QUOTE(Elena @ 2010 02 09, 10:45)
Regna ačiū už idėjas
Vakar dariau vėl suktinukus
Iš ryžių lapų...
Ryžių lapus reikia sušlapinti kad suminkštėtų.
Įdarui ilgais šiaudeliais supjaustome morką,agurką ir mėsą.Viską pasirenkame pagal skonį.Pas mane buvo kepta sprandinė.Galima dėti svogūno,galima vištieną,fantazuojame
Ant ryžių popieriaus dedame salotų lapą,dedame įdarą ir susukame.Pjauname per pusę.
Valgome su mėgstamu padažu.
Pas mane Tailando saldus čili padažas.Aštru.Skanu.
Vakar dariau vėl suktinukus
Iš ryžių lapų...
Ryžių lapus reikia sušlapinti kad suminkštėtų.
Įdarui ilgais šiaudeliais supjaustome morką,agurką ir mėsą.Viską pasirenkame pagal skonį.Pas mane buvo kepta sprandinė.Galima dėti svogūno,galima vištieną,fantazuojame
Ant ryžių popieriaus dedame salotų lapą,dedame įdarą ir susukame.Pjauname per pusę.
Valgome su mėgstamu padažu.
Pas mane Tailando saldus čili padažas.Aštru.Skanu.
Is kur gauti tu ryziu lapu?