Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis. 9 tema

QUOTE(Adlozi @ 2010 03 23, 16:01)
Dar kalusimelis  smile.gif
Ar juos, t.y., pomidorus biggrin.gif  dziovini ,,celus" ar skiltelemis?  blush2.gif  ax.gif

Naudojau slyviniu - pailgus. Pjoviau pusiau, isemiau seklas, pabarsciau druska ir zolelemis. Dziovinau apie 20 val, apie 60 laipsniu orkaiteje pravertomis durelemis. Arba kol bus sausi, bet elastingi.
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 03 23, 18:04)
Naudojau slyviniu - pailgus. Pjoviau pusiau, isemiau seklas, pabarsciau druska ir zolelemis. Dziovinau apie 20 val, apie 60 laipsniu orkaiteje pravertomis durelemis. Arba kol bus sausi, bet elastingi.


Oi... 4u.gif Kokia protinga ir saunuole blush2.gif ax.gif blush2.gif siemet busiu biggrin.gif
Prisidziovinsiu ...
Tfu , tfu, tfu..
Kad neprisikalbeciau g.gif O tai pomidoriukai neuzderes ...
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 03 23, 18:04)
Naudojau slyviniu - pailgus. Pjoviau pusiau, isemiau seklas, pabarsciau druska ir zolelemis. Dziovinau apie 20 val, apie 60 laipsniu orkaiteje pravertomis durelemis. Arba kol bus sausi, bet elastingi.

tai netingines esat,kazin kada as prisiruosciau tam reikalui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmartaa @ 2010 03 23, 16:46)
tai netingines esat,kazin kada as prisiruosciau tam reikalui blush2.gif

Tai kad cia visai nedaug to darbo. Sumeti i orkaite ir lauki lotuliukas.gif Cia ne misraines daryti, kur tikrai daug darbo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mmartaa @ 2010 03 23, 18:46)
tai netingines esat,kazin kada as prisiruosciau tam reikalui blush2.gif

Ir dar kai zinai, kad tai tavo uzauginta ... (ne visai blush2.gif seneliu deka 4u.gif )ir be jokiu E..
Tai atsiperka viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 03 23, 17:04)
Naudojau slyviniu - pailgus. Pjoviau pusiau, isemiau seklas, pabarsciau druska ir zolelemis. Dziovinau apie 20 val, apie 60 laipsniu orkaiteje pravertomis durelemis. Arba kol bus sausi, bet elastingi.

Laurindre 4u.gif perskaičiau tavo nuorodą ir ,man iškilo klausimukas,kodėl tiek ilgai džiovinai?
Aš,džiovinau,bet man užteko 8val.
Ir juos reikia aptepti aliejumi su prieskoniais susmulkintais
Orkait4s apa2ioje reikia patiesti folija ištiestą skardą.,kad nubėgtų skystis.
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 03 23, 18:51)
Tai kad cia visai nedaug to darbo. Sumeti i orkaite ir lauki lotuliukas.gif Cia ne misraines daryti, kur tikrai daug darbo doh.gif

O prie tu misrainiu tai tikrai knysalines daug...
Nors... Kai atsidarai ziema prie ka tik isvirtu bulvyciu ar kad ir silkute pasidarius... blush2.gif Tai tikrai dekingas dalykas thumbup.gif
Jau ir to laiko , sugaisto vasaros pabaigoj, mirksiukas.gif ne taip gaila pasidaro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 03 23, 16:57)
Laurindre 4u.gif perskaičiau tavo nuorodą ir ,man iškilo klausimukas,kodėl tiek ilgai džiovinai?
Aš,džiovinau,bet man užteko 8val.
Ir juos reikia aptepti aliejumi su prieskoniais susmulkintais
Orkait4s apa2ioje reikia patiesti folija ištiestą skardą.,kad nubėgtų skystis.

Nezinau, dziovinau, kol isdziuvo. As dziovinau ant sviestinio popieriaus, kelis sykius apverciau. Aliejumi netepiau schmoll.gif Net nezinau, kodel g.gif Bet jie po to ir taip aliejuje mirko bigsmile.gif Man siaip nelabai pomidorus organizmas priima, juo labiau aliejuje keptus. Todel kazkaip ilgai jie manes ir negunde schmoll.gif Bet sitas variantas man tiko thumbup.gif Tai taip ir toliau darysiu 4u.gif
Atsakyti
labukas ax.gif sodominot su tais pomidoriukais smile.gif reiks pabandyt ir man.
o dabar bandysiu idet kelias foto is vyro gimtadienio (jei nebus lb dideles). aciu jums, mergaites, daug padejot smile.gif

sumustinukai su kepta duona, sprotais ir agurkais;
pikantiska misraine krabu lazdelese;
verinaukai: suris ir alyvuoges, suris ir vynuoges; keptos duonos gabaliukai, kumpis, marinuota paprika;
mazos picytes smile.gif : desryte, marinuoti agurkai, suris; kumpis, alyvuoge, suris; pomidoras, mocarela.

foto apacioj:
tolumoje matosi lavaso suktinukai: majonezas, kumpelis, paprika, salotu lapai;
verinukai su vistiena ir persikais;
sumustiniai su lasisa ir citrina

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boguze: 23 kovo 2010 - 18:35
Zinau kiek laiko uzima uzkandziu gaminimas. Tu tikra saunuole thumbup.gif Matos, kad vyra myli wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 03 23, 20:37)
Zinau kiek laiko uzima uzkandziu gaminimas. Tu tikra saunuole thumbup.gif Matos, kad vyra myli wub.gif  lotuliukas.gif


4u.gif aha wub.gif smile.gif neesu as kulinare, uztrukau netrumpai, bet buvo smagu smile.gif ilgai ruosiausi, skaitinejau jusu receptukus. be jusu nebuciau to padariusi smile.gif
Atsakyti
Boguze na ir iš širdies tu čia pasistengei.Šaunuolė 4u.gif
Po tokių užkandžių man reikia slėptis po lapais.Bet.. biggrin.gif

Ridikų karpačio su vasabi marinatu
user posted image
4 asmenims reikės:
500g.baltųjų ridikų
vieno ryšulėlio svogūnų
1/2 citrinos žievelės ir sulčių
1 a.š vasabio (japoniško krieno)
3 v.š. vynuogių sėklų aliejaus(aš naudojau alyvuogių aliejų)
drusko ,cukraus ir pipirų

Ridiką supjaustyti labai plonais griežinėliais.Pasigaminti padažą iš citrinos žievelės,sulčių, vasabio ir aliejaus.Įberti pagal skonį druskos ir cukraus.Ridiką sudėti į lėkštę apiberti svogūnų laiškais,aplieti marinatu ir apibarstyti šviežiai maltais juodaisiais pipirais.Skanaus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cafe del mar: 23 kovo 2010 - 20:44