka ir paprikos isilgai papjaustytos gabaliuka.. viska apsuku su mesyte (perku vistienos ar tai kalakutienos vakuume plonai supjaustyta).. ir persmeigiu su smeigtuku, kad neisirtu..
Liux idėja... kitą savaitę ruošiu baliuką, tai reikės pagaminti ir tokių
QUOTE(jaunuole @ 2010 02 04, 00:25)
ziuriu kai kurios jus valgote zalius pievagrybius . as kazkaip nesiryztu . jei darau salotas, tai vistiek truputi apverdu.
Valgome ir labai skanu
Su žaliu pievagrybiu skanūs ir labai paprasti sumuštinukai:
batoną aptepame su sviestuku, uždedame žalio pievagrybio griežinėlį ir apibarstome Vegeta (geriausia be glutamato )
ačiū už idėja Tommika
QUOTE(Rastika @ 2010 02 04, 14:08)
ner uz ka, mergaites svarbu, kad iseitu pasidaryt ir patiktu
as anksciau nevalgydavau paprikos.. nu bet sitas derinys man super greit dingsta nuo stalo
QUOTE(jaunuole @ 2010 02 03, 23:25)
ziuriu kai kurios jus valgote zalius pievagrybius . as kazkaip nesiryztu . jei darau salotas, tai vistiek truputi apverdu.
Mes irgi žalius valgom, labai skanu , man net skanesni už apvirtus ar keptus
ruosiausi tokiam mazam susiburimui.. tai praverte SM lobynas
turbut dauguma zinome kas su kuom buvo daroma.. ir sveciams labai patiko.. pirmiausia dingo tai kepti baklazanai
keptas baklazanas idarytas:
1. grietine+varske+krapai+cesnakas
2. majonezas+cesnakas+pomidoras+svoguno laiskas+druska
3. tepamas varskes surelis+graikiskas riesutas
taip pat buvo, idarytas lavasas, slyvos idarytos, rafaelo, laiveliai sumustinukai su lasisa bei pomidoras su suriu
turbut dauguma zinome kas su kuom buvo daroma.. ir sveciams labai patiko.. pirmiausia dingo tai kepti baklazanai
keptas baklazanas idarytas:
1. grietine+varske+krapai+cesnakas
2. majonezas+cesnakas+pomidoras+svoguno laiskas+druska
3. tepamas varskes surelis+graikiskas riesutas
taip pat buvo, idarytas lavasas, slyvos idarytos, rafaelo, laiveliai sumustinukai su lasisa bei pomidoras su suriu
QUOTE(saldūška @ 2010 02 04, 17:23)
ruosiausi tokiam mazam susiburimui..
kaip norėčiau prisėst prei šio stalo bent akimirkai
QUOTE(saldūška @ 2010 02 04, 16:23)
ruosiausi tokiam mazam susiburimui..
Super,man ir reiks daryt sioki toki susiburima,tai greita ir paprasta bus padaryt,aciu
Parodysiu ir aš keletą savo užkandžiu, darau dažnai ir įvairius, bet retai fotografuoju. Čia naujametiniai, vežemes pas draugus
Čia dviejų rūšių kamuoliukai, šviesūs su įvairių rūšių tarkuotu sūriu, truputis majonezo, tik kad suliptu, viduržemio jūros prieskoniai, viduj alyvuogė, viršus apvoliotas tarkuotomis krabų lazdėmis.
Tamsesnieji Dorblu suris su melynu pelėsiu, varškė. Viskas sutrinta. Viduje vynuogė. Apvoliota kapotais pistacijų riešutais. Keliem pritruko, tai graikiškais apvoliojau
[attachmentid=192805]
Čia plikyti pyragiukai su pikantišku įdaru, rūkyta žuvis, virtas kiaušinis, truputį majonezo ar jogurto. Sutryniau blenderiu ir įspaudžiau su švirkštu i vidų, skylę rekomenduojama užkišti kažkuo marinuotu pikantišku, pas mane agurkas, galima paprika ar kapareliais.
[attachmentid=192804]
Čia dviejų rūšių kamuoliukai, šviesūs su įvairių rūšių tarkuotu sūriu, truputis majonezo, tik kad suliptu, viduržemio jūros prieskoniai, viduj alyvuogė, viršus apvoliotas tarkuotomis krabų lazdėmis.
Tamsesnieji Dorblu suris su melynu pelėsiu, varškė. Viskas sutrinta. Viduje vynuogė. Apvoliota kapotais pistacijų riešutais. Keliem pritruko, tai graikiškais apvoliojau
[attachmentid=192805]
Čia plikyti pyragiukai su pikantišku įdaru, rūkyta žuvis, virtas kiaušinis, truputį majonezo ar jogurto. Sutryniau blenderiu ir įspaudžiau su švirkštu i vidų, skylę rekomenduojama užkišti kažkuo marinuotu pikantišku, pas mane agurkas, galima paprika ar kapareliais.
[attachmentid=192804]
QUOTE(laurindre @ 2010 02 07, 18:32)
Parodysiu ir aš keletą savo užkandžiu, darau dažnai ir įvairius, bet retai fotografuoju. Čia naujametiniai, vežemes pas draugus
Čia dviejų rūšių kamuoliukai, šviesūs su įvairių rūšių tarkuotu sūriu, truputis majonezo, tik kad suliptu, viduržemio jūros prieskoniai, viduj alyvuogė, viršus apvoliotas tarkuotomis krabų lazdėmis.
Tamsesnieji Dorblu suris su melynu pelėsiu, varškė. Viskas sutrinta. Viduje vynuogė. Apvoliota kapotais pistacijų riešutais. Keliem pritruko, tai graikiškais apvoliojau
[attachmentid=192805]
Čia plikyti pyragiukai su pikantišku įdaru, rūkyta žuvis, virtas kiaušinis, truputį majonezo ar jogurto. Sutryniau blenderiu ir įspaudžiau su švirkštu i vidų, skylę rekomenduojama užkišti kažkuo marinuotu pikantišku, pas mane agurkas, galima paprika ar kapareliais.
[attachmentid=192804]
Čia dviejų rūšių kamuoliukai, šviesūs su įvairių rūšių tarkuotu sūriu, truputis majonezo, tik kad suliptu, viduržemio jūros prieskoniai, viduj alyvuogė, viršus apvoliotas tarkuotomis krabų lazdėmis.
Tamsesnieji Dorblu suris su melynu pelėsiu, varškė. Viskas sutrinta. Viduje vynuogė. Apvoliota kapotais pistacijų riešutais. Keliem pritruko, tai graikiškais apvoliojau
[attachmentid=192805]
Čia plikyti pyragiukai su pikantišku įdaru, rūkyta žuvis, virtas kiaušinis, truputį majonezo ar jogurto. Sutryniau blenderiu ir įspaudžiau su švirkštu i vidų, skylę rekomenduojama užkišti kažkuo marinuotu pikantišku, pas mane agurkas, galima paprika ar kapareliais.
[attachmentid=192804]
Vaje,kaip skaniai atrodo.Na rutuliukus tikrai yra noras isbandyti,o isragaus draugai,nes nemegstu alyvuogiu.Tik dar sugalvojau ne tik krabuose ivoliot,bet tarkim ikrais,krapais,ar paprika,bus daugiau spalvu.Po savaites turetu buti foto
QUOTE(Orinta Soliunaite @ 2010 02 07, 20:32)
Vaje,kaip skaniai atrodo.Na rutuliukus tikrai yra noras isbandyti,o isragaus draugai,nes nemegstu alyvuogiu.Tik dar sugalvojau ne tik krabuose ivoliot,bet tarkim ikrais,krapais,ar paprika,bus daugiau spalvu.Po savaites turetu buti foto
Vietoj alyvuogiu puikiai tinka vynuoges ir ivairus riesutai
O volioti galima daug kuo, sezamo seklomis, linu seklomis, ivairiais kepintais riesutais ir zalumynais