QUOTE(Margareta @ 2010 07 14, 20:14)
gerai pas ka hemangioma mazyte tai galit samprotauti sau kas cia labiau kenkia kas maziau..gerti negerti..narkoze nenarkoze...
ojei, Margareta!
Ne taip, matyt, kazka parasiau.
Musu hemangioma labai didele. Per visa ranka, ant krutines, peties, zasto, dilbio. Tik kad pirma procedura spejom padaryti, kai ji tik pletesi, tai dabar ji ne istisine, o kaip atskiros demes. Jei skaiciuoti, tai gal kokio 8-9 atskiros hemangiomos.
Ne, tikrai ne mazyte.
Juolab, kad tiek Strumila, tiek Posiunas sake, kad ji labai agresyvi, butina intensyviai gydyti.
Tiesiog tie hormonai. Taip nesmagu prisiminti. Pirmuosius miltukus sumaisiau labiau ne su pienu, bet su asarom, nes zinojau, kad stabdyti ja reikia, bet kartu zinojau ir tai, kad vaikui duodu ne saldaini.
Kitos mamytes mane ramino ir drasino, sake, kad ju vaikuciams nei apetitas didejo, nei veidukas tino, nei ugis sustojo.
Jauciausi padrasinta.
O gavosi atvirksciai. Svoris augo nenormaliai, o ugis praktiskai sustojo. Vis tik hormonus gerti pradejom, kai mazyliui buvo tik 1,5 men. Soko terapija.
Velgi visi aplinkui ramina ir sako, susitvarkys, uzaugs, svarbu, kad hemangioma nebeauga.
Na, taip... bet gydydama nuo vienos ligos, vaikui pridariau kitu.
Tai tik del to "samprotauju", gerti ar negerti.
Manau, jog, tuo atveju, jei hemangioma butu kitoje vietoje, ne ant rankos, o ant veiduko ar galvytes, sukasciau dantis ir tikrai ne zodzio nesakyciau, duociau vaistus ir labai tikeciausi, kad tik padetu, o su pasekmemis kovociau veliau.
Labai nesmagu man del visu musu maziuku!
Praejusia savaite buvom baseine, tai vienos mamos paslapciomis, o kitos atviro siaubo akimis mano vaika nuziurinejo - kokia cia "zaraza" i baseina uznesiau, rrrrr!..
Na, bet mes stiprios, ar ne? Istversim ir vaikuciams padesim!
Papildyta:
Ievukis! O gal ne, gal ne tai?
Labai linkiu, kad viskas butu gerai, labai labai!!!