Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis. 9 tema

Elena, kaip visada pritrenke doh.gif Paprasta, bet labai efektinga wub.gif
Atsakyti
Elena net seiles istyso kaip noriu to agurko suktinuko bigsmile.gif

o šai mano užkandžiai, nzn ar čia ką pasakoti nes viskas paprasta rolleyes.gif lavašo suktinukai su dešra, lydytu suriu ir agurku, taip pat lavaso suktinukas su lasisa ir lydytu sureliu bei citrina.

į mesyte susukta duona paprika ir svoguno laiskas

paprastas uzkandis su dauona lasinuku ir marinuotu svogūnu

kiaules ausytės su suriu

ant sumuštinukų duonytės pikantiška misrainė

ant duonos silkute su kiaušiniu

ant prancūziškos bulkos lašiša

padariau išvada kad tokie užkandžiai išeina nepigiai blush2.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 24 balandžio 2010 - 20:02
Uzkandziukai tai visai neprasti, problema serviravime, labai jau suversti i kruva verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 04 24, 21:19)
Uzkandziukai tai visai neprasti, problema serviravime, labai jau suversti i kruva verysad.gif

na nemoku aš l. gražiai o juolab reikejo 20 žmonių i pirtele sudėti viska tai ir kroviau blush2.gif čia man dar mokintis reik iš jūsų merginos tos estetikos, ačiū už komentarą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 04 24, 20:31)
na nemoku aš l. gražiai o juolab reikejo 20 žmonių i pirtele sudėti viska tai ir kroviau  blush2.gif  čia man dar mokintis reik iš jūsų  merginos tos estetikos, ačiū už komentarą ax.gif

Daug darbo atima uzkandziu gamyba, turbut nusigalabijai iki papuosimu biggrin.gif Bet jei butum dejusi i daugiau leksciu, ne taip sugrudusi, papuosusi salotu lapais, petrazolemis, vysniniais pomidoriukais ir dar kuom tik nesa fantazija, butu buve thumbup.gif Labai paprasta deti i apvalia lekste, juo labiau, kad svente vyko pirty, buvo drasiai galima deti i vienkartines lekstes. Jos nedideles, tai labai lengva serviruoti nuo krasto i vidury. Atrodo tvarkingai ir graziai nors ir paprastai mirksiukas.gif
Bet tu saunuole, man patinka, kad visada kazka bandai, stengiesi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 04 24, 20:07)
Elena, kaip visada pritrenke doh.gif Paprasta, bet labai efektinga wub.gif

drinks_cheers.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Perrin,
ačiū uz komentarus ir padrasinima bigsmile.gif visi mano tie uzkandžiai ir buvo iš sm ax.gif tai va sekanti karta reikes pasirūpinti estetika rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 25 balandžio 2010 - 13:44
visos saunuoles, tiek visko prigaminote thumbup.gif
Atsakyti
Mano sendienos pusryciu sluoksniuotos teslos pyrageliai su kumpiu ir suriu. Svoguna su kumpeliu pakepinti svieste uzberti prieskoniu, petrazoliu ar krapu ir atvesinti. Sluoksniuota Mantingos tesla atsildyti ir truputi pakociojus supjaustyti norimo dydzio kvadrateliais arba trikampiais. Tada ant ju uzdeti po sauksteli idaro ir suvynioti. Aptepti kiausiniu. Kepti apie 15-20 minuciu ikaitintoje 200 laipsniu orkaiteje.
user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusaite: 02 gegužės 2010 - 14:34
Jau isivaizduoju, kaip skanu thumbup.gif
Atsakyti
Užkandžiai 4u.gif

Džiovinti saulėje pomidorai, pėlesinis sūris, tunas savo sultyse ir majonezas.
Pomidorus sudėti ant popierinio rankšluosčio kad susigertu aliejus.
Sūrį sutriname su šakutę,dedame tuną,smulkintus krapus ir majonezo (nedaug).
Viską gerai išmaišome ir uždedame ant pomidoro gabaliuko.

user posted image

Papildyta:
Pomidorai įdaryti pikantiškomis salotomis.
Pikantiškos salotos: tarkuotas virtas kiaušinis,tarkuotas sūris,majonezas,česnakai ir žalumynai pagal skonį.Išmaišome ir sudedame įdarą į pomidorus.

Į kumpį susukame irgi pikantišką mišrainę.

Suktinukai su kumpiu.
Plonus duoniukus (pvz Fazer) sutepame tepamu sūriu pagal skonį.Uždengiame su maistinę plėvelę ir paliekame kuriam laikui kad suminkštėtų.Galima nakčiai šaldytuve.
Kai suminkštės sutepame papildome,pabarstome smulkintais krapais,dedame plonai supjaustyto kumpio gabaliuką ir susukame.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena: 04 gegužės 2010 - 09:03
QUOTE(Elena @ 2010 05 04, 09:49)
Užkandžiai  4u.gif

user posted image

Elena 4u.gif
Sugebi nustebinti savo receptais 4u.gif
Šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti