Labai grazus malonumai
Gaminti amn irgi patinka , bet su fotografijomis man nekas
QUOTE(laurindre @ 2010 05 27, 10:49)
Pagaminciau, bet tik ne sia savaite Darzelyje isleistuves
ne ne, man reikia birzelio 25 dienai
QUOTE(egliosha @ 2010 05 27, 18:55)
ne ne, man reikia birzelio 25 dienai
Ir tai dienai nelabai Pati turesiu sveciu Nebus kada
Ačiū, mergaitės, už patarimus užkandžiai ir pavyko, ir pirmi darželyje nuo stalo išnyko nė vaikai nebrokijo tų kočiotų sumuštinukų, nors šiaip jau vaikams su žuvies valgymu ne kas....
Daug kam tikriausiai žinomos Tuno salotos, o man jos vienos iš gardžiausių
Tuno mėsa
virta morka
konservuoti žirneliai
virtas kiaušinis
raudonasis svogūnas
skrudinta sumuštinių duona
majonezas
prieskoniai (druska, pipirai, krapai ir t.t.).
Paskrudinti duoną, ją supjaustyti mažais gabaliukais, kiaušinius sutarkuojame smulkia tarka. Susipjaustyti smulkiai morką, svogūna, berti prieskonius. Po to visus ingredientus sluoksniuoti. Galima dėti majonezo ar pašlakstyti aliejumi bei citrinos sultimis.
Tuno mėsa
virta morka
konservuoti žirneliai
virtas kiaušinis
raudonasis svogūnas
skrudinta sumuštinių duona
majonezas
prieskoniai (druska, pipirai, krapai ir t.t.).
Paskrudinti duoną, ją supjaustyti mažais gabaliukais, kiaušinius sutarkuojame smulkia tarka. Susipjaustyti smulkiai morką, svogūna, berti prieskonius. Po to visus ingredientus sluoksniuoti. Galima dėti majonezo ar pašlakstyti aliejumi bei citrinos sultimis.
QUOTE(Kibekė @ 2010 05 30, 11:57)
Daug kam tikriausiai žinomos [b]Tuno salotos[/b
o ten salia spinatu lapai?
QUOTE(Shokoladka @ 2010 05 30, 20:17)
o ten salia spinatu lapai?
Nea, čia tokia salotų rūšis. Iš sodo rautos.
QUOTE(Kibekė @ 2010 05 30, 12:57)
Daug kam tikriausiai žinomos Tuno salotos, o man jos vienos iš gardžiausių
Tuno mėsa
virta morka
konservuoti žirneliai
virtas kiaušinis
raudonasis svogūnas
skrudinta sumuštinių duona
majonezas
prieskoniai (druska, pipirai, krapai ir t.t.).
Paskrudinti duoną, ją supjaustyti mažais gabaliukais, kiaušinius sutarkuojame smulkia tarka. Susipjaustyti smulkiai morką, svogūna, berti prieskonius. Po to visus ingredientus sluoksniuoti. Galima dėti majonezo ar pašlakstyti aliejumi bei citrinos sultimis.
Tuno mėsa
virta morka
konservuoti žirneliai
virtas kiaušinis
raudonasis svogūnas
skrudinta sumuštinių duona
majonezas
prieskoniai (druska, pipirai, krapai ir t.t.).
Paskrudinti duoną, ją supjaustyti mažais gabaliukais, kiaušinius sutarkuojame smulkia tarka. Susipjaustyti smulkiai morką, svogūna, berti prieskonius. Po to visus ingredientus sluoksniuoti. Galima dėti majonezo ar pašlakstyti aliejumi bei citrinos sultimis.
O koki tuna dejot? Konservuota? Savo sultyse, ar aliejuje?
QUOTE(egliosha @ 2010 05 26, 23:57)
merginos, gal yra kas gamina Klaipedoj uzkandeles/sumustinukus? reikia i gamta ant 12-14 zmoniu
Mes praitais metais katedriniam is "biskvito" emem uzkandeles ir kaina visai padori gavosi..
QUOTE(sbo @ 2010 05 31, 12:31)
O koki tuna dejot? Konservuota? Savo sultyse, ar aliejuje?
Man skanesnė tuno mėsa, dideliais gabaliukais, nesmulkinta, buvo aliejuje
QUOTE(aureku @ 2010 05 27, 14:02)
Elena atrodo labai skaniai, butinai reikes pabandyti.
as pabandysiu tik be zuvies
nors nesu didele tuno gerbeja, bet reikes pabandyti, MB tai tikrai patiks.