Gyvsidabris, ir Neryte nzn kurios tiksliai receptą išbandysiu, bet idėja apie sūrio vyniotinį išbandysiu poryt ačiū
QUOTE(*Spyglė* @ 2010 03 01, 20:12)
nu koks grozis ir itariu ,kad labai skanu,nusikopinsiu ir butinai isbandysiu artimiausiu laiku
QUOTE(Rastika @ 2010 03 01, 21:50)
Gyvsidabris, ir Neryte nzn kurios tiksliai receptą išbandysiu, bet idėja apie sūrio vyniotinį išbandysiu poryt ačiū
sekmes
noriu pasiklaust tokio klausimo vis noriu is malsenos teslos iskept bandeliu, idaryti farsu, ir ten taip idomiai parasyta. paruosti tesla, palikti 10-15 min, formuoti bandeles ir palikti kildinti 1.5-2val. tai man dabar pasakykit kada man jas idaryti farsu, ar kai formuosiu ar kai jau bus pakildintos na niekaip nesuprantu, nes pirma syki noriu daryti...
QUOTE(saldūška @ 2010 03 02, 12:24)
noriu pasiklaust tokio klausimo vis noriu is malsenos teslos iskept bandeliu, idaryti farsu, ir ten taip idomiai parasyta. paruosti tesla, palikti 10-15 min, formuoti bandeles ir palikti kildinti 1.5-2val. tai man dabar pasakykit kada man jas idaryti farsu, ar kai formuosiu ar kai jau bus pakildintos na niekaip nesuprantu, nes pirma syki noriu daryti...
idaryti, o po to pakildinti
QUOTE(Nerytė @ 2010 03 01, 14:16)
Surio vyniotinis tik siek tiek kitoki gaminau ir as sia savaite, tiksliau savaitgali man jie labai skanus...
receptas
receptas
nerealu, o kaip atrodo tie naturalus sureliai
QUOTE(lineva @ 2010 03 02, 17:16)
nerealu, o kaip atrodo tie naturalus sureliai
aciu
taip kaip ant nuotraukos, auksiniuose popierieliuose lydyti sureliai.. galima imti su skoniu (kompio, surio,) bet man skaniausi naturalus
(cia taip greitai suradau internete sureliu nuotraukas)
QUOTE(Nerytė @ 2010 03 02, 18:26)
aciu
taip kaip ant nuotraukos, auksiniuose popierieliuose lydyti sureliai.. galima imti su skoniu (kompio, surio,) bet man skaniausi naturalus
aciukas ot ziopla, nuotraukoj nepastebejau , uztai klausiau
Daiva, kaip noreciau tavo silkutes
Neryte, surio vyniotinis savaitgali tikrai bandau
Kitoms po visos esat tikros saunuoles
Kitoms po visos esat tikros saunuoles
QUOTE(lineva @ 2010 03 02, 19:28)
aciukas ot ziopla, nuotraukoj nepastebejau , uztai klausiau
QUOTE(cafe del mar @ 2010 03 02, 23:45)
Neryte,bet kookios nuostabios tavo nuotraukos,negaliu atsižiūrėti.Ir viskas ,taip skaniai atrodo
aciu, aciu
QUOTE(mergyte83 @ 2010 03 03, 09:54)
sekmes
QUOTE(Nerytė @ 2010 03 01, 15:16)
Surio vyniotinis tik siek tiek kitoki gaminau ir as sia savaite, tiksliau savaitgali man jie labai skanus...
receptas
receptas
Sveiki, klausimelis del surio , jus naudojate kur vienas gabalas pakuote ar jau buna pijaustytas?