maziulele saunuole,labai skaniai viskas atrodo
Labas rytas,
verduosi dabar sūrį ir klausimas iškilo - ant ko man jį išsilydžiusį pilt? Ant stalo tiesiai? pabarstyt nereikia niekuo?
verduosi dabar sūrį ir klausimas iškilo - ant ko man jį išsilydžiusį pilt? Ant stalo tiesiai? pabarstyt nereikia niekuo?
QUOTE(Nerytė @ 2010 03 01, 14:16)
Surio vyniotinis tik siek tiek kitoki gaminau ir as sia savaite, tiksliau savaitgali man jie labai skanus...
receptas
receptas
QUOTE(Pacifica @ 2010 03 19, 07:07)
Labas rytas,
verduosi dabar sūrį ir klausimas iškilo - ant ko man jį išsilydžiusį pilt? Ant stalo tiesiai? pabarstyt nereikia niekuo?
verduosi dabar sūrį ir klausimas iškilo - ant ko man jį išsilydžiusį pilt? Ant stalo tiesiai? pabarstyt nereikia niekuo?
nereikia,jis riebus ir nelipnus
QUOTE(ulyja @ 2010 03 19, 07:15)
nereikia,jis riebus ir nelipnus
dėkui jau suvyniotas laukia šaldytuve, pusryčiai bus skanūs
QUOTE(Pacifica @ 2010 03 19, 07:35)
dėkui jau suvyniotas laukia šaldytuve, pusryčiai bus skanūs
na ir kaip? patiko?
QUOTE(Nerytė @ 2010 03 20, 15:20)
na ir kaip? patiko?
Aha liuks
Pusryčiam dviese daugiau nei pusę iškart patvarkėm Tik kitą kart kiaušinį vieną dėsiu nes man kažkaip jis jautėsi per daug ir prieskonių daugiau. Vėlykom garantija kad darysiu
QUOTE(Pacifica @ 2010 03 20, 15:26)
Vėlykom garantija kad darysiu
aš irgi pagalvojau
QUOTE(Pacifica @ 2010 03 20, 15:26)
Aha liuks
Pusryčiam dviese daugiau nei pusę iškart patvarkėm Tik kitą kart kiaušinį vieną dėsiu nes man kažkaip jis jautėsi per daug ir prieskonių daugiau. Vėlykom garantija kad darysiu
Pusryčiam dviese daugiau nei pusę iškart patvarkėm Tik kitą kart kiaušinį vieną dėsiu nes man kažkaip jis jautėsi per daug ir prieskonių daugiau. Vėlykom garantija kad darysiu
O sakykit koki suri pirkot? Kazkaip susigundziau ir as, bet pastovejau maximoj prie suriu lentynos ir atejau cia pasitikslinti
QUOTE(Makra @ 2010 03 20, 18:42)
O sakykit koki suri pirkot? Kazkaip susigundziau ir as, bet pastovejau maximoj prie suriu lentynos ir atejau cia pasitikslinti
Pavadinimo nepamenu, bet pirkau pjaustytą sūrį (tik žiūrėjau kad ne sūrio produktas būtų) 50% riebumo, nes Nerytė rašė kad kuo riebesnis tuo geriau kočiojasi Įdėjau jį į maišelį ir į puodą
Man kas buvo keista, aš galvojau kad sūris kai išsilydis kad bus košė, prilips prie maišo ir t.t. o išsilydęs jis liko vistiek kaip guzas tik kad minkštas visas
o aš nepjaustytą LT sūri 50 proc riebumo pirkau
QUOTE(maziulele @ 2010 03 18, 21:55)
ruosiau kazkur nuo 11 ryto iki 18 val vakaro
paskui vos ant koju pastovejau
pinigu tai isejo
paskui vos ant koju pastovejau
pinigu tai isejo
Na as visada mazdaug tiek ruosiu.. bet galvoju kad tokius uzkandzius dar daugiau uztrunka suruost
tikiu bet SAUNUOLE pagarba
Graikinių riešutų ir saulėje džiovintų pomidorų pesto
Reikės:
100gr.kepintų graikinių riešutų
4 saulėje džiovintų pomidorų
50gr.pasmezano sūrio
1 česnako skiltelės
1 v.š.alyvuogių aliejaus
3 v.š.džiovintų pomidorų aliejaus
žiupsnelio jūros druskos
pipirnės
1 a.š.balzamiko acto
Graikinius riešutus,česnaką,dž.pomidorus,pipirnę susmulkinti .Smulkiai sutarkuoti parnezaną.Viską sumaišyti kartu su aliejais ,druska ir actu.Dėti ant skrebučio ir skaniai suvalgyti
receptėlis čia
Reikės:
100gr.kepintų graikinių riešutų
4 saulėje džiovintų pomidorų
50gr.pasmezano sūrio
1 česnako skiltelės
1 v.š.alyvuogių aliejaus
3 v.š.džiovintų pomidorų aliejaus
žiupsnelio jūros druskos
pipirnės
1 a.š.balzamiko acto
Graikinius riešutus,česnaką,dž.pomidorus,pipirnę susmulkinti .Smulkiai sutarkuoti parnezaną.Viską sumaišyti kartu su aliejais ,druska ir actu.Dėti ant skrebučio ir skaniai suvalgyti
receptėlis čia