Elena, kaip visada pritrenke Paprasta, bet labai efektinga
Elena net seiles istyso kaip noriu to agurko suktinuko
o šai mano užkandžiai, nzn ar čia ką pasakoti nes viskas paprasta lavašo suktinukai su dešra, lydytu suriu ir agurku, taip pat lavaso suktinukas su lasisa ir lydytu sureliu bei citrina.
į mesyte susukta duona paprika ir svoguno laiskas
paprastas uzkandis su dauona lasinuku ir marinuotu svogūnu
kiaules ausytės su suriu
ant sumuštinukų duonytės pikantiška misrainė
ant duonos silkute su kiaušiniu
ant prancūziškos bulkos lašiša
padariau išvada kad tokie užkandžiai išeina nepigiai
Uploaded with ImageShack.us
o šai mano užkandžiai, nzn ar čia ką pasakoti nes viskas paprasta lavašo suktinukai su dešra, lydytu suriu ir agurku, taip pat lavaso suktinukas su lasisa ir lydytu sureliu bei citrina.
į mesyte susukta duona paprika ir svoguno laiskas
paprastas uzkandis su dauona lasinuku ir marinuotu svogūnu
kiaules ausytės su suriu
ant sumuštinukų duonytės pikantiška misrainė
ant duonos silkute su kiaušiniu
ant prancūziškos bulkos lašiša
padariau išvada kad tokie užkandžiai išeina nepigiai
Uzkandziukai tai visai neprasti, problema serviravime, labai jau suversti i kruva
QUOTE(laurindre @ 2010 04 24, 21:19)
Uzkandziukai tai visai neprasti, problema serviravime, labai jau suversti i kruva
na nemoku aš l. gražiai o juolab reikejo 20 žmonių i pirtele sudėti viska tai ir kroviau čia man dar mokintis reik iš jūsų merginos tos estetikos, ačiū už komentarą
QUOTE(Rastika @ 2010 04 24, 20:31)
na nemoku aš l. gražiai o juolab reikejo 20 žmonių i pirtele sudėti viska tai ir kroviau čia man dar mokintis reik iš jūsų merginos tos estetikos, ačiū už komentarą
Daug darbo atima uzkandziu gamyba, turbut nusigalabijai iki papuosimu Bet jei butum dejusi i daugiau leksciu, ne taip sugrudusi, papuosusi salotu lapais, petrazolemis, vysniniais pomidoriukais ir dar kuom tik nesa fantazija, butu buve Labai paprasta deti i apvalia lekste, juo labiau, kad svente vyko pirty, buvo drasiai galima deti i vienkartines lekstes. Jos nedideles, tai labai lengva serviruoti nuo krasto i vidury. Atrodo tvarkingai ir graziai nors ir paprastai
Bet tu saunuole, man patinka, kad visada kazka bandai, stengiesi
QUOTE(laurindre @ 2010 04 24, 20:07)
Elena, kaip visada pritrenke Paprasta, bet labai efektinga
Perrin,
ačiū uz komentarus ir padrasinima visi mano tie uzkandžiai ir buvo iš sm tai va sekanti karta reikes pasirūpinti estetika
ačiū uz komentarus ir padrasinima visi mano tie uzkandžiai ir buvo iš sm tai va sekanti karta reikes pasirūpinti estetika
visos saunuoles, tiek visko prigaminote
Mano sendienos pusryciu sluoksniuotos teslos pyrageliai su kumpiu ir suriu. Svoguna su kumpeliu pakepinti svieste uzberti prieskoniu, petrazoliu ar krapu ir atvesinti. Sluoksniuota Mantingos tesla atsildyti ir truputi pakociojus supjaustyti norimo dydzio kvadrateliais arba trikampiais. Tada ant ju uzdeti po sauksteli idaro ir suvynioti. Aptepti kiausiniu. Kepti apie 15-20 minuciu ikaitintoje 200 laipsniu orkaiteje.
Jau isivaizduoju, kaip skanu
Užkandžiai
Džiovinti saulėje pomidorai, pėlesinis sūris, tunas savo sultyse ir majonezas.
Pomidorus sudėti ant popierinio rankšluosčio kad susigertu aliejus.
Sūrį sutriname su šakutę,dedame tuną,smulkintus krapus ir majonezo (nedaug).
Viską gerai išmaišome ir uždedame ant pomidoro gabaliuko.
Papildyta:
Pomidorai įdaryti pikantiškomis salotomis.
Pikantiškos salotos: tarkuotas virtas kiaušinis,tarkuotas sūris,majonezas,česnakai ir žalumynai pagal skonį.Išmaišome ir sudedame įdarą į pomidorus.
Į kumpį susukame irgi pikantišką mišrainę.
Suktinukai su kumpiu.
Plonus duoniukus (pvz Fazer) sutepame tepamu sūriu pagal skonį.Uždengiame su maistinę plėvelę ir paliekame kuriam laikui kad suminkštėtų.Galima nakčiai šaldytuve.
Kai suminkštės sutepame papildome,pabarstome smulkintais krapais,dedame plonai supjaustyto kumpio gabaliuką ir susukame.
Džiovinti saulėje pomidorai, pėlesinis sūris, tunas savo sultyse ir majonezas.
Pomidorus sudėti ant popierinio rankšluosčio kad susigertu aliejus.
Sūrį sutriname su šakutę,dedame tuną,smulkintus krapus ir majonezo (nedaug).
Viską gerai išmaišome ir uždedame ant pomidoro gabaliuko.
Papildyta:
Pomidorai įdaryti pikantiškomis salotomis.
Pikantiškos salotos: tarkuotas virtas kiaušinis,tarkuotas sūris,majonezas,česnakai ir žalumynai pagal skonį.Išmaišome ir sudedame įdarą į pomidorus.
Į kumpį susukame irgi pikantišką mišrainę.
Suktinukai su kumpiu.
Plonus duoniukus (pvz Fazer) sutepame tepamu sūriu pagal skonį.Uždengiame su maistinę plėvelę ir paliekame kuriam laikui kad suminkštėtų.Galima nakčiai šaldytuve.
Kai suminkštės sutepame papildome,pabarstome smulkintais krapais,dedame plonai supjaustyto kumpio gabaliuką ir susukame.
QUOTE(Elena @ 2010 05 04, 09:49)
Elena
Sugebi nustebinti savo receptais
Šaunuolė