Sveikos, mamytes,
na va, mes vakar pargrize namuciu is Santariskiu, pradeje gerti Propranololi.
Paprasius seseliu ir palaiminus skyriaus vedejui, palata del gavom tikrai labai gera, aciu jiems uz tai
Kadangi manoji mazyle tikra zirzute, sirdeles kardiograma siaip ne taip pavyko padaryti sesutems rodant kiskiu vaidinimus ir dainuojant...
Paskui kardiologe net prisimerkus nuo dukrytes verkimo bet labai kantriai ir profesionaliai atliko kardioechoskopija ir apklause sirdute.
Tik va spaudimo ismatuoti niekaip nepavyko. Pirmiausia bande su iprastu aparatu (uzpompuojamu), tada reanimacijoje su elektroniniu, bet rezultatus gavo tik apytikslius, kuriu man net nesake
As pati apsisirgau Santariskese, baisus galvos skausmai uzejo, pykinimas, viduriavimas, visa laime, kad paskutine para, tai vis kvepuodama, vandeni gerdama sulaukiau isleidimo namo ir siaip ne taip parvaziavau namo beveik guledama masinoj ant galines sedynes.
Vakar grizus namo dukryte pasidare dar irzlesne, visa vakara praverke
Ogi sia nakti pradejom vemti Isvemem visa vakariene, o paskui kiek nakti isgerdavo pienuko, vel viska isvemdavo
Pasiskambinau Posiunui, sake para laiko neduoti vaistuku stebeti, ar toliau pykins, ar liausis, ir vel jam skambint.
Tai vat tokia musu istorija.
Beje, hemangioma man atrodo baltesne, nors mes isgerem dar tik 4 vaistuku dozes, arba man jau akyse rodosi
QUOTE(Redusyte @ 2010 02 04, 08:41)
ziuriu kad labai jau daznai is ligonines parvezi koki virusa
mes rugsejo menesi kai gulejom tai rigi vaikas kita diena pradejo vemti , o paskui ir viduriuoti
mums planinis apsilankymas kovo menesi, reikes Posiuna paklausti del to naujo gydymo
Redusyte!!!
Nakti is 7'dienio i 1'dieni isvezem vemianti Simona i ligonine!
Is karto pagulde i reanimacija.
Pasirodo, kad Chirurginiame skyriuje uzsikreteme NORO virusu!:ph34r:
O jus 1'dieni ten ir atsigulet - nespejau ispeti
Viliuosi, kad jus pagysite be ligonines.
Dziaugiuosi, kad mus siandien jau paleido, nes nesinorejo 5-aji Simono menesiadieni svesti ligonineje. Ir dar dziaugiuosi, kad siandien paskutine prednizolono pusele, nuo rytojaus tik propranololum.
Tiesa, po paskutines lazerio (giluminio) proceduros, hemangiomos tokios pajuodusios ir pageltusios, net iki dabar. Ir nors ligos metu negalejom gerti naujojo vaistuko, o prednizolono buvo vos 2,5 mg, regis, jos nedideja.
Zodziu, po to, kai daug visko ivyksta, pradedi taip dziaugtis nors ir mazomis, bet geromis smulkmenomis!
Pasirodo, kad Chirurginiame skyriuje uzsikreteme NORO virusu!:ph34r:
Dziaugiuosi, kad mus siandien jau paleido, nes nesinorejo 5-aji Simono menesiadieni svesti ligonineje. Ir dar dziaugiuosi, kad siandien paskutine prednizolono pusele, nuo rytojaus tik propranololum.
Tiesa, po paskutines lazerio (giluminio) proceduros, hemangiomos tokios pajuodusios ir pageltusios, net iki dabar. Ir nors ligos metu negalejom gerti naujojo vaistuko, o prednizolono buvo vos 2,5 mg, regis, jos nedideja.
Zodziu, po to, kai daug visko ivyksta, pradedi taip dziaugtis nors ir mazomis, bet geromis smulkmenomis!
QUOTE(kroshkule @ 2010 02 04, 16:17)
Redusyte!!!
Pasirodo, kad Chirurginiame skyriuje uzsikreteme NORO virusu!
Pasirodo, kad Chirurginiame skyriuje uzsikreteme NORO virusu!
O varge... as to labiausiai ir bijojau....
Mes siandien jau buvom pas savo seimos daktare, suleido cerokalio, sake, jis stabdo vemima, paskyre Rehydron'o....
O siandien ankstu ryta gi kalbejau su Posiunu, jis nieko man nesake apie pas juos gyvenanti virusa
Nes gi ir man paciai buvo labai blogai Santariskese, maniau, kad nuo nestumo... As tai grizus namo isgeriau citramono tablete kaip nuo galvos skausmo ir pasveikau. Bet va siandien seimos gydytoja isaiskino, kad tiek as, tiek ir dukryte pasigavom virusa
Sveikim visi kartu
kroshkule siaubas svarbiausia kad jau sveikstat uztai ir nemegstu ligoniniu nes ten dar visokio dziaugsmo gyvas galas...
Redusyte laikykiyes,gal nesusirgsit smarkiau
Mes tai uzsirasem vel sekanciai procedurai kovo 2d.
Redusyte laikykiyes,gal nesusirgsit smarkiau
Mes tai uzsirasem vel sekanciai procedurai kovo 2d.
QUOTE(kroshkule @ 2010 01 25, 09:51)
Labukas!
Mes 5'dieni buvome eilineje apziuroje ir buvome gerokai nustebinti, nes gyd. Strumila per daug nieko ir neziurejo, tik pasake, kad gydymas bus keiciamas kardinaliai. T.y. atsisakoma hormoniniu vaistu, o pereinama prie vaistu, kuriais gydomos kraujagysles, kai spaudimas buna padidejes (vaistu pavadinima pasake labai greitai, as is susijaudinimo pamirsau vos uzverus kabineto duris).
Mes 5'dieni buvome eilineje apziuroje ir buvome gerokai nustebinti, nes gyd. Strumila per daug nieko ir neziurejo, tik pasake, kad gydymas bus keiciamas kardinaliai. T.y. atsisakoma hormoniniu vaistu, o pereinama prie vaistu, kuriais gydomos kraujagysles, kai spaudimas buna padidejes (vaistu pavadinima pasake labai greitai, as is susijaudinimo pamirsau vos uzverus kabineto duris).
na va ir as pasipaakosiu, siandien vyras su dukra grizo is apziuros pas Posiuna ir mums siulo si nauja metoda, kuri, anor jo taiko Prancuzijoje. siulomi kraujo spaudima mazinantys vaistai kombinuojant su lazeriu. atseit labai geri rezultatai pastebeti. idomu kas cia pe naujove..
P.S. perskaiciau kroshkules reportaza aciu uz issamu pasakojima..turbut bandysim ir mes sita metoda.. bet ludnai nuskambejo ta mintis kad vaistus reiks gerti labai ilgai
margareta, primink, kokioj stadijoje jusu hemangioma, kuriojevietoje? Jus dabar naudojote hormonus?
kazkaip man keista, kad taip visiems keiciamas gydymas..
atrodo, kad musu vaikai eksperimentiniai..
Gal per grubiai pasakiau, bet man tiesiog baisu..
QUOTE(laauraa @ 2010 02 06, 18:18)
margareta, primink, kokioj stadijoje jusu hemangioma, kuriojevietoje? Jus dabar naudojote hormonus?
pas maniske gilumine hemangioma - gumbas ant peties. mums jau darytos 4 lazerio proceduros, paskutine buvo su tuo ledo kubeliu lazeriu. Posiunas sko kad nykimo pozymiai yra taciau plika akimi ju nesimato. na tik tiek kad hemangioma minksta, bet ji vis tiek labai didele. buvo plokscia ant kojytes, bet ta sekmingai isnaikinom.
zinai, man is pradziu taip pat buvo kilus tokia mintis kad cia busim eksperimentu aukos, bet... paskui pamasciau ir galvoju gal ir gerai. gi medicina zengia i prieki, vis nauji atradimai ir t.t. gal but nereik bijoti nauju sprendimu. kaip suprantu Posiunas buvo kazkur isvazeves stazuotis ar kazkaip pan. ir parsiveze siu nauju "veju". nemanau, kad jis elgtusi lengvabudiskai kardinaliai kestdamas gydymo metoda neti augancioms hemangiomoms. jeigu visiems siulomas sis metodas tai gal nera eksperimentas.
QUOTE(Margareta @ 2010 02 06, 22:23)
pas maniske gilumine hemangioma - gumbas ant peties. mums jau darytos 4 lazerio proceduros, paskutine buvo su tuo ledo kubeliu lazeriu. Posiunas sko kad nykimo pozymiai yra taciau plika akimi ju nesimato. na tik tiek kad hemangioma minksta, bet ji vis tiek labai didele. buvo plokscia ant kojytes, bet ta sekmingai isnaikinom.
zinai, man is pradziu taip pat buvo kilus tokia mintis kad cia busim eksperimentu aukos, bet... paskui pamasciau ir galvoju gal ir gerai. gi medicina zengia i prieki, vis nauji atradimai ir t.t. gal but nereik bijoti nauju sprendimu. kaip suprantu Posiunas buvo kazkur isvazeves stazuotis ar kazkaip pan. ir parsiveze siu nauju "veju". nemanau, kad jis elgtusi lengvabudiskai kardinaliai kestdamas gydymo metoda neti augancioms hemangiomoms. jeigu visiems siulomas sis metodas tai gal nera eksperimentas.
Musu irgi gumbas ant desinio petuko, 3 cm gylio, turejom 3 lazerius GK klinikoj. Ice-cube lazeriu kol kas mums nedarys Posiunas, lauksim vaistu poveikio.
Esam sugere Prednisolono kursa. Naujuju vaistu Propranololio sugerem 4 dozes, susirgom Noro virusu, dabar po ligos sugerem jau 3 dozes. Bet rezultatas tai musu jau tikrai akivaizdus ! Nenoriu per anksti dziaugtis, bet gumbas pabales ir zenkliai sumazejes, net odele atrodo pavytusi, susitraukusi. Ir vyras mato toki pati rezultata, ne vien as. Galiausiai siandien seneliams parodziau, kurie mate gumba pries nauju vaistu vartojima, ir jie patvirtino, kad ir jiems gumbas atrodo mazesnis.
Musu vaikuciai tikrai nera eksperimentiniai, sitas metodas jau naudomas Europos salyse, taigi pavojaus vaikuciu sveikatelei tikrai nera Juk Posiunas - profesionalas, nesiulys nepatikrinto ir pavojingo metodo.
Taigi nepraraskim tikejimo, pasitikekim gydytojais ir gydykim savo lelytes ir leliukus ! Juk turi buti pagalba ir pasveikimas musu maziesiems angeleliams !
Gal ir kitos mamytes jau galite pasidziaugti naujuju vaistuku teigiamu poveikiu ?
labai dziaugiuosi del jusu gal pagaliau iveiksim siuos auglius
sveikutes ir mano dukryte turi hemangioma ant nugaryte,tokia sakyciau nemaza....kai dukrytei buvo keli menesiukai 1karteli buvo taikoma lazerine operacija...dabar dukrytei 1m.4men.po poros men.jau reikes eiti pas striumila ir neramu man kazko,jau ta hemangioma taip letai ntksta viduriukas baluoja bet jau laaabai retai...tai man idomu kiek karteliu galima lazeriuoti tas hemangiomas?gydytojas sako kad iki triju metuku turetu isnykti bet jei tokiais letais tempais tai gal bus dar viena lazerine operacija?! kazin kiek ju galima daryti?ir kiek maksimaliai gydytojai leidzia tom hemangiomom nykti?!gal kas zinos
Redusyte, noriu pasiklausti, ar vaiko elgesyje nieko naujo nepastebejot?
As pati nebesuprantu, kas darosi, man zeme su dangum maisosi ir atrodo, kad sveikas protas mane palieka.
Grizus is ligonines po Noro viruso, vaikas buvo silpnas, nes labai stipriai viduriavo. Ir uzpakaliukas del tos pat priezasties pasutes kazkiek.
Silpnukas po truputi lyg ir dingo, i kojytes ir rankytes stiprybe po truputi lyg ir grizo, uzpakaliukas lyg ir susitvarke, bet pastebejau, jog nugaryte visa isberta smulkiais raudonais sasiukais. Galvojau, kad prakaitine, juk keturias paras tik ant nugarytes gulejo. Bet dabar tas berimas yra ir ant pilvo, ir ant smakro, ir ant rankyciu.
O siandien ir apskritai kazkoks vangokas pasidare.
Nieko nebesuprantu.
Gal vangus nuo propranololum'o?
O berimas - siaip kazkokia alergine reakcija (jokiu alergiju iki siol nebuvo, o maitinime as savo nieko nekeiciau).
Plaukai zyla ant akiu. Tai hemangioma, tai nauji vaistai ir spaudimo matavimas, tai noro virusas, tai dabar dar kazkoks berimas. Nesuprantu, kas darosi?
As pati nebesuprantu, kas darosi, man zeme su dangum maisosi ir atrodo, kad sveikas protas mane palieka.
Grizus is ligonines po Noro viruso, vaikas buvo silpnas, nes labai stipriai viduriavo. Ir uzpakaliukas del tos pat priezasties pasutes kazkiek.
Silpnukas po truputi lyg ir dingo, i kojytes ir rankytes stiprybe po truputi lyg ir grizo, uzpakaliukas lyg ir susitvarke, bet pastebejau, jog nugaryte visa isberta smulkiais raudonais sasiukais. Galvojau, kad prakaitine, juk keturias paras tik ant nugarytes gulejo. Bet dabar tas berimas yra ir ant pilvo, ir ant smakro, ir ant rankyciu.
O siandien ir apskritai kazkoks vangokas pasidare.
Nieko nebesuprantu.
Gal vangus nuo propranololum'o?
O berimas - siaip kazkokia alergine reakcija (jokiu alergiju iki siol nebuvo, o maitinime as savo nieko nekeiciau).
Plaukai zyla ant akiu. Tai hemangioma, tai nauji vaistai ir spaudimo matavimas, tai noro virusas, tai dabar dar kazkoks berimas. Nesuprantu, kas darosi?