Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių hemangiomos

Sveikutes, kas meniasi vazinejam i santariskes pasitikrinti. Viskas kaip ir gerai, tik laukia dar ilgas gydymo laikas. Dar norejau paklausti kas geria proponaloluma ar ir jusu vaikams kas men daro sirdies ir kakliuko echoskopija ir kardiogramas? g.gif
Atsakyti
Sveikos.
Mes irgi turime si nedoreli padarini prie iseinamos angos. Kol kas niekur nesikrepem, tik Posiunui foto nusiuntem, tai sake pasirodyti kada galesim.
Musu spuogiukas buvo pradzioje raodonas taskelis, bet po keliu menesiu pavirto kaip ir apgamiuku. Dabar tas apgamiukas jau su kojyte.
Tetis atostogaus gruodi, tai galvojam i GK vaziuoti.
Noriu paklausti.
Ar GK yra eiles?
Atsakyti
GK paprastai eiliu nebuna wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2010 11 29, 15:53)
GK paprastai eiliu nebuna wink.gif

Aciu, reikes tada skambintis ir uzsiregistruoti vizitui pas Posiuna.
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dream* @ 2010 11 29, 11:52)
Sveikutes, kas meniasi vazinejam i santariskes pasitikrinti. Viskas kaip ir gerai, tik laukia dar ilgas gydymo laikas. Dar norejau paklausti kas geria proponaloluma ar ir jusu vaikams kas men daro sirdies  ir kakliuko echoskopija ir kardiogramas? g.gif

Labas,
Mes geriam vaistus, taciau siu tyrimu kas menesi mums nedaro (mes Vokietijoje).
Papildyta:
QUOTE(mėta @ 2010 11 25, 15:50)
neskaiciau visos temutes, gal kuriu vaikuciui buvo hemangioma prie akytes? maniskiui ant apatinio voko. Tai Pošiūnas sakė, kad labai rizikinga vieta, lazeris akytems kensmingas. Bet per paskutini menesi nedaug padidejo, tai gal ir sustos  g.gif

Labas, Meta,
Musu Lukui hemangioma ant apatinio kaires akytes voko. Lazeri mums irgi is karto atmete kaip labai rizikinga. Gydo vaistais - propranolol. Brukstelek man asmenine zinute i rasa.rodamer@web.de
Atsakyti
...
Atsakyti
Sveikos mamytės,
Nuo vakar sužinotos naujienos jungiuosi ir aš į Jūsų klubą sad.gif.
Gimėm mes su hemangioma už ausytės ir ant žanduko. Kaip ir jai priklauso, tik sukako mums 2 mėnesiukai ir ji pradėjo sparčiau augti. Gerai, kad laiku patekom pas gydytoją.
Aš skaičiau visą forumą ir beveik nieks nešneka apie gydytoją Strumilą, visi tik apie Pošiūną, gal kas galit pasidalinti patirtimi apie Strumilą, nes mes pas jį pakliuvom ir žada mus "lazeriuoti".
Labai nustebau nuo jo tiesios šnekos, kad tai bats baisiausias variantas koks gali būt, turim mes. Kažkaip ir gydytojo tikėjausi truputi taktiškumo, pvz. kad tai rimta ir mes gydysimes, o ne "čia baisiausia kas gali būti ir teks ilgai ir nuobodžiai bendrauti". Bet gal gydytojo toks bendravimo būdas smile.gif, svarbiausia, kad pasveiktume.
Man taip pat labai į domu, ar kuriam nors vaikuciui dare iškart su narkoze, nes mums tik 2 mėn., ir jis privaciai net nesiulo, kadangi, kaip jis minėjo, tokiam sunkiam atvejui reikia narkozes. Taip pat jis minėjo, kad būtinai prieš 10 dienų reikia padaryti visus tyrimus, tai iš tiesų ar taip tiksliai reikia atlikti, nei anksiau ne vėliau g.gif
Ar užtenka vienos lazerio procedūros, kas būtų sustabdytas augimas?
Atsakyti
mes lankomes pas striumila jau buvom pora kartu sekantis sausio 8d klaipedoje einam prvaciai tai mokama,ir musu tokia diagnoze buvo nes musu tikrai yra agresyviai auganti.po pirmos proceduros sustojo augt pakeite spalva thumbup.gif bet laukia toliau gydymas,nes jos iki metu auga reikia pastoviai stebeti
jums darys narkoze nes ant zanduko turit o akytes netoli jas reikia saugot,musu ant galvos yra.tyrimus daro kai i santariskes vaziuojat nes mums klaipedoje nieko nedare,sake jei reiks vaistus itraukt tada vaziuosim i santariskes ir bus atliekami tyrimai
Atsakyti
QUOTE(judvai @ 2010 12 11, 15:07)
Sveikos mamytės,
Gimėm mes su hemangioma už ausytės  ir ant žanduko. Kaip ir jai priklauso, tik sukako mums 2 mėnesiukai ir ji pradėjo sparčiau augti. Gerai, kad laiku patekom pas gydytoją.
Aš skaičiau visą forumą ir beveik nieks nešneka apie gydytoją Strumilą, visi tik apie Pošiūną, gal kas galit pasidalinti patirtimi apie Strumilą, nes mes pas jį pakliuvom ir žada mus "lazeriuoti".
Labai nustebau nuo jo tiesios šnekos, kad tai bats baisiausias variantas koks gali būt, turim mes.  Kažkaip ir gydytojo tikėjausi truputi taktiškumo, pvz. kad tai rimta ir mes gydysimes, o ne "čia baisiausia kas gali būti ir teks ilgai ir nuobodžiai bendrauti". Bet gal gydytojo toks bendravimo būdas smile.gif, svarbiausia, kad pasveiktume.
Man taip pat labai į domu, ar kuriam nors vaikuciui dare iškart su narkoze, nes mums tik 2 mėn., ir jis privaciai net nesiulo, kadangi, kaip jis minėjo, tokiam sunkiam atvejui reikia narkozes. Taip pat jis minėjo, kad būtinai prieš 10 dienų reikia padaryti visus tyrimus, tai iš tiesų ar taip tiksliai reikia atlikti, nei anksiau ne vėliau g.gif

suprantu, kad nusiminet, bet gerai kai gyd. pasako tiesiai sviesiai nevyniodamas i vata ir nesuteikia tusciu vilciu. nors man neteko su siuo gyd. bendauti, bet kiek girdejau, savo kompetencija jis nenusileidzia Posiunui.
apie operacija be narkozes ne nesvajokit, nes hemangioma ant veido, ir cia reikia tikslumo. kad bendrausit ilgai ir nuobodziai neabejoju. mus ir Posiunas pirmaji karta pareiske kad dar ilgai ilgai draugausim...
o augimui sustabdyti gali uztekti ir 1 lazerio, bet man atrodo kad dazniau neuztekna. viskas priklauso nuo pacio darinio kokis jis ir kaip pasiduoda destrukcijai.

o tyrimu galiojimo laikas yra ribotas. as nepamenu kiek ten galioja 1 ar 2 sav. ir ne veliau, nes kitaip tyrimus teks kartoti. o anksciau gali buti. g.gif

o siaip tai nenusiminkit labai. juk vaikas is tiesu sveikas o hemangioma, kaip ir gyd. mus sake, yra labiau socialine ir estetine problema. juk ne vezys ar kazin kokia liga wink.gif
Atsakyti
QUOTE(judvai @ 2010 12 11, 17:07)
Sveikos mamytės,
Gimėm mes su hemangioma už ausytės  ir ant žanduko. Kaip ir jai priklauso, tik sukako mums 2 mėnesiukai ir ji pradėjo sparčiau augti. Gerai, kad laiku patekom pas gydytoją.
Labai nustebau nuo jo tiesios šnekos, kad tai bats baisiausias variantas koks gali būt, turim mes.  Kažkaip ir gydytojo tikėjausi truputi taktiškumo, pvz. kad tai rimta ir mes gydysimes, o ne "čia baisiausia kas gali būti ir teks ilgai ir nuobodžiai bendrauti". Bet gal gydytojo toks bendravimo būdas smile.gif, svarbiausia, kad pasveiktume.

Musu susidurimas su Strumila irgi buvo nelabai koks, gydytojas pasirode toks biski "pasikeles", jei taip galima pasakyti.... Todel mes po pirmo apsilankymo nusprendem nesigadinti sau nervu ir persirasem pas Posiuna. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2010 12 11, 17:35)
Musu susidurimas su Strumila irgi buvo nelabai koks, gydytojas pasirode toks biski "pasikeles", jei taip galima pasakyti.... Todel mes po pirmo apsilankymo nusprendem nesigadinti sau nervu ir persirasem pas Posiuna.  rolleyes.gif

mes buvom tik pas Striumila nes tik jis atvaziuoja i klp man kaip tik pasirode komunikabilus zmogus viska isaiskino,gal kad mokamai kitaip net nz g.gif mes nenusivylem pokolkas
Atsakyti
oi, kaip jums ačiū už atsakymus.
Supermamų klubas kažkoks stebuklas, kai apie viską gali pasišnekėt, nes kitu atveju nežinai kur dėtis ir ko klaust.
Man dar labai įdomu ar GK daro procedūras su narkoze, nes kai gydytojas pasakė, jog mūsų variantas sudėtingas ir reikia, kuo skubiau daryti procedūrą, tai supratau, kad darys kažkur savaites laikotarpyje, o pasirodo tik po 18 d. Dabar taip baisu, kad per tiek laiko ji smarkai nepadidėtų, nes mums per savaitę iškilo ant žaduko gumbiukas, o čia 2 su puse savaites, tai kas po to bus?
Tada aš paprašiau, kad privačiai priimtų, bet kažkodėl gydytojas pasakė, jog būtina narkozė ir reik daryti santariškėse. Tai man iškilo klausimas, gal GK visai nedaro su narkoze?
Atsakyti