QUOTE(mmartaa @ 2010 03 21, 11:42)
nu atrodo skaniai,butinai pasidarysiu,nes visi ingridiantai yra man patys skaniausi
ačiū
QUOTE(cafe del mar @ 2010 03 21, 03:12)
Graikinių riešutų ir saulėje džiovintų pomidorų pesto
Reikės:
100gr.kepintų graikinių riešutų
4 saulėje džiovintų pomidorų
50gr.pasmezano sūrio
1 česnako skiltelės
1 v.š.alyvuogių aliejaus
3 v.š.džiovintų pomidorų aliejaus
žiupsnelio jūros druskos
pipirnės
1 a.š.balzamiko acto
Graikinius riešutus,česnaką,dž.pomidorus,pipirnę susmulkinti .Smulkiai sutarkuoti parnezaną.Viską sumaišyti kartu su aliejais ,druska ir actu.Dėti ant skrebučio ir skaniai suvalgyti
receptėlis čia
Reikės:
100gr.kepintų graikinių riešutų
4 saulėje džiovintų pomidorų
50gr.pasmezano sūrio
1 česnako skiltelės
1 v.š.alyvuogių aliejaus
3 v.š.džiovintų pomidorų aliejaus
žiupsnelio jūros druskos
pipirnės
1 a.š.balzamiko acto
Graikinius riešutus,česnaką,dž.pomidorus,pipirnę susmulkinti .Smulkiai sutarkuoti parnezaną.Viską sumaišyti kartu su aliejais ,druska ir actu.Dėti ant skrebučio ir skaniai suvalgyti
receptėlis čia
O SAKYK,AR TU GRAIKINIUS RIESUTUS,CESNAKA,POMIDORUS SUTRINI SU BLENDERIU AR TAIP SU PEILIU?
QUOTE(mmartaa @ 2010 03 22, 19:12)
O SAKYK,AR TU GRAIKINIUS RIESUTUS,CESNAKA,POMIDORUS SUTRINI SU BLENDERIU AR TAIP SU PEILIU?
Su blenderiu sutryniau tik graikinius riesutus(bet ne iki miltu),Visa kita smulkiai supjausciau
Pagal Neringos receptą: http://www_neringa-b...-apvalkale.html
Ačiū Neryte
Tik man biški išbėgo kai kurie gabaliukai
Valgėme su bruknių uogienė.Niamniam
Camembertas auksiniam apvalkale
* camemberto
* kiaušinio
* džiūvesėlių
* aliejaus kepimui
* rūgščios uogienės
Sūrį supjaustyti norimo dydžio gabalėliais, apvolioti išplaktame kiaušinyje ir džiuvesėliuose. Apkepti įkaitintame aliejuje (fritiūrinėje arba jei neturite, puodelyje), kol gražiai apskrus. Patiekti su rūgščia uogiene, idealiai tinka bruknių uogienė, bet tuo metu neturėjau tai patiekiau su keptomis orkaitėje mėlynosiomis slyvomis. Valgyti šiltą.
Salotos su lašiša
Jums reiks:
sūdytos lašišos
virtų brokolių
virtų morkų
virtų kiaušinių
poro
majonezo
Lašišą,virtas morkas,brokolius,porą ir virtus kiaušinius susmulkiname.
Viską pagardiname majonezu,išmaišome ir pateikiame.
Sočios bulvių salotos.
Jums reiks:
bekono (pas mane karšto rūkymo,plonai supjaustytas)
virtų bulvių
marinuotų agurkų,
virtų kiaušinių
majonezo,žalumos
Bulvės išverdamos su lupenomis.Bekonas pakepiname grill keptuvėje,kol gerai paskrus.
Bulvės,agurkus,kiaušinius supjaustome.Sudedame žalumynus (galima įdėti smulkinto svogūno) ir viską išmaišome su majonezu.
Bekoną supjaustome ir dedame šalia.Jei dėsite tiesiai į salotas, jis suminkštės ir nebus taip skanu.
Ačiū Neryte
Tik man biški išbėgo kai kurie gabaliukai
Valgėme su bruknių uogienė.Niamniam
Camembertas auksiniam apvalkale
* camemberto
* kiaušinio
* džiūvesėlių
* aliejaus kepimui
* rūgščios uogienės
Sūrį supjaustyti norimo dydžio gabalėliais, apvolioti išplaktame kiaušinyje ir džiuvesėliuose. Apkepti įkaitintame aliejuje (fritiūrinėje arba jei neturite, puodelyje), kol gražiai apskrus. Patiekti su rūgščia uogiene, idealiai tinka bruknių uogienė, bet tuo metu neturėjau tai patiekiau su keptomis orkaitėje mėlynosiomis slyvomis. Valgyti šiltą.
Salotos su lašiša
Jums reiks:
sūdytos lašišos
virtų brokolių
virtų morkų
virtų kiaušinių
poro
majonezo
Lašišą,virtas morkas,brokolius,porą ir virtus kiaušinius susmulkiname.
Viską pagardiname majonezu,išmaišome ir pateikiame.
Sočios bulvių salotos.
Jums reiks:
bekono (pas mane karšto rūkymo,plonai supjaustytas)
virtų bulvių
marinuotų agurkų,
virtų kiaušinių
majonezo,žalumos
Bulvės išverdamos su lupenomis.Bekonas pakepiname grill keptuvėje,kol gerai paskrus.
Bulvės,agurkus,kiaušinius supjaustome.Sudedame žalumynus (galima įdėti smulkinto svogūno) ir viską išmaišome su majonezu.
Bekoną supjaustome ir dedame šalia.Jei dėsite tiesiai į salotas, jis suminkštės ir nebus taip skanu.
QUOTE(Elena @ 2010 03 23, 15:24)
Nori mane nužudyti?? aš sėdžiu darbe,gurgia pilvas..o čia ,še tau ,kad nori.Toookie receptai
Elena, kaip visada laaabai gardziai atrodo
QUOTE(laurindre @ 2010 02 14, 16:50)
Tokius sluoksnius ir dejau, bet galima ir vienu variantu visa torta gaminti. Tik majonezo daug sueina. Man susinaudojo virs 1 l.
O as per ji visa 1,5 kg priaugau
Sauleje dziovintus pomidorus siemet dariau pati
Daug pigiau gaunasi, ypac jei turi savo pomidoru, tik, zinoma sitas procesas vyksta vasaros gale, kai pomidoru nebezinai, kur deti. Kainuoja tik elektra, nes reikia dziovinti orkaiteje, galima ant peciaus, kas ji turi
O as per ji visa 1,5 kg priaugau
Sauleje dziovintus pomidorus siemet dariau pati
Daug pigiau gaunasi, ypac jei turi savo pomidoru, tik, zinoma sitas procesas vyksta vasaros gale, kai pomidoru nebezinai, kur deti. Kainuoja tik elektra, nes reikia dziovinti orkaiteje, galima ant peciaus, kas ji turi
Senesneje zinuteje radau apie dziovintus pomidorus... Gal kur ir buvo atsakymas, bet
Sakyk, laurindre, o kaip sudziovinus juos laikai po to? Tiesiog laikai sausai ar kazkaip uzkonservuoji?
Vasara uzsiauginam pomidoriuku, tai butu labai faina juos issilaikyti ir ilgiau...
Va , ziurejau, sian maximoj Kaip ir akcijiniai Dziovinti sauleje pomidorai... Aliejiniame skystyje
QUOTE(Adlozi @ 2010 03 23, 15:23)
Senesneje zinuteje radau apie dziovintus pomidorus... Gal kur ir buvo atsakymas, bet
Sakyk, laurindre, o kaip sudziovinus juos laikai po to? Tiesiog laikai sausai ar kazkaip uzkonservuoji?
Vasara uzsiauginam pomidoriuku, tai butu labai faina juos issilaikyti ir ilgiau...
Va , ziurejau, sian maximoj Kaip ir akcijiniai Dziovinti sauleje pomidorai... Aliejiniame skystyje
Sakyk, laurindre, o kaip sudziovinus juos laikai po to? Tiesiog laikai sausai ar kazkaip uzkonservuoji?
Vasara uzsiauginam pomidoriuku, tai butu labai faina juos issilaikyti ir ilgiau...
Va , ziurejau, sian maximoj Kaip ir akcijiniai Dziovinti sauleje pomidorai... Aliejiniame skystyje
Pomidorus sudedu i stiklaini, tarpuose cesnako skilteles supjaustytos, kokiu zoleliu, dejau rozmarino. Alyvuogiu alieju pakaitinu, bet neuzverdu. Uzpilu juom pomidorus ir uzdarau. Palaukiau kol atsals ir dedu i saldytuva. Laikosi gerai
QUOTE(laurindre @ 2010 03 23, 17:45)
Pomidorus sudedu i stiklaini, tarpuose cesnako skilteles supjaustytos, kokiu zoleliu, dejau rozmarino. Alyvuogiu alieju pakaitinu, bet neuzverdu. Uzpilu juom pomidorus ir uzdarau. Palaukiau kol atsals ir dedu i saldytuva. Laikosi gerai
Fantastika
Sia vasara tikrai isbandysiu!
O tai likusius pomidorus sukonservuoju i misraines
O taip norisi ir to natur produkt
QUOTE(Adlozi @ 2010 03 23, 15:48)
Fantastika
Sia vasara tikrai isbandysiu!
O tai likusius pomidorus sukonservuoju i misraines
O taip norisi ir to natur produkt
Sia vasara tikrai isbandysiu!
O tai likusius pomidorus sukonservuoju i misraines
O taip norisi ir to natur produkt
As siemet irgi daugiau pasidarysiu O tai sumasciau labai velai. Is dvieju skardu man gavosi tik 250 gr. Tai visai mazai, bet jei buciau pradejusi anksciau, tikrai buciau daug prisidariusi. Kitais metas busiu gudresne.
QUOTE(laurindre @ 2010 03 23, 17:57)
As siemet irgi daugiau pasidarysiu O tai sumasciau labai velai. Is dvieju skardu man gavosi tik 250 gr. Tai visai mazai, bet jei buciau pradejusi anksciau, tikrai buciau daug prisidariusi. Kitais metas busiu gudresne.
Dar kalusimelis
Ar juos, t.y., pomidorus dziovini ,,celus" ar skiltelemis?