Nerytė Lietuvišką sūrį pirkau 50 proc. riebumo, o įdarui naudojau lydytą sūrelį tose indeliuose taip pat ūžrašyta 'Lietuviškas produktas" , o dėl to suplyšinėjimo pati kalta, nes pergreitai pirma kąrtą irtraukiau, tada antrą kartą kišau ir viem sone kai kočiojau, ten toks guzuliukas gavosi kai pervirtas zodziu pati prisidirbau nesamoniu....
O MB labai greitai norėjo valgyti tą sūrio vyniotinį tai iš šaldytuvo po pusvalandžio ištraukiau na mano foto nėra tokia krasavica kaip tavo beje vieto petražolių krapus dėjau neturėjau nusipirkusi petrazoliu
QUOTE(Rastika @ 2010 03 04, 00:32)
mergyte83, atrodo paprasta ir skanu, bet man sushi yra mistika, gal kada reikia pasiryžti ir išbandyti, tik iš kur tą lapą gauti? ir ar jis valgomas?
aciukas nori lapu yra pirkti "Iki" ir "Maximos" parduotuvese, buna padeti prie padazu, tortiliju cipsu. Dazniausiai buna isskirta lentyna su japoniskais, kinietiskais, meksikietiskais produktais. Taip jie yra valgomi
QUOTE(daivaP @ 2010 03 04, 01:24)
Daivute, aciu
Papildyta:
Astulyte28, aciu ir tau uz pagyras wasabi yra japoniski krienai (labai astrus, zalios spalvos), buna pirkti tubelese "IKI", "Maximos" parduotuvese.
Nežinau ką atiduočiau dabar už skanų suši, Esu dariusi kelis kartus, tai man taip šiaip sau gavosi, o patį skaniausi suši esu valgiusi izraelyje, gal kokių 10 rušių, mūsų buvo daug prisakėm įvairių rušių, tai jei trurėčiau labai daug pinigų nuskirčiau ten vien dėl sušio uch... bet šitas atrodo labai apetitnai norėčiau, kad mesteltum pora gabaliukų
Sveikos sauniuosios vaishiu gamintojos! jusu temeleje esu naujoke, bet dznai pasiskaitineju ir karts nuo karto bandau pasinaudoti jusu receptukais. dabar kaip tik ruosiuos vyro gimtadieniui ir semiuos patirties is jusu.
ACIU JUMS!
neryte, tavo receptukai nerealus! tikrai saunuole! negaliu atsistebet elegancija, pateikimu ir paprastumu! viskas taip aiskiai ir graziai pateikta
ACIU JUMS!
neryte, tavo receptukai nerealus! tikrai saunuole! negaliu atsistebet elegancija, pateikimu ir paprastumu! viskas taip aiskiai ir graziai pateikta
QUOTE(Rastika @ 2010 03 04, 08:16)
Nerytė Lietuvišką sūrį pirkau 50 proc. riebumo, o įdarui naudojau lydytą sūrelį tose indeliuose taip pat ūžrašyta 'Lietuviškas produktas" , o dėl to suplyšinėjimo pati kalta, nes pergreitai pirma kąrtą irtraukiau, tada antrą kartą kišau ir viem sone kai kočiojau, ten toks guzuliukas gavosi kai pervirtas zodziu pati prisidirbau nesamoniu....
del surio aisku
bet del surelio neaisku.. indeliuose jie yra skystesni, nei poleliuose, gal del to blogai pjaustesi, idaro mase buvo skystesne, bet cia tik mano pastebejimai kokius matau skirtumus tarp mano ir tavo vyniotiniu
QUOTE(mergyte83 @ 2010 03 04, 09:45)
Astulyte28, aciu ir tau uz pagyras wasabi yra japoniski krienai (labai astrus, zalios spalvos), buna pirkti tubelese "IKI", "Maximos" parduotuvese.
buna ir skardinese milteliai kur paciai reikia susimasyti
arba didesnese maximose kur prekiauja sushiais buna wasabi nedideliu indeliu uz juokinga kaina ir marinuoto imbiero (imbiero nesiulau, nes neskanus, bet krienai liux, gal siek tiek svelnesni nei tubelese)
QUOTE(Boguze @ 2010 03 04, 11:44)
aciu... as visad uz paprastuma ir lengvuma
Nerytė, buvau atsivertusi dar tavo receptuka tai tikrai įdarui netokį sūrį naudojau aš tą skystą tepamą naudojau, o tu žiūriu ta pokeliose, na nieko sekantį kartą žinosiu bet super užkandis
QUOTE(Rastika @ 2010 03 04, 14:07)
Nerytė, buvau atsivertusi dar tavo receptuka tai tikrai įdarui netokį sūrį naudojau aš tą skystą tepamą naudojau, o tu žiūriu ta pokeliose, na nieko sekantį kartą žinosiu bet super užkandis
man ir pasirode perskystas idaras
mums jis irgi labai patinka
QUOTE(Nerytė @ 2010 03 04, 15:41)
as irgi nupirkau idarui surio indel. , ir nupirkau 50 % 250 gr "Dvaro", ziuresim
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 03 04, 15:53)
as irgi nupirkau idarui surio indel. , ir nupirkau 50 % 250 gr "Dvaro", ziuresim
manau pavyks ir taip nes man gavosi na netoks kaip Nerytės
QUOTE(nesuper @ 2010 03 03, 23:04)
Tokie zali krienai Atrodo mazdaug taip
QUOTE(mergyte83 @ 2010 03 04, 08:45)
Aciu reiks ieskot,as ne LT gyvenu,bet tikrai rasiu ir cia.
Kurios darot vyniotini jus sureli skysta su varske sumaisykit,bus ne taip riebu ir neskysta
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 03 04, 14:53)
QUOTE(Rastika @ 2010 03 04, 15:20)
manau pavyks ir taip nes man gavosi na netoks kaip Nerytės
pavyks bet bus jau netas... nesustings taip gerai
o kodel jums surelis riebus? man sis vyniotinis neriebus... kai valgot suri jums jis riebus? man nesijaucia riebumo
rytoj eisiu ieskoti kita surio, ,kad butu kaip reikalas