Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių hemangiomos

Sveiki,
Mes ir turime portveino deme. Kaip supratau ir pas jus yra. Ar darete proceduru?

QUOTE(vioringa @ 2010 10 05, 21:34)
4u.gif  4u.gif  4u.gif Dekui. Vyrui sake lapkricio vidury pasiskambint, nes turetu jau but gave finansavima ir pakeite antgalius. Gali but, kad portveinui kiti antgaliai naudojami..Siaip labai malonus zmogus gyd Posiunas, ir labai uzimtas, tad del kiekvienos smulkmenos nesinori trukdyti, o kai jau bunam ten, tai issiaiskinam visus dominancius klausimus. Jei jau jis taip sake, tad kantriai lauksim lapkricio. ax.gif
Papildyta:
Mums praejusi rudeni dare, buvo truputi neramu, kad labai maza pertrauka tarp narkoziu, bet gydytoju pasitikim, tad blogas mintis nuvijom salin.

Sekmes jums su Benuku ketvirtadieni 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(siguliukas82 @ 2010 10 12, 12:45)
Sveiki,
Mes ir turime portveino deme. Kaip supratau ir pas jus yra. Ar darete proceduru?

Atsakiau i AZ 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes !

PATARIMAS tik vienas - NELAUKITE!!!!!

Kaip pamatote , kad turite hemangioma IS KARTO vaziuokite konsultacijai pas Posiuna!!!!!!!!!!!!!!! Nereikia laukti ir galvoti , kad praeis !!!!!!!!!!!!!!Pasidarysit belaukdamos tik bedu !!!! Kiekviena diena labai svarbi!!!

Mano dukrytei atsirado antra savaite ant nosytes snerves maziukas raudonas taskiukas ,Kelias savaites po truputi pletesi ir staigiai pradejo dideti.toks lasiukas darytis pradejo.Bet mes laku susiskribom,pasiemem siuntima is gydytojos ir pasidarem kraujo tyrima nuskubejom pas Posiuna.Kadangi labai staigiai pradejo dideti nuskubejom i GK klinika.Buvo Gustytei 7 savaites.jokios narkozes nedave.Tik su lazeriu procedura padare.kadangi buvo maza hemangioma paeme tik uz konsultacija 180 lt.O paskui buvom dar 4 kartus nuvaziave,paskutini karta paeme 80 lt.Tikrai manau nebrangiai mes cia sumokejom !!!!
Jai buciau ir nelaukus tiek o is karto kaip buvo 2 savaites mano dukrytei buciau nuvaziavus, is viso nei zymes nebutu ant tos mano dukrytes nosytes!!! Tad nelaukit

LAAAAAAAAAABAI aciu gydytojui Posiunui.Jis labai nuramina , viska isaiskina!!!!

Mano drauges merytei ant galvos.Irgi labai mazytei padare su lazeriu procedura.
Jie nevazinejo, o siuntinejo nuotraukas, kadangi didesne buvo.

MANO MERGYTEI yra dabar po 2 metus ir 4 men. PRAKTISKAI NIEKO NESIMATO!!
Daruges mergytei men. vyrene, taip pat baltuoja po truputi!

Papildyta:
Mano ir mano drauges mergytems nedare jokios narkozes , bet mes buvom GK klinikoje.

Noriu paguosti tas mamytes jai per velai kreipesi.Nepergyvenkit ir truputi kantrybes- tos hemangiomos jau labai letai nyksta!!!!!! nepaluskit ir nesinervuokit, jusu vaikuciams labai reikia jusu palikymo ir matyti tevelius stiprius- nepergyvenkit gi CIA NEMIRTINA liga ir ne pasaulio pabaiga!!!!!!!!!!

Sekmes !
Atsakyti
QUOTE(giedred @ 2010 10 16, 21:12)
Sveikos mamytes !

Kaip pamatote , kad turite hemangioma IS KARTO vaziuokite konsultacijai pas Posiuna!!!!!!!!!!!!!!! Nereikia laukti ir galvoti , kad praeis !!!!!!!!!!!!!!Pasidarysit belaukdamos tik bedu !!!! Kiekviena diena labai svarbi!!!

Mano dukrytei atsirado antra savaite ant nosytes snerves maziukas raudonas taskiukas ,Kelias savaites po truputi pletesi ir staigiai pradejo dideti.toks lasiukas darytis pradejo.Bet mes laku susiskribom,pasiemem siuntima is  gydytojos ir pasidarem kraujo tyrima nuskubejom pas Posiuna.Kadangi labai staigiai pradejo dideti nuskubejom i GK klinika.Buvo Gustytei 7 savaites.jokios narkozes nedave.Tik su lazeriu procedura padare.kadangi buvo maza hemangioma paeme tik uz konsultacija 180 lt.O paskui buvom dar 4 kartus nuvaziave,paskutini karta paeme 80 lt.Tikrai manau nebrangiai mes cia sumokejom !!!!
Jai buciau ir nelaukus tiek o is karto kaip buvo 2 savaites mano dukrytei  buciau nuvaziavus, is viso nei zymes nebutu ant tos mano dukrytes  nosytes!!! Tad nelaukit

MANO MERGYTEI  yra dabar po 2 metus ir 4 men. PRAKTISKAI NIEKO NESIMATO!!
Papildyta:
Mano ir mano drauges mergytems nedare jokios narkozes , bet mes buvom GK  klinikoje.

Noriu paguosti tas mamytes jai per velai kreipesi.Nepergyvenkit ir truputi kantrybes- tos hemangiomos jau labai letai nyksta!!!!!! nepaluskit ir nesinervuokit, jusu vaikuciams labai reikia jusu palikymo ir matyti tevelius stiprius- nepergyvenkit gi CIA NEMIRTINA liga ir ne pasaulio pabaiga!!!!!!!!!!

Sekmes !

aciu jums labai uz jusu posta 4u.gif musu labai panasi situacija.. tik mums ant lupytes ..
Atsakyti
QUOTE(erinija @ 2010 10 06, 20:52)
ir dar ka galiu patart, susireguliuokit geriau siuntima is kartoir bukit nusiteikia lazeriuoti,nes jei ant galvytes turetu bent karta daryt lazeriuka taip kad sutaupysit konsultacijos pinigus blush2.gif o kiek laiko vaikeliui?

O tai užtenka paprasto šeimos daktaro siuntimo ir lazerio procedūra pigesnė? g.gif Mąstau dukrą vežti, bet be jokių siuntimų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2010 10 18, 16:57)
O tai užtenka paprasto šeimos daktaro siuntimo ir lazerio procedūra pigesnė? g.gif Mąstau dukrą vežti, bet be jokių siuntimų unsure.gif

taip, siuntimo seimos gydytojo vaiku chirurgui, kraujo bei slapimo tyrimu ir tada puse sumos kompensuoja ligoniu kasos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2010 10 18, 16:57)

QUOTE(erinija @ 2010 10 18, 21:10)
taip, siuntimo seimos gydytojo vaiku chirurgui, kraujo bei slapimo tyrimu ir tada puse sumos kompensuoja ligoniu kasos  4u.gif

o geriausia pasiskambinkit i GK pries vaziuojant ir paklauskit ko tiksliai reikia, kad dalis proceduros butu kompensuojama 4u.gif nes mes kai buvome, tai mums dave net toki sarasiuka, ka reikia pasidaryt... ir vietoj 1000 mokejom 500 lt ax.gif
Atsakyti
Mamos, gal kuri turit po ranka santariskiu konsultacines pol. telefono numeri, norim pas Posiuna bandyt uzsiregistruoti. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, buvom mes santariskese,padare dukriukau lazeriavima ir paskyre gerti propanalolum'a. Viskas gerai deme po procedurosdar labiau pabalo, bet va siandien pamirsau laiku duoti vaistukus reikia duoti 16h, o as daviau 18h ar labai blogai padariau, gal isviso reikejo ta gerima praleisti? Kiek cia skaiciau tai nelabai gerai, bet galima 3h paklaida ar as cia kazka maisau? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Fregata @ 2010 10 19, 12:41)
Mamos, gal kuri turit po ranka santariskiu konsultacines pol. telefono numeri, norim pas Posiuna bandyt uzsiregistruoti. Aciu 4u.gif

Pirmam puslapyje visi kontaktai surasyti 4u.gif
Atsakyti
mes dareme lazeriuka GK pries pora savaiciu ir Posiunas minejo,kad sekanti karta gali tekt su narkoze daryti,kadangi jau nemazas leliu ir labai labai reke kai jam akis uzdenge... doh.gif tai galvoju jei jau su narkoze reiks tai reikia santariskese daryti,koks tada skirtumas. gal zinot pries kiek mazdaug laiko reikia santariskese registruotis?ar reikia pirma konsultacjai jei mes jau esame su paciu Posiunu GK bendrave ar is karto sakyti, kad procedurai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erinija @ 2010 10 19, 19:04)
mes dareme lazeriuka GK pries pora savaiciu ir Posiunas minejo,kad sekanti karta gali tekt su narkoze daryti,kadangi jau nemazas leliu ir labai labai reke kai jam akis uzdenge... doh.gif  tai galvoju jei jau su narkoze reiks tai reikia santariskese daryti,koks tada skirtumas. gal zinot pries kiek mazdaug laiko reikia santariskese registruotis?ar reikia pirma konsultacjai jei mes jau esame su paciu Posiunu GK bendrave ar is karto sakyti, kad procedurai?  blush2.gif

Nezinau kaip Posiunas, bet mum Strumila tiesiog paskyre data, dave siuntima ir tiesiog ta diena is pacio ryto atvaziuoti i santariskiu priemimo skyriu, o ten sesutes jau viska sutvarko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedred @ 2010 10 16, 19:12)
Sveikos mamytes !

Mano dukrytei atsirado antra savaite ant nosytes snerves maziukas raudonas taskiukas ,Kelias savaites po truputi pletesi ir staigiai pradejo dideti.toks lasiukas darytis pradejo.Bet mes laku susiskribom,pasiemem siuntima is  gydytojos ir pasidarem kraujo tyrima nuskubejom pas Posiuna.Kadangi labai staigiai pradejo dideti nuskubejom i GK klinika.Buvo Gustytei 7 savaites.jokios narkozes nedave.Tik su lazeriu procedura padare.kadangi buvo maza hemangioma paeme tik uz konsultacija 180 lt.O paskui buvom dar 4 kartus nuvaziave,paskutini karta paeme 80 lt.Tikrai manau nebrangiai mes cia sumokejom !!!!
Jai buciau ir nelaukus tiek o is karto kaip buvo 2 savaites mano dukrytei  buciau nuvaziavus, is viso nei zymes nebutu ant tos mano dukrytes  nosytes!!! Tad nelaukit

MANO MERGYTEI  yra dabar po 2 metus ir 4 men. PRAKTISKAI NIEKO NESIMATO!!
Papildyta:
Mano ir mano drauges mergytems nedare jokios narkozes , bet mes buvom GK  klinikoje.

Sekmes !

Pritariu visu 100% Sekmes mamytes ir ju vaikuciams, viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti