
maziulele saunuole,labai skaniai viskas atrodo

Labas rytas,
verduosi dabar sūrį ir klausimas iškilo - ant ko man jį išsilydžiusį pilt? Ant stalo tiesiai? pabarstyt nereikia niekuo?
verduosi dabar sūrį ir klausimas iškilo - ant ko man jį išsilydžiusį pilt? Ant stalo tiesiai? pabarstyt nereikia niekuo?

QUOTE(Nerytė @ 2010 03 01, 14:16)
Surio vyniotinis tik siek tiek kitoki gaminau ir as sia savaite, tiksliau savaitgali
man jie labai skanus...

receptas


receptas
QUOTE(Pacifica @ 2010 03 19, 07:07)
Labas rytas,
verduosi dabar sūrį ir klausimas iškilo - ant ko man jį išsilydžiusį pilt? Ant stalo tiesiai? pabarstyt nereikia niekuo?
verduosi dabar sūrį ir klausimas iškilo - ant ko man jį išsilydžiusį pilt? Ant stalo tiesiai? pabarstyt nereikia niekuo?

nereikia,jis riebus ir nelipnus

QUOTE(ulyja @ 2010 03 19, 07:15)
dėkui


QUOTE(Pacifica @ 2010 03 19, 07:35)
na ir kaip? patiko?
QUOTE(Nerytė @ 2010 03 20, 15:20)
na ir kaip? patiko?
Aha liuks

Pusryčiam dviese daugiau nei pusę iškart patvarkėm


QUOTE(Pacifica @ 2010 03 20, 15:26)
Vėlykom garantija kad darysiu 

aš irgi pagalvojau

QUOTE(Pacifica @ 2010 03 20, 15:26)
Aha liuks
Pusryčiam dviese daugiau nei pusę iškart patvarkėm
Tik kitą kart kiaušinį vieną dėsiu nes man kažkaip jis jautėsi per daug ir prieskonių daugiau. Vėlykom garantija kad darysiu 

Pusryčiam dviese daugiau nei pusę iškart patvarkėm


O sakykit koki suri pirkot? Kazkaip susigundziau ir as, bet pastovejau maximoj prie suriu lentynos ir atejau cia pasitikslinti

QUOTE(Makra @ 2010 03 20, 18:42)
O sakykit koki suri pirkot? Kazkaip susigundziau ir as, bet pastovejau maximoj prie suriu lentynos ir atejau cia pasitikslinti 

Pavadinimo nepamenu, bet pirkau pjaustytą sūrį (tik žiūrėjau kad ne sūrio produktas būtų) 50% riebumo, nes Nerytė rašė kad kuo riebesnis tuo geriau kočiojasi


Man kas buvo keista, aš galvojau kad sūris kai išsilydis kad bus košė, prilips prie maišo ir t.t. o išsilydęs jis liko vistiek kaip guzas tik kad minkštas visas

o aš nepjaustytą LT sūri 50 proc riebumo pirkau

QUOTE(maziulele @ 2010 03 18, 21:55)
ruosiau kazkur nuo 11 ryto iki 18 val vakaro
paskui vos ant koju pastovejau
pinigu tai isejo

paskui vos ant koju pastovejau

pinigu tai isejo

Na as visada mazdaug tiek ruosiu..


tikiu


Graikinių riešutų ir saulėje džiovintų pomidorų pesto

Reikės:
100gr.kepintų graikinių riešutų
4 saulėje džiovintų pomidorų
50gr.pasmezano sūrio
1 česnako skiltelės
1 v.š.alyvuogių aliejaus
3 v.š.džiovintų pomidorų aliejaus
žiupsnelio jūros druskos
pipirnės
1 a.š.balzamiko acto
Graikinius riešutus,česnaką,dž.pomidorus,pipirnę susmulkinti .Smulkiai sutarkuoti parnezaną.Viską sumaišyti kartu su aliejais ,druska ir actu.Dėti ant skrebučio ir skaniai suvalgyti
receptėlis čia

Reikės:
100gr.kepintų graikinių riešutų
4 saulėje džiovintų pomidorų
50gr.pasmezano sūrio
1 česnako skiltelės
1 v.š.alyvuogių aliejaus
3 v.š.džiovintų pomidorų aliejaus
žiupsnelio jūros druskos
pipirnės
1 a.š.balzamiko acto
Graikinius riešutus,česnaką,dž.pomidorus,pipirnę susmulkinti .Smulkiai sutarkuoti parnezaną.Viską sumaišyti kartu su aliejais ,druska ir actu.Dėti ant skrebučio ir skaniai suvalgyti
receptėlis čia