Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių hemangiomos

Sveikos mamos,
mums jau irgi artėja vaistų nutraukimas. Geriam vaistus jau 8 mėnesiai. Praeitą savaitę, pirmadienį, buvom konsultacijoje. Dabar 4 savaites geriam vaistus dar du kartus per dieną, po to 4 savaites vieną kartą, tada dvi savaites nieko, o tada, kovo vidury, vėl pasirodom pas gydytojus. Iš vienos pusės labai laukiu, kada baigsis tų vaistų vartojimas, iš kitos - ima baimė, kad hemangioma vėl suvešės.
Nors vaistus geriam jau ilgai, dėmelė vis tiek yra. Gydytojai sako, kad vėliau, kai vaikas bus 2-3 metų, bus galima tą pigmentą nuimti lazeriu, o gal, sako, ir pats nunyks. Labai tikiuosi. Mes gėrėm tik vaistus ir lazerio procedūrų neturėjom. Oi, tie rūpesčiai, rūpesčiai...
Atsakyti
sveikos .ir mes su ta pacia beda...lapkricio vidury lazeriavom pirma karta.GK pas Strumila. Vakar buvom apziurai, pagal nuotraukas palyginus tikrai pabalo. Pas mus ant galvytes desinej pusej guziukas issokes. Patare dar karta kartoti procedura arba kovo men, arba rugseji.Tai nusprendem, kad ilgai nelauksim ir darysim kova.Kad tik maziukui geriau butu.
Atsakyti
Sveikos. Išaušo ir mums diena, kai visgi paaiškėjo, kati hemangioma nenyksta verysad.gif Teks lazeriuot... Hemangioma ant kaktos. Procedūra darysim pas Pošiūną, nes pas jį lankomės, GK klinikoje... ax.gif

Toks klausimas - gal kas patars... blush2.gif Kaip jūs padarot šlapimo tyrimą? Mažoji mano nors ir ne visai kūdikėlis jau (1,5m), bet niekaip nedaro ant puodo - tai kaip man tą jos šlapimą paimt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 26 sausio 2011 - 16:09
QUOTE(aaagnex @ 2011 01 26, 18:08)
Sveikos. Išaušo ir mums diena, kai visgi paaiškėjo, kati hemangioma nenyksta verysad.gif Teks lazeriuot... Hemangioma ant kaktos. Procedūra darysim pas Pošiūną, nes pas jį lankomės, GK klinikoje... ax.gif

Toks klausimas - gal kas patars... blush2.gif  Kaip jūs padarot šlapimo tyrimą? Mažoji mano nors ir ne visai kūdikėlis jau (1,5m), bet niekaip nedaro ant puodo - tai kaip man tą jos šlapimą paimt? g.gif

Vaistinese yra pirkti specialus maisiukai mazu mergyciu slapimui surinkti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2011 01 26, 17:11)
Vaistinese yra pirkti specialus maisiukai mazu mergyciu slapimui surinkti wink.gif

Ačiū už atsakymą - reiks eit iki vaistinės - tikiuosi turės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 01 26, 17:08)

Toks klausimas - gal kas patars... blush2.gif  Kaip jūs padarot šlapimo tyrimą? Mažoji mano nors ir ne visai kūdikėlis jau (1,5m), bet niekaip nedaro ant puodo - tai kaip man tą jos šlapimą paimt? g.gif

Sveikutė,
na mes darydavom sysiuką į spec. maišelį, būna vaistinėse pirkt. Priklijuoji jį, geriausiai ryte, tik nubudus, ir padaro, tada supili į buteliuką 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Kuriu vaikuciai geria "proponololum'a" ar pasireiske kokie nors salutiniai poveikiai?
Manaja mergyte pradejo berti skausmingais spuogiukais per visa kuna. Tai vakar buvom kontroliai pas Strumila, pasake jog cia vaistu salutinis poveikis, sumazino doze, dabar gersim viena karta dienoje, ziuresim kaip cia bus toliau.
Po men. vel vaziuosim tikrintis.
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dream* @ 2011 01 29, 15:23)
Sveikos. Kuriu vaikuciai geria "proponololum'a" ar pasireiske kokie nors salutiniai poveikiai?
Manaja mergyte pradejo berti skausmingais spuogiukais per visa kuna. Tai vakar buvom kontroliai pas Strumila, pasake jog cia vaistu salutinis poveikis, sumazino doze, dabar gersim viena karta dienoje, ziuresim kaip cia bus toliau.

Labas,

mes gerem 4 menesius, salutinio poveikio nepastebejau jokio. bigsmile.gif siandien pirma diena, kai nebegeriam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2011 01 29, 16:05)
Labas,

mes gerem 4 menesius, salutinio poveikio nepastebejau jokio.  bigsmile.gif siandien pirma diena, kai nebegeriam  ax.gif

Gal maniskei po hormonu organimas tapo sipnesnis. g.gif
Dziugu jog jum viskas tvarkoj 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dream* @ 2011 01 29, 13:23)

Laba, man atrodo, kad mums jokio salutinio poveikio nebuvo. Vaistus geriam jau 8 menesiai. Vienu metu maniau, kad del vaistu vaikas labai neramus, bet tai buvo tik augimo periodas. Maniskis pastaruoju metu kazkaip, sakytum, "knarkia": atrodytu, kad aukstai nosyteje pilna visko. Gydytoja paaiskino, kad kudikiu kvepavimo takai gana siauroki, o propranololum dar prie to prisideda. Bet "knarkimas" buna tik retkarciais. Nosytej - viskas tvarkoj. Tiesiog, kaip aiskino gydytoja, toks salutinis vaistu poveikis galimas.
Ar jus seniai geriat vaistus? Kiek geriat per diena?
Atsakyti
QUOTE(RRodamer @ 2011 01 29, 23:12)
Laba, man atrodo, kad mums jokio salutinio poveikio nebuvo. Vaistus geriam jau 8 menesiai. Vienu metu maniau, kad del vaistu vaikas labai neramus, bet tai buvo tik augimo periodas. Maniskis pastaruoju metu kazkaip, sakytum, "knarkia": atrodytu, kad aukstai nosyteje pilna visko. Gydytoja paaiskino, kad kudikiu kvepavimo takai gana siauroki, o propranololum dar prie to prisideda. Bet "knarkimas" buna tik retkarciais. Nosytej - viskas tvarkoj. Tiesiog, kaip aiskino gydytoja, toks salutinis vaistu poveikis galimas.
Ar jus seniai geriat vaistus? Kiek geriat per diena?

Geria jau 3,5 men is pradziu gere 2 kartus i diena, nuo vakar dienos po 1. Mum Strumila taip pasake: jog nuo visu geremu vaistu susilpnejo imunitetas, o tie spuogai kaip salutinis propronalalom'o poveikis, bet organizma nusilpnino Prednizalon'as doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sweet Dream*: 30 sausio 2011 - 09:38
QUOTE(Sweet Dream* @ 2011 01 30, 09:37)
Geria  jau 3,5 men is pradziu gere 2 kartus i diena, nuo vakar dienos po 1. Mum Strumila taip pasake: jog nuo visu geremu vaistu susilpnejo imunitetas, o tie spuogai kaip salutinis propronalalom'o poveikis, bet organizma nusilpnino Prednizalon'as doh.gif

Linkiu, kad tie berimai kuo greiciau praeitu. Gal pamazinus doze, situacija pageres. Didziausios sekmes smile.gif
Atsakyti