Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis. 9 tema

Gyvsidabris, ir Neryte nzn kurios tiksliai receptą išbandysiu, bet idėja apie sūrio vyniotinį išbandysiu poryt thumbup.gif ačiū drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 01 kovo 2010 - 21:50
QUOTE(*Spyglė* @ 2010 03 01, 20:12)
nu koks grozis ir itariu ,kad labai skanu,nusikopinsiu  tongue.gif  ir butinai isbandysiu artimiausiu laiku  thumbup.gif

4u.gif

QUOTE(Rastika @ 2010 03 01, 21:50)
Gyvsidabris, ir Neryte nzn kurios tiksliai receptą išbandysiu, bet idėja apie sūrio vyniotinį išbandysiu poryt  thumbup.gif  ačiū drinks_cheers.gif

sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Sweikos mamytes...Kazkur buvau radus duonos torto receptukus, bet daba niekur nerandu sad.gif gal kuri galetu padeti ir kokia nuorodyte mestelt 4u.gif
Atsakyti
noriu pasiklaust tokio klausimo smile.gif vis noriu is malsenos teslos iskept bandeliu, idaryti farsu, ir ten taip idomiai parasyta. paruosti tesla, palikti 10-15 min, formuoti bandeles ir palikti kildinti 1.5-2val. tai man dabar pasakykit kada man jas idaryti farsu, ar kai formuosiu ar kai jau bus pakildintos biggrin.gif na niekaip nesuprantu, nes pirma syki noriu daryti...
Atsakyti
QUOTE(saldūška @ 2010 03 02, 12:24)
noriu pasiklaust tokio klausimo smile.gif vis noriu is malsenos teslos iskept bandeliu, idaryti farsu, ir ten taip idomiai parasyta. paruosti tesla,  palikti 10-15 min,  formuoti bandeles ir palikti kildinti 1.5-2val. tai man dabar pasakykit kada man jas idaryti farsu,  ar kai formuosiu ar kai jau bus pakildintos biggrin.gif na niekaip nesuprantu,  nes pirma syki noriu daryti...

idaryti, o po to pakildinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 03 01, 14:16)
Surio vyniotinis tik siek tiek kitoki gaminau ir as sia savaite, tiksliau savaitgali wub.gif  man jie labai skanus...
user posted image
receptas

thumbup.gif nerealu, o kaip atrodo tie naturalus sureliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2010 03 02, 17:16)
thumbup.gif nerealu, o kaip atrodo tie naturalus sureliai g.gif

aciu wink.gif

taip kaip ant nuotraukos, auksiniuose popierieliuose lydyti sureliai.. galima imti su skoniu (kompio, surio,) bet man skaniausi naturalus
user posted image
user posted image
(cia taip greitai suradau internete sureliu nuotraukas) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 03 02, 18:26)
aciu wink.gif

taip kaip ant nuotraukos, auksiniuose popierieliuose lydyti sureliai.. galima imti su skoniu (kompio, surio,) bet man skaniausi naturalus
user posted image
user posted image
(cia taip greitai suradau internete sureliu nuotraukas) ax.gif

aciukas 4u.gif ot ziopla, nuotraukoj nepastebejau , uztai klausiau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Daiva, kaip noreciau tavo silkutes essen.gif
Neryte, surio vyniotinis thumbup.gif savaitgali tikrai bandau

Kitoms po 4u.gif visos esat tikros saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 02 28, 13:26)
liutuks, 1 nuoroda 2 nuoroda3 nuoroda 4 nuoroda na gal kuo nors padejau bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

ACIU LABAI aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2010 03 02, 19:28)
aciukas 4u.gif ot ziopla, nuotraukoj nepastebejau , uztai klausiau blush2.gif  doh.gif

4u.gif

QUOTE(cafe del mar @ 2010 03 02, 23:45)
Neryte,bet kookios nuostabios tavo nuotraukos,negaliu atsižiūrėti.Ir viskas ,taip skaniai atrodo  wub.gif

aciu, aciu

QUOTE(mergyte83 @ 2010 03 03, 09:54)
Neryte, surio vyniotinis  thumbup.gif savaitgali tikrai bandau

4u.gif sekmes
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 03 01, 15:16)
Surio vyniotinis tik siek tiek kitoki gaminau ir as sia savaite, tiksliau savaitgali wub.gif  man jie labai skanus...
user posted image
receptas

Sveiki, klausimelis del surio ax.gif , jus naudojate kur vienas gabalas pakuote ar jau buna pijaustytas?
Atsakyti