Na, o as ateinu su savo idarytomis paprikomis
Virti kiausiniai ir suris sutarkuojami dar smulkiau negu burokine trintuve; poras pusziedziais; krapai smulkiai; galima iberti dirbtiniu ikru, bus spalvingiau; truputi paprikos irgi smulkiai pjaustytos; majonezas. Papriku vidu isimti ir prideti idaro, palaikius saldytuve pjaustyti riekutemis ir deti ant sumustiniu duonos arba batono.
Uploaded with ImageShack.us
QUOTE(Makra @ 2010 05 21, 17:31)
Rekomenduoju ir as
Dabar jis mano megstamausias majonezas. O skaniausias garnyras dabar tarkuotos morkos su siuo majonezu - ir patikekit tik sie du dalykai ir viskas, nereikia nei druskos, nei pipiro nei dar ko nors..
Dabar jis mano megstamausias majonezas. O skaniausias garnyras dabar tarkuotos morkos su siuo majonezu - ir patikekit tik sie du dalykai ir viskas, nereikia nei druskos, nei pipiro nei dar ko nors..
pritarsiu ir as. Siaip jis saldokas- i balta misraine nedeciau. Bet marinavau sparnelius siame majoneze ir kepeme ant griliaus- nuostabu! visi klausinejo, ka dejau
darzoviu salotoms labai itnka, bet maisiau su Vilniaus per puse.
Pomidorai ir paprikos- puikiai atrodo
o kokius uzkandzius ruosiate i lauka nestis. na kita savaite ruosiames su draugais iskylai i gamta. aisku kepsim saslykus, bet kokius uzkandzius pasidaryti namie, kurie nesugestu greitai? gal galite patarti.
Laba,
perknisau užkandžių nuorodų temą, bet neradau (žiopla) tų sumušitnukų, kur kočiojamas batonas, viduje lašiša... gal kas pagelbėt galėtumėt?
perknisau užkandžių nuorodų temą, bet neradau (žiopla) tų sumušitnukų, kur kočiojamas batonas, viduje lašiša... gal kas pagelbėt galėtumėt?
QUOTE(dangiuk @ 2010 05 25, 09:37)
Laba,
perknisau užkandžių nuorodų temą, bet neradau (žiopla) tų sumušitnukų, kur kočiojamas batonas, viduje lašiša... gal kas pagelbėt galėtumėt?
perknisau užkandžių nuorodų temą, bet neradau (žiopla) tų sumušitnukų, kur kočiojamas batonas, viduje lašiša... gal kas pagelbėt galėtumėt?
na nuorodos neparasysiu, bet kiek prisimenu, tai imi batono riekele, iskocioji, patepi margarinu, dedi lasisos gabaliukus, as kartais dedu dar krapu arba petrazoliu, susuki ritineli, ivynioji ji i maisiuka ir palaikai saldytuve pora valandikiu
QUOTE(Simona00 @ 2010 05 25, 11:12)
na nuorodos neparasysiu, bet kiek prisimenu, tai imi batono riekele, iskocioji, patepi margarinu, dedi lasisos gabaliukus, as kartais dedu dar krapu arba petrazoliu, susuki ritineli, ivynioji ji i maisiuka ir palaikai saldytuve pora valandikiu
tai cia reikia ilsigai batono pjauti? kokio storio rikele turi buti? man tie sumustinukai labai graziai atrodo ir turetu but skanus
Aš darau iš forminės duonos,kraštus nupjaunu,pakočioju,tepu sviestu,dedu įdaro,susuku į maistinę plėvelę ir dedu į šaldytuvą
QUOTE(Simona00 @ 2010 05 25, 10:12)
na nuorodos neparasysiu, bet kiek prisimenu, tai imi batono riekele, iskocioji, patepi margarinu, dedi lasisos gabaliukus, as kartais dedu dar krapu arba petrazoliu, susuki ritineli, ivynioji ji i maisiuka ir palaikai saldytuve pora valandikiu
QUOTE(Elena @ 2010 05 25, 11:17)
Aš darau iš forminės duonos,kraštus nupjaunu,pakočioju,tepu sviestu,dedu įdaro,susuku į maistinę plėvelę ir dedu į šaldytuvą
labai labai ačiū o kas ten žalias prie lašišos
QUOTE(dangiuk @ 2010 05 25, 19:35)
labai labai ačiū o kas ten žalias prie lašišos
Itariu, kad svogunu laiskai
Taip,svogūnų laiškai
QUOTE(Elena @ 2010 05 21, 13:49)
Įdaryti pomidorai
Jums reiks:
vyšninių pomidorų
sūrio
virtų kiaušinių
majonezo
česnako
krapų/petražolių
Įdarui darome pikantiškas salotas.Sutarkuojame sūrį ir virtus kiaušnius,išspuadžiame česnaką,dedame žalumynus,majonezą ir išmaišome.
Pomidorų viršunelę įpjauname, vidų išimame atsargiai ir pridedame įdaro.
Išbadžiau naują Kėdainių majonezą su medumi ir garstyčiomis.Rekomenduoju,man patiko.Gal biški saldumas jaučiasi,bet pikantiškumo priduoda garstyčios
Jums reiks:
vyšninių pomidorų
sūrio
virtų kiaušinių
majonezo
česnako
krapų/petražolių
Įdarui darome pikantiškas salotas.Sutarkuojame sūrį ir virtus kiaušnius,išspuadžiame česnaką,dedame žalumynus,majonezą ir išmaišome.
Pomidorų viršunelę įpjauname, vidų išimame atsargiai ir pridedame įdaro.
Išbadžiau naują Kėdainių majonezą su medumi ir garstyčiomis.Rekomenduoju,man patiko.Gal biški saldumas jaučiasi,bet pikantiškumo priduoda garstyčios
mmmm,kaip skanu
QUOTE(Bitulka @ 2010 05 26, 07:24)
Itariu, kad svogunu laiskai
QUOTE(Elena @ 2010 05 26, 07:34)
Dar kartą dėkui tada jų nedėsiu, nes čia į darželį nešiu, tai apsieisim ir be svogūnų