Žali lietiniai
Manau lietinių receptą turim kiekvienas savo...
Mano dažniausiai toks:
250 g miltų
cukraus/druskos pagal skonį
2 kiaušiniai
tirpinto sviesto
600 ml pieno
aliejaus keptuvei patepti
Žaliems blynams reiks špinatų.Gera jų saują nuplauname ir susmulkiname blenderyje.
Iš miltų, druskos , cukraus, tirpinto sviesto, pieno druskos užmaišome skystą tešlą. Gerai jei turit laiko tešlai pastovėti, nors pusvalandį ją palikit ramybėje
Prieš kepimą dedame špinatus ir išmaišome.
Keptuvę gerai įkaitiname,sutepame aliejumi ir kepame plonus blynus.Apkepame iš abiejų pusių.
Blynus sutepame tepamu sūriu (šiuo atveju Philadelpia) ir dedame gabaliukus sūdytos lašišos.
Susukame ir supjaustome.
QUOTE(Elena @ 2010 06 03, 08:17)
[color=darkviolet] Žali lietiniai
Oi Elena, nu ir sedevrai Jau kaip dabar sukirsciau su malobumu porcija tokiu lietinuku fantastika
Zali lietiniai atrodo super skaniai, tik idomu ar nera perdaug riebu philadelpia ir lasisa?Man kartais vien tik lasisa su batonu yra laaabai riebu, skrandis nenori priimt.
QUOTE(aga1 @ 2010 06 03, 21:57)
Zali lietiniai atrodo super skaniai, tik idomu ar nera perdaug riebu philadelpia ir lasisa?Man kartais vien tik lasisa su batonu yra laaabai riebu, skrandis nenori priimt.
Man nebuvo riebu Galima daryti su varškę Bet pasakysiu kad nuo stalo jie dingo labai greitai
QUOTE(zen6 @ 2010 06 03, 23:23)
Sia tema seku jau seniai, tik niekad neprisiversdavau parasyt Elena, Jusu uzkandziai tiesiog super ne karta mane isgelbejo nezinant ka paruosti. didelis ACIU uz ikvepima ir idejas
Ojej ...smagu kad gelbėju kažką
QUOTE(Elena @ 2010 05 27, 08:22)
Dieviskai atrodo o ir skonis jauciu nerealus Ryt laukiu sveciu,tad bandysiu si geri pagamint.O vietoj lasisos galima det skumbres?Kazin kaip skonis su ja butu
Elena, zelviene abiem po viskas labai skaniai atrodo
VIŠTIENOS SALOTOS SU ANANASAIS
rūkyta vištiena (aš jos nemėgstu, todėl dėjau vakarykščiai keptą ant laužo);
aisbergo salota (bet galima mėgstamiausias dėti);
poras;
fermentinis sūris;
kons. ananasai;
majonezas.
Susmulkinti, išmaišyti ir skanaus!
rūkyta vištiena (aš jos nemėgstu, todėl dėjau vakarykščiai keptą ant laužo);
aisbergo salota (bet galima mėgstamiausias dėti);
poras;
fermentinis sūris;
kons. ananasai;
majonezas.
Susmulkinti, išmaišyti ir skanaus!
QUOTE(Perrin @ 2010 06 07, 20:00)
VIŠTIENOS SALOTOS SU ANANASAIS
rūkyta vištiena (aš jos nemėgstu, todėl dėjau vakarykščiai keptą ant laužo);
aisbergo salota (bet galima mėgstamiausias dėti);
poras;
fermentinis sūris;
kons. ananasai;
majonezas.
Susmulkinti, išmaišyti ir skanaus!
rūkyta vištiena (aš jos nemėgstu, todėl dėjau vakarykščiai keptą ant laužo);
aisbergo salota (bet galima mėgstamiausias dėti);
poras;
fermentinis sūris;
kons. ananasai;
majonezas.
Susmulkinti, išmaišyti ir skanaus!
kad man kas dabar duotu tas salotas...suryjau viska per ekrana
QUOTE(Perrin @ 2010 06 07, 20:00)
VIŠTIENOS SALOTOS SU ANANASAIS
rūkyta vištiena (aš jos nemėgstu, todėl dėjau vakarykščiai keptą ant laužo);
aisbergo salota (bet galima mėgstamiausias dėti);
poras;
fermentinis sūris;
kons. ananasai;
majonezas.
Susmulkinti, išmaišyti ir skanaus!
rūkyta vištiena (aš jos nemėgstu, todėl dėjau vakarykščiai keptą ant laužo);
aisbergo salota (bet galima mėgstamiausias dėti);
poras;
fermentinis sūris;
kons. ananasai;
majonezas.
Susmulkinti, išmaišyti ir skanaus!
As irgi tokias darau, bet niekad nedejau aicbergo salotos. Gal ir tinka
QUOTE(mykolina @ 2010 06 08, 17:58)
As irgi tokias darau, bet niekad nedejau aicbergo salotos. Gal ir tinka
Paprastai jas gamina su Pekino kopūstu, bet man labai patinka Iceberg, tai man skanu