Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis. 9 tema

Laurute..., kaip viskas skaniai, nes seiles istyso tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurute... @ 2010 02 02, 12:37)
Zadejau tai pasirodau  blush2.gif
user posted image

user posted image

Laurute, gal galetum papasakoti kaip ta apelsina padarei? matosi foto kampe..
Ir jei gali pakomentuok priespaskutine foto kas ten ir is ko ax.gif
Atsakyti
as tai prasyciau Laurutes viska pakomentuot ax.gif kas kaip kada su kuo...
Atsakyti
QUOTE(Supo @ 2010 02 03, 00:33)
Laurute, gal galetum papasakoti kaip ta apelsina padarei? matosi foto kampe..
Ir jei gali pakomentuok priespaskutine foto kas ten ir is ko  ax.gif



atsiprasau, kad uz autore galbut atsakau..na dariau sita apelsina ir as, kiek maciau tai ten zele apelsine tik stambiau supjaustyta...

siaip labai graziai atrodo, tik reikia atsargiai apelsina iskobti smile.gif nes sieneles bent maniskes tai buvo jautrios...

galvoju, kad butu dar galima pati zele krasta pamirkyti cukruje
ideja buvau pasiemusi is http://www_neringa-b...iezineliai.html
Atsakyti
Aciu mergaites uz konsultacija blenderio klausimu aciuks.gif vadinasi truksta man dar praktikos, teks namie dazniau pasiteniruoti sy juo yess.gif
Atsakyti
Laurute as tave samdau kad man toki stala kokia proga padarytai, nes man kantrybes pritruktu o ir savaite pries reiktu pradet daryt
Jei ne paslaptis tai kiek laiko uztrukai prie tokio sedevro (as apie stala) ir kai krize tai speju ir nepigiai ar cia as tokia ubage blush2.gif
Ir as labai noreciau kad aprasytai ka ir kaip darei bet ne tik kas foto matosi stambiu planu bet ir ta kas kampukuose foto matyt, kaip kad kazkas pastebejo apelsinus as tai ir dar maciau visokiu sedevru.
ACIU 4u.gif
P.S as tai manau kad kai kurias reikia i foruma neileist nes kai pasiziuriu tai tikra nevala pasijauciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2010 02 02, 13:57)
Gal as ne i tema, bet noriu paklausti apie ta blenderiavima blush2.gif

man irgi grudeliu nelieka, gerai patrink, pasukiok blenderi po visa indo plota ir tikrai susitrins, aisku skystesnes konsistencijos trinasi lengviau, bet ir tokie uztepai susitrina 4u.gif

Laurute, super pasidarbavai thumbup.gif Labai viskas graziai atrodo bei skaniai patiekta, o kad buvo labai skanu net neabejoju wub.gif
Atsakyti
RDA, tai aš tokia pati, bet va mokausi iš merginų ir per gimtadienį buvau pagirta, bet fotkinti nesiryžau nes vistik ne tokio dar lygio lotuliukas.gif
Atsakyti
viskas cia labai skanu pas Jus 4u.gif
idesiu dar viena ideja wink.gif kuri atrodo ne tik graziai ant stalo, bet ir skanu bigsmile.gif
keptos duonos gabalelis, ant jos dedu svoguno laisko gabaliuka ir paprikos isilgai papjaustytos gabaliuka.. viska apsuku su mesyte (perku vistienos ar tai kalakutienos vakuume plonai supjaustyta).. ir persmeigiu su smeigtuku, kad neisirtu.. cool.gif
Atsakyti
sveikos mamytes ir as noriu pasidalinti recepteliu radau internete,gali buti ir kaip uzkandis ir kaip papuosimas,gaunas panasiai kaip cipsai,bet vaizdas geras 4u.gif
bulviu rozes
Bulvę nuplauname ir atpjauname nuo jos plonyčius griežinėlius, maždaug milimetro storio, ir pageidautina, kad vienodo storio visame plote, ta prasme, kad nebūtų taip, kad vidurys labai plonas, o kraštai stori. Taip pat atpjauname nedidelį "pagaliuką".
Sukdami į priešingą pusę, nei pirmasis, užvyniojame antrą ir trečią lapelius. Sukti reikia taip, kad kiekvienas sekantis lapelis uždengtų prieš tai buvusį ( vidurys pasilieka giliausiai ), antraip pabaigta rožė bus panašesnė ne į gėlę, bet į kopūstą.

Persmeigiame mediniu dantų krapštuku pagrindą taip, kad neišsiskleistų. Pirmas etapas baigtas. Tuomet priglaudžiame dar tris-keturis didesnius lapelius, ir atverčiame juos atgal Ir tuomet jas išverdame aliejuje, kol apskrus. Leisti į aliejų geriau "aukštyn kojom", antraip lapeliai kartais mėgsta atsilenkti.
ikleciau foto bet nerandu kur prikabinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidulek @ 2010 02 03, 21:00)
sveikos mamytes ir as noriu pasidalinti recepteliu radau internete,gali buti ir kaip uzkandis ir kaip papuosimas,gaunas panasiai kaip cipsai,bet vaizdas geras 4u.gif
bulviu rozes
Bulvę nuplauname ir atpjauname nuo jos plonyčius griežinėlius, maždaug milimetro storio, ir pageidautina, kad vienodo storio visame plote, ta prasme, kad nebūtų taip, kad vidurys labai plonas, o kraštai stori. Taip pat atpjauname nedidelį "pagaliuką".
Sukdami į priešingą pusę, nei pirmasis, užvyniojame antrą ir trečią lapelius. Sukti reikia taip, kad kiekvienas sekantis lapelis uždengtų prieš tai buvusį ( vidurys pasilieka giliausiai ), antraip pabaigta rožė bus panašesnė ne į gėlę, bet į kopūstą.

Persmeigiame mediniu dantų krapštuku pagrindą taip, kad neišsiskleistų. Pirmas etapas baigtas. Tuomet priglaudžiame dar tris-keturis didesnius lapelius, ir atverčiame juos atgal Ir tuomet jas išverdame aliejuje, kol apskrus. Leisti į aliejų geriau "aukštyn kojom", antraip lapeliai kartais mėgsta atsilenkti.
ikleciau foto bet nerandu kur prikabinti blush2.gif



Štai čia yra nuoroda smile.gif
http://giedrius-v.li....com/22109.html

Kažkurioj temoj jos jau buvo
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 02 02, 09:43)
Žali pievagrybiai ir žalias brokolis supjaustomi kubeliais.Supjaustome svogūnų laiškus.Viskas.Sumaišome su majonezu ir skanaujame...

Kadangi labai sudomino šitos salotos, tai nutariau išbandyt bigsmile.gif tik aš brokolį apviriau, pievagrybius pjausčiau žalius, svogūnų laiškus, gabalėlį geltonos paprikos, turėjau 3 krabų lazdeles, tai viską sudėjau ax.gif o padažiuką dariau iš 1 v.š.natūralaus jogurto, 1v.š.Vilniaus majonezo "Ypatingas"(toks su žolelėm), 0,5a.š. grūdėtų garstyčių, pagal skonį-cukraus, druskos ir lašelį baltojo vyno acto smile.gif liežuvį galima praryti, kaip skanu thumbup.gif
Elena, ačiū už idėją 4u.gif
user posted image

QUOTE(Tommika @ 2010 02 03, 20:27)
idesiu dar viena ideja wink.gif kuri atrodo ne tik graziai ant  stalo, bet ir skanu  bigsmile.gif

Labai graži užkandėlė thumbup.gif ir tikiu, labai skani turėtų būti 4u.gif
Atsakyti