Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis. 9 tema

Užkandžiai.
Pikantiškos salotos (sūris,virti kiaušiniai,česnakas,majonezas) susuktos į kumpio gabaliuką.
Vėrinukai:maži pomidoriukai+mini mazarella,alyvuogės+mini mazarella.
Sumuštiniai:prancūziškas batonas,tepamas sūris Prezident,lašiša sūdyta ir džiovintas saulėje pomidoras.

user posted image

Marinuoti svogūniukai,alyvuogės ir džiovintos slyvos įsuktos į rūkytą bekoną ir užkeptos orkaitėje.

user posted image


Čia su ryžiais.Ryžius verdame kaip suši gaminimui.Po to su ranka darom kamuoliukus,dedame gabaliuką krabų lazdelės ir surišame su svogūno laišku.

user posted image

Sluoksniuotos vištienos salotos.
Viską dedame sluoksniais,sutepame majonezu kiekvieną sluoksnį.
Rūkyta vištiena susmulkinta,smulkintas poras,virtos bulvės tarkuotos,virtos morkos tarkuotos,virti kiaušiniai tarkuoti,marinuotas agurkas tarkuotas.
Ant lėkštės formuojame kankorėžius,sutepame majonezu ir papuošiame migdolų riešutais.

user posted image



Atsakyti
[quote=Elena,2010 02 22, 14:37]
[color=purple]Užkandžiai.
na cia tai grozis.... 4u.gif
Atsakyti
pukiena, Saulėgražą ir aš išbandžiau tik nevalgiau (nes svogūnų nemėgstu) bet sakė kad skanu bigsmile.gif
Papildyta:
Elena, tau kaip visada first.gif
Atsakyti
Elena - super uzkandziai thumbup.gif

o as atsinesu trapiu pyrgeliu su juodgrudem
user posted image
Reikia:

* 200 g. sluoksniuotos tešlos
* 1 nedidelio kiaušinio
* 100 g. plonai pjaustyto kumpelio
* 1/2 geltonos paprikos
* 1/2 raudonos paprikos
* nedidelio mėlyno svogūno
* apie 100 g. mimolette sūrio
* žiupsnelio jūros druskos
* žiupsnelio juodųjų maltų pipirų
* žiupsnelio juodgrūdžių
Kumpelį supjaustykite nedideliais gabalėliais – kvadratėliais ar juostelėm, papriką nedideliais šiaudeliais, svogūną – plonais pusžiedžiais bei sutarkuokite sūrį.

Iš sluoksniuotos bemielės tešlos stikline ar formele išpjaukite apskritimą, įdėkite į spec. formeles jei tokių neturite galite tiesiog ištelioti ant kepimo popieriaus išklotos skardos arba dėti į keksiukams skirtą formelę), patepkite paviršių kiaušinio plakiniu. Ant viršaus sudėkite kumpelio, paprikų, svogūno, užbarstykite sūriu, šiek tiek druskos, pipirų bei pabarstykite juodgrūdėmis. Dėkite į įkiatintą iki 180 °C orkaitę bei kepkite apie 10-15 min. kol sluoksniuota tešlą gražiai paruduos, o sūris išsilydys.
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 02 22, 15:27)
pukiena, Saulėgražą ir aš išbandžiau tik nevalgiau (nes svogūnų nemėgstu) bet sakė kad skanu  bigsmile.gif
Papildyta:
Elena, tau kaip visada  first.gif

O as svogunu nedejau ax.gif
Elena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 02 21, 19:04)
Pagal daivaP padariau tokią mišrainytę gal ne tokia daili kaip jos bet ne tik stalą papuošė bet ir l. skani dėl visako pakartoju receptą rolleyes.gif "Tigro salotos"

Tikrai labai gražus tigriukas gavosi wub.gif thumbup.gif
QUOTE(Elena @ 2010 02 22, 14:37)

Kaip visada nuostabiai atrodo 4u.gif
QUOTE(Nerytė @ 2010 02 22, 15:46)
o as atsinesu trapiu pyrgeliu su juodgrudem

Trakšt-trakšt, kaip skanu wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Netyčia užtikau ir manau būtų nuodėmė su jum nepasidalint...
Salotos, užkandžiai
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2010 02 23, 14:38)
Netyčia užtikau ir manau būtų nuodėmė su jum nepasidalint...
Salotos, užkandžiai

ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2010 02 23, 13:38)
Netyčia užtikau ir manau būtų nuodėmė su jum nepasidalint...


thumbup.gif tos rusaites super patiekaliuku prigalvoja
Atsakyti
Vaisinu KEPTU KOPUSTU SALOTOM

user posted image

Reikes:
1 nedidukas kopustas
1 svogunas (nebutinai)
150-200g pievagrybiu
200 g mesos. Si karta dariau su "Panevezio" file, bet esu darius ir su slapdesre, ir su virta mesa, ir su lengvai apkepta sonine (bet tada jau rieboka).
majonezo.

Kopusta supjaustom kubeliais(as pripjaustau keptuve su nedideliu kaupu, nes kopustas kepdamas "sukrenta"), beriam i keptuve su aliejum ir leidziam jam kepti, karts nuo karto pamaisant. Svoguna, t.p. pjaustom kubeliais ir metam i keptuve su kopustais. Nedaug padruskinam. Kopustas turi issitroskinti atsiradusiose savo sultyse. Stebekite, kad kopustas nesutiztu, nes gausis kose. O jei kopustas jau iskepes, bet skyscio dar yra, tai ji butina nupilti. Iskepusi kopusta dedame i gilu dubeni ir paliekam vesti. Tuo metu imam apie 150-200g pievagrybiu, juos supjaustom ir kepam ant silpnos ugnies. Padruskinam, papirinim. Juose atsiradusi skysti isgariname padidine ugni arba nupilame. Beriame ant kopustu. Kol sie produktai vesta susipjaustom kumpi. Atvesusiuose produktuose neturi likti jokio skyscio! Kai viskas atsala, sudedam kumpi ir sumaisom su majonezu. Skanaus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif norejau paprasyti gal kas zino kokia nuoroda,kur butu nuotraukos kaip galima papuosti patikalus smile.gif Aciuks is anksto 4u.gif
Atsakyti
liutuks, 1 nuoroda 2 nuoroda3 nuoroda 4 nuoroda na gal kuo nors padejau bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 28 vasario 2010 - 12:41