Gyd. Pošiūnas blogų pokyčių nepastebėjo, bendrai gyjimo procesą įvertino teigiamai. Priminsiu, kad pas mus hemangioma yra išvešėjusi į didelį gumbą ant dešinio petuko. Tiek, kad kol kas gydytojas nesiėmė prognozuoti perspektyvų - nei gyjimo proceso, nei konkretesnių veiksmų hemangiomos šalinimui. O taip jau mums norėtųsi to gumbo atsikratyti ! ....
Taigi reziume toks, kad vėl gyvename pusmetį ir tada važiuojame apžiūrai. Nors man, ko gero kaip ir daugeliui kiekvienas vizitas teikia vilties, kad galbūt jau bus galima lazeriuoti, arba taikyti operaciją skalpeliu (mums kažkada ateityje reikės plastinės), kad tik kuo greičiau išnaikinti darinį. Deja, tas laukimas, laukimas....
Beje dar noriu paklausti, gal kas lankėtės užsienyje pas hemangiomų gydytojus ? Mane spaudžia giminės važiuoti į Lenkiją, jau jie ten ieškotų gydytojų, nes ten gyvena. Tačiau aš labai tam priešinuosi, nes nematau prasmės, ir gyd. Pošiūnu pasitikiu visu 100 proc. Nes ir vaistų kursas sugertas, ir dabar tiesiog reikia kantrybės ir laiko, kad ir vaistų poveikis įvyktų ir organizmas atsistatytų po vaistų poveikio. Nenoriu iš savo vaiko daryti eksperimento. Tiesiog būtų įdomu sužinoti, gal kas turite užsienio gydytojų patirties ?
Papildyta:
QUOTE(Sweet Dream* @ 2011 01 30, 10:37)
nuo visu geremu vaistu susilpnejo imunitetas, o tie spuogai kaip salutinis propronalalom'o poveikis, bet organizma nusilpnino Prednizalon'as
Mums jau sugerus Propronaloli buvo atsirade spuogiuku ant kojyciu. Jie nebuvo nei raudoni, nei su pulinukais, tiesiog pakile gumbiukai. Bet jie praejo per mazdaug pora menesiu.
Ir dar plius dabar atsirade raudonos sutrauktos odos demeles ant veiduko. Del demeliu buvom pas dermatologa, sake, kad su hemangioma neturetu buti susije, jis siejo demeles su galimom atopinio dermatito uzuomazgom. Posiunas irgi atmete mano itarimus, kad demeles itakojo hemangioma (nes kaip tik tuo pat metu, kai atsirado demeles, papilnejo ir paraudonavo musu gumbas). Taciau Posiunas sake, kad atvirksciai - hemangiomos padidejimui padare itaka demelas. Tad vat turime nauja dideli klaustuka del galimo atopinio dermatito ...