Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis. 9 tema

maziulele, vyras ant ranku tave turi nesioti uz toki baliu thumbup.gif saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
maziulele saunuole, o kokia tesla svogunu ziedams darei ? 4u.gif
Atsakyti
maziulele, nuostabiai atrodo vaišių stalas wub.gif šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
maziulele, saunuole, tik uzkandziu priruosus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nesusipratele @ 2010 03 18, 15:35)
maziulele, o ten ant tu slyvu pikantiskos salotos truputi pasildytos? nes atrodo, kad suris pasilydes taip, niam niam  blush2.gif ir pastetas paprastas, kur buna pirkti kaip desros tokiais gabaliukais?  ax.gif labai viskas skaniai atrodo  thumbup.gif

ne, pirktine pikantiska misraine, nesildyta. misraine tik uzdeta ant slyvos ir viskas 4u.gif
taip, pastetas paprastas, toks pailgas kaip desra biggrin.gif

QUOTE(mergyte83 @ 2010 03 18, 15:56)
maziulele, vyras ant ranku tave turi nesioti uz toki baliu  thumbup.gif saunuole 4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(Kvakuska @ 2010 03 18, 15:56)
maziulele saunuole, o kokia tesla svogunu ziedams darei ? 4u.gif

vanduo ir miltai tik 4u.gif

QUOTE(daivaP @ 2010 03 18, 16:18)
maziulele, nuostabiai atrodo vaišių stalas wub.gif šaunuolė 4u.gif

QUOTE(Nerytė @ 2010 03 18, 16:29)
maziulele, saunuole, tik uzkandziu priruosus thumbup.gif

aciu visoms 4u.gif

bet kiek as vargau doh.gif nuo pat ryto, iki kol pradejo sveciai rinktis.

buvau suplanavusi dar daugiau, bet nespejau (kaip visada blush2.gif )

as tokiems uzkandziams didele silpnybe jauciu wub.gif kiek knygu turiu prisipirkus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maziulele: 18 kovo 2010 - 16:04
QUOTE(maziulele @ 2010 03 18, 16:00)
as tokiems uzkandziams didele silpnybe jauciu wub.gif  kiek knygu turiu prisipirkus rolleyes.gif

as taip pat thumbup.gif per kiekviena eilini pasisedejima su draugais ar jei tik su vyru dviese vakarojam, prisiruosiu ivairiausiu uzkandeliu biggrin.gif as ant ju bangos esu dabar ax.gif internete prisirankioju ivairiausiu receptu ax.gif
Atsakyti
Tai mes cia visos tokios ligones lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
maziulele, aš taip pat ruosiuosi vyro gimtadieniui ir pradedu galvoti ką reikės daryti. o aš čia pas tave įmatau lyg ir salotas ant stalo bigsmile.gif
Atsakyti
man irgi labai patinka ceckintis su uzkandom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 03 18, 17:37)
maziulele, aš taip pat ruosiuosi vyro gimtadieniui ir pradedu galvoti ką reikės daryti. o aš čia pas tave įmatau lyg  ir salotas ant stalo bigsmile.gif

salotas tai prastas padariau doh.gif
aisbergo salotos, vistiena, paprika, suris, ir kinietiskas padazas
kazkaip man cia kazkas nederejo, suminkstejo visos, todel tapo neskanios schmoll.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif maziulele, eik tu sau.. nu saunuole 4u.gif 4u.gif VISKA issisaugojau.. viska wub.gif wub.gif bet kiek laiko reik tiek priruost.. ir lt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 03 18, 21:39)
blink.gif  blink.gif maziulele, eik tu sau.. nu saunuole  4u.gif  4u.gif VISKA issisaugojau.. viska  wub.gif  wub.gif bet kiek laiko reik tiek priruost.. ir lt  doh.gif  biggrin.gif

ruosiau kazkur nuo 11 ryto iki 18 val vakaro tongue.gif
paskui vos ant koju pastovejau biggrin.gif
pinigu tai isejo doh.gif
Atsakyti