Įkraunama...
Įkraunama...

Darbeliai iš siūlų likučių

QUOTE(Fregata @ 2010 09 13, 13:12)
o po padekliuku dedamas koks nors pagrindas, kad jis standus butu? Man kazkaip atrodo, kad turetu buti toks nelabai tvirtas (turiu minty, kad lankstosi paemus?)

taip, jis lankstosi. As ji naudoju virtuveje puodui, asociui su vandeniu padeti.
Atsakyti
suplėšė mano vyrukas knygutę su kačiuku, tai gavosi toks kniaukiantis gyvuliukas (labai nemoku veidukų siuvinėti blush2.gif )
user posted image
Papildyta:
Radau idėjų siūlų likučių naikinimui, dalinuosi ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
saunus kokie-tokie 'naujoviski' thumbup.gif
Atsakyti
Dar idėjų:
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Elize: labai linksmas galtonas katiniukas- zaisliukas gavosi. smile.gif Ir taburetes labai linksmos. smile.gif Kaip tik turiu tokias pora vargsiu kedziu. Bus galima jas su laiku pradziuginti linksmais rubeliais. smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šaunios idėjos. Pakaba labai linksma.
Atsakyti
Tik dabar supratau, kad ten pakaba smile.gif Labai originalus daikciukas. thumbup.gif
Atsakyti
vieno vakaro darbas
user posted image

user posted image
Atsakyti
Vikse: ir cia tu sugebejai per viena vakara nunarpliot? Saunuole thumbup.gif Ir dar noriu paklaust. O virsutine dali mezgei 4 virbalais ar su valu virbalais?
Atsakyti
mano koja maza. Be to is storu siulu storu vaseliu-greitas darbas. Virsus-5 virbalais. Nekenciu virbalu su valu smile.gif
Jau turiu uzsakyma 3 porom is namiskiu smile.gif
Atsakyti
O dar klausimas iskilo. O pada kazkaip apnerei? Is ko jis padarytas? Labai jau gera mintis, kad toks tvirtesnis butu, nes mano vyras- kojiniu naikintojas. biggrin.gif
Atsakyti
padukas veltininis, pirktas turguje-2 lt smile.gif Pado nenėriau, šonai prisiūti
Atsakyti