QUOTE(judvai @ 2010 12 11, 20:07)
oi, kaip jums ačiū už atsakymus.
Supermamų klubas kažkoks stebuklas, kai apie viską gali pasišnekėt, nes kitu atveju nežinai kur dėtis ir ko klaust.
Man dar labai įdomu ar GK daro procedūras su narkoze, nes kai gydytojas pasakė, jog mūsų variantas sudėtingas ir reikia, kuo skubiau daryti procedūrą, tai supratau, kad darys kažkur savaites laikotarpyje, o pasirodo tik po 18 d. Dabar taip baisu, kad per tiek laiko ji smarkai nepadidėtų, nes mums per savaitę iškilo ant žaduko gumbiukas, o čia 2 su puse savaites, tai kas po to bus?
Tada aš paprašiau, kad privačiai priimtų, bet kažkodėl gydytojas pasakė, jog būtina narkozė ir reik daryti santariškėse. Tai man iškilo klausimas, gal GK visai nedaro su narkoze?
Supermamų klubas kažkoks stebuklas, kai apie viską gali pasišnekėt, nes kitu atveju nežinai kur dėtis ir ko klaust.
Man dar labai įdomu ar GK daro procedūras su narkoze, nes kai gydytojas pasakė, jog mūsų variantas sudėtingas ir reikia, kuo skubiau daryti procedūrą, tai supratau, kad darys kažkur savaites laikotarpyje, o pasirodo tik po 18 d. Dabar taip baisu, kad per tiek laiko ji smarkai nepadidėtų, nes mums per savaitę iškilo ant žaduko gumbiukas, o čia 2 su puse savaites, tai kas po to bus?
Tada aš paprašiau, kad privačiai priimtų, bet kažkodėl gydytojas pasakė, jog būtina narkozė ir reik daryti santariškėse. Tai man iškilo klausimas, gal GK visai nedaro su narkoze?
Labutis. Na mums jau rasiau sitoj temoj, irgi buvo 2 men. kai santariskese darem pirmaji lazeriuka pas Posiuna. Su narkoze. Augima sustabdem, bet mum ji iki 2 men taip isbujojo, kad jau kartais vos ne pati kompleksuot pradedu. Pas mus ant kaktytes atviroj vietoj (ne po plaukais) ryskiai raudona, mazdaug 0,7 kv.cm. Antra syki dareme kai mums buvo 7 men. Darem GK klinikoj, nes ju lazeris, kaip sake Posiunas, technologiskai pazangesnis ir galima daryti be narkozes. Savo vaika tiesiog palaikiau tas kelias minutes. Aisku buvo ir asaru, bet po to vyras paeme ir nuraminom, nors ten jokio skausmo. Kadangi augima sustabdem, bet del estetikos tiesiog norim ja greiciau atsikratyt, todel kartojom lazeri, nes laukti 5-10 metu nenoriu, visgi vaikas auga ir tuoj iseis i visuomene, kuri siai dienai yra ziauri - daznas pagalvoja kad mum guzas, atsibosta kiekvienam aiskinti kas cia yra, is kur ar nuo ko. Bet mes kantrios mamytes ir del savo vaiku atiduotume viska.