Sveikos mamytes !
PATARIMAS tik vienas - NELAUKITE!!!!!
Kaip pamatote , kad turite hemangioma IS KARTO vaziuokite konsultacijai pas Posiuna!!!!!!!!!!!!!!! Nereikia laukti ir galvoti , kad praeis !!!!!!!!!!!!!!Pasidarysit belaukdamos tik bedu !!!! Kiekviena diena labai svarbi!!!
Mano dukrytei atsirado antra savaite ant nosytes snerves maziukas raudonas taskiukas ,Kelias savaites po truputi pletesi ir staigiai pradejo dideti.toks lasiukas darytis pradejo.Bet mes laku susiskribom,pasiemem siuntima is gydytojos ir pasidarem kraujo tyrima nuskubejom pas Posiuna.Kadangi labai staigiai pradejo dideti nuskubejom i GK klinika.Buvo Gustytei 7 savaites.jokios narkozes nedave.Tik su lazeriu procedura padare.kadangi buvo maza hemangioma paeme tik uz konsultacija 180 lt.O paskui buvom dar 4 kartus nuvaziave,paskutini karta paeme 80 lt.Tikrai manau nebrangiai mes cia sumokejom !!!!
Jai buciau ir nelaukus tiek o is karto kaip buvo 2 savaites mano dukrytei buciau nuvaziavus, is viso nei zymes nebutu ant tos mano dukrytes nosytes!!! Tad nelaukit
LAAAAAAAAAABAI aciu gydytojui Posiunui.Jis labai nuramina , viska isaiskina!!!!
Mano drauges merytei ant galvos.Irgi labai mazytei padare su lazeriu procedura.
Jie nevazinejo, o siuntinejo nuotraukas, kadangi didesne buvo.
MANO MERGYTEI yra dabar po 2 metus ir 4 men. PRAKTISKAI NIEKO NESIMATO!!
Daruges mergytei men. vyrene, taip pat baltuoja po truputi!
Papildyta:
Mano ir mano drauges mergytems nedare jokios narkozes , bet mes buvom GK klinikoje.
Noriu paguosti tas mamytes jai per velai kreipesi.Nepergyvenkit ir truputi kantrybes- tos hemangiomos jau labai letai nyksta!!!!!! nepaluskit ir nesinervuokit, jusu vaikuciams labai reikia jusu palikymo ir matyti tevelius stiprius- nepergyvenkit gi CIA NEMIRTINA liga ir ne pasaulio pabaiga!!!!!!!!!!
Sekmes !
musu labai panasi situacija.. tik mums ant lupytes ..