VIKSE- - ideja verta MILIJONO ....jei pasiekciau-isbuciuociau ..mano sunelis-kojiniu siaubas. megsk is kokio nori siulo,kokio nori storio-ilgiau 2 sav. nesuplyse kojines ''neatlaike fronto''..jei nesuplysta kulnas-tai pirstai islenda-nu kazkoks siaubas.. ..(namie,su siltom kojinem,jis nevaiksto,jis CIUZINEJA ..) o vat cia manau sprendimas
VIKSE, deduosi jūsų darbelį į artimiausiu metu įgyvendinamų sąrašą. Super sprendimas dėl paduko!
Papildyta:
Radau keletą žaisliukų pavyzdžių, gal kam patiks
Papildyta:
Pagalvėlės
Pledukas
Papildyta:
Radau keletą žaisliukų pavyzdžių, gal kam patiks
Papildyta:
Pagalvėlės
Pledukas
Vikse super- ideja-ir koojine ir tapkute...ir grazu ir silta
Elize-katinukai kaip balionukai faini...
Ačiū visoms Džiaugiuosi, kad patiko mano idėja. O gimė ji iš tinginystės Vis pado nereikia megzti/nerti. Greičiau einasi
QUOTE(Viksė @ 2010 09 21, 13:00)
Ačiū visoms Džiaugiuosi, kad patiko mano idėja. O gimė ji iš tinginystės Vis pado nereikia megzti/nerti. Greičiau einasi
na va ,kaip mano tevelis sakydavo,ir vel pasitvirtina tiesa,sena kaip pasaulis-PATYS GERIAUSI DARBININKAI YRA patys DIDZIAUSI TINGINIAI .jie viska stengiasi padaryti GREITAI IR GERAI,kad kuo daugiau liktu laiko tingeti ...kaip sakant-ir as esu TINGINYS iki kaulu smegenu ...
QUOTE(Jollyk @ 2010 09 21, 12:59)
Vikse super- ideja-ir koojine ir tapkute...ir grazu ir silta
Galvoju pagal tu katinukų pavyzdį savo žirniui pižamos dėtuvę gaminti, nors dar pagalvosiu
QUOTE(Elize @ 2010 09 21, 15:42)
Galvoju pagal tu katinukų pavyzdį savo žirniui pižamos dėtuvę gaminti, nors dar pagalvosiu
Kokia nuostabi mintis. Ir grazu ir funkcionalu
QUOTE(hemetra @ 2010 09 21, 15:46)
Kokia nuostabi mintis. Ir grazu ir funkcionalu
Dar tuos katinus galima ir kaip vaikiskas kuprinytes panaudot.
QUOTE(juodauoga @ 2010 09 21, 12:27)
Galima iškirpti iš kokios nereikalingos storos paltinės medžiagos padukus ir prisiūti...irgi tinkamas sprendimas būtų...
oi ne, mergytės, ne... paltinė medžiaga tikrai nepakeis veltinukinio pado iš bėdos, žinoma, galima ir iš paltinės, bet medžiaga yra medžiaga, ji labai greitai susiploja ir gaunasi šnipštas... teko tokias nešioti...
Mano tapkiukai iš nertiniais/megztais padukais, t.y. turiu ir tokias ir tokias. Puikiai nešiojasi
Galėsiu pafotkint.
Galėsiu pafotkint.