QUOTE(~MILENA~ @ 2010 04 07, 09:18)
Merginos, sorry jegu ne i tema.
Bet noreciau pagalbos,nes jau viskas guli gatava reikia tik padaryti.
Gal kas turit gera receptuka kaip padaryti krienu kad butu labai stiprus .???Kiek ant kiek viska reikia?
MILENA
pabandysiu,Tau ,atsakyti,kaip paruošti krienus.
Krienų stiprumas priklauso nuo ju šviežumo,ir jų sudedamųjų dalių
Nuvalome krienus{kiekio negaliu nusakyti,nes jų šaknelės būna storos ir plonos}
Aš,tau patarsiu pačiai orentuotis{kokį tu turi krienų kieki}
Sutarkavus juos reik apibarstyti cukrumi{jo kiekis priklauso nuo krienų kiekio,gali būti a. šaukštelis,gali būti jo pusė}
Ir,dar viena sudedamoji dalis yra actas.
Viskas gerai išmaišoma ir dedama į nedidelius indelius{jeigu jūs dėsite į didelius,jie greičiau išsikvėps,jų didesnis kiekis išsimes
Per šias Velykas man teko ,skanauti krienus su aštriomis garstyčiomis,pati aš to nedariau.,bet skonis aštrokas.
Nežinau gal kas patars issamiau.