Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis. 9 tema

QUOTE(Spurgitta @ 2010 03 26, 14:39)
Napoleono blynų būna "Rūtos" parduotuvėj, taip pat kioskuose kur kepinius parduoda. Žinau, kad  yra Karoliniškėse ir Antakalnyje. Nesenai teko matyti ir IKI Napoleono blynų  rolleyes.gif


Gal galite tiksliau pasakyti kur Karoliniškėse ir Antakalnį galima rasti Napoleono blynų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saule27 @ 2010 04 06, 11:38)
Gal galite tiksliau pasakyti kur Karoliniškėse ir Antakalnį galima rasti Napoleono blynų  ax.gif

Antakalnyje Šilo gatvėj, prie Maximos, kepinių kioskely. O Karoliniškėse tiksliai nežinau, bendradarbė sakė, kad ten pirko irgi kažkokiam kepinių kioskely, bet negaliu pasakyti tiksliai kur.... ax.gif
Atsakyti
Sterko filė gabalėliai su migdolų plūtele
user posted image
Reikia:
300gr. sterko filė
po žiupsnelį jūros druskos,cukraus,šviežiai maltų juodųjų pipirų,citrinos sulčių
Tešlai:
5v.š.miltų
2vnt.kiaušinių
druskos
100gr,migdolų riekelių
1/2 a.š.sodos arba kepimo miltelių

Sterko file supjaustyti juostelėmis .Apibarstyti druska ,cukrumi ir pipirais.Apšlakstyti sultimis.
Užmaišyti tešlą .Merkti sterko gabalėlį į tešlą ,apvolioti migdoluose ir kepti aliejuje ,kol gražiai apskrus.
Prie šių gabalėlių labai tinka majonezo padažas.

Padažui pasigaminti reikia:
5v.š.majonezo
5v.š.natūralaus jogurto
1vnt. svogūno
1skiltelės česnako
1vnt. marinuoto agurlėlio
jūros druskos,Šv.maltų juodųjų pipiriukų
Skanaus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cafe del mar: 06 balandžio 2010 - 11:54
Napoleono lakstus pirkau stoties IKI parduotuveje, ten prie duonos gaminiu padetus radau
Atsakyti
Merginos, sorry jegu ne i tema. ax.gif Bet noreciau pagalbos,nes jau viskas guli gatava reikia tik padaryti.

Gal kas turit gera receptuka kaip padaryti krienu kad butu labai stiprus .???Kiek ant kiek viska reikia?
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 04 07, 09:18)
Merginos, sorry jegu ne i tema. ax.gif Bet noreciau pagalbos,nes jau viskas  guli gatava reikia tik padaryti.
 
Gal kas turit gera receptuka kaip padaryti krienu kad butu labai stiprus  .???Kiek ant kiek viska reikia?

MILENA 4u.gif
pabandysiu,Tau ,atsakyti,kaip paruošti krienus.
Krienų stiprumas priklauso nuo ju šviežumo,ir jų sudedamųjų dalių
Nuvalome krienus{kiekio negaliu nusakyti,nes jų šaknelės būna storos ir plonos}
Aš,tau patarsiu pačiai orentuotis{kokį tu turi krienų kieki}
Sutarkavus juos reik apibarstyti cukrumi{jo kiekis priklauso nuo krienų kiekio,gali būti a. šaukštelis,gali būti jo pusė}
Ir,dar viena sudedamoji dalis yra actas.
Viskas gerai išmaišoma ir dedama į nedidelius indelius{jeigu jūs dėsite į didelius,jie greičiau išsikvėps,jų didesnis kiekis išsimes
Per šias Velykas man teko ,skanauti krienus su aštriomis garstyčiomis,pati aš to nedariau.,bet skonis aštrokas.
Nežinau gal kas patars issamiau.
4u.gif
Atsakyti
labas visoms, megstancioms gaminti 4u.gif
skaitineju as kasdien sita foruma, jus esat tiesiog neapsakomos, vertos medalio first.gif tai va, ziurineju ir saugausi jusu sedevrus ax.gif ir vakar sugalvojau padaryti tuno torta (tik nepamenu kieno receptukas buvo). neseniai kazkurioj parduotuvej maciau tu napoleono lakstu, bet nepamenu kurioj, aplaksciau ir maksimas ir norfa, ir ten neradau (kaimyne siandien tik pasake kurioj parduotuvej ieskoti hihihi.gif tai va, sugalvojau ir padariau ne su napoleono l., o su arabiska duona, ir man zinokit patiko, skanu thumbup.gif pabandykit, gal ir jums patiks, jei nerasit tu lakstu mirksiukas.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nesusipratele: 07 balandžio 2010 - 11:11
Gal net ir geriau su tokia duona. Manau ji tikrai maziau kaloringa negu napoleono tesla bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 04 07, 12:08)
Gal net ir geriau su tokia duona. Manau ji tikrai maziau kaloringa negu napoleono tesla bigsmile.gif

tikrai, apie tai net nepagalvojau bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 04 07, 11:14)
MILENA 4u.gif
pabandysiu,Tau ,atsakyti,kaip paruošti krienus.
Krienų stiprumas priklauso nuo ju šviežumo,ir jų sudedamųjų dalių
Nuvalome krienus{kiekio negaliu nusakyti,nes jų šaknelės būna storos ir plonos}
Aš,tau patarsiu pačiai orentuotis{kokį tu turi krienų kieki}
Sutarkavus juos reik apibarstyti cukrumi{jo kiekis priklauso nuo krienų kiekio,gali būti a. šaukštelis,gali būti jo pusė}
Ir,dar viena sudedamoji dalis yra actas.
Viskas gerai išmaišoma ir dedama į nedidelius indelius{jeigu jūs dėsite į didelius,jie greičiau išsikvėps,jų didesnis kiekis išsimes
Per šias Velykas man teko ,skanauti krienus su aštriomis garstyčiomis,pati aš to nedariau.,bet skonis aštrokas.
Nežinau gal kas patars issamiau.
4u.gif


A H2O ne reikia pilti? a druskos?
Atsakyti
MILENA 4u.gif blush2.gif -praleidau vandenuką,bet druskos aš,nebededu.
Atsakyti
Kaune maciau tu napoleono lakstu Girstupio turguje mirksiukas.gif
Atsakyti