QUOTE(liepa50 @ 2010 08 15, 12:49)
QUOTE(less candles @ 2010 09 01, 00:34)
ACIU uz saunias idejas
čia tai geras sumanymas
Vis mąstau kažką panašaus ir virbalams sukurpti... liuks idėja ir darbukas šaukus
QUOTE(sayonara2 @ 2010 08 30, 23:42)
taip, kaip šalikėlis užsisega, kad kepurė nuo ausų nepabėgtų tis stulpeliais megzta, tai toks mažutis atrodo, bet gražiai priglunda
Papildyta:
QUOTE(Getira @ 2010 09 01, 18:56)
Sveikos, mezgejeles
Stai ka nuneriau is siulu likuciu. Man dar truksta kruostumo aplikacijoms (kantrybe niekad nepasizymejau), bet gal kam patiks si ideja ir pasiseks graziau ja igyvendinti.
Stai ka nuneriau is siulu likuciu. Man dar truksta kruostumo aplikacijoms (kantrybe niekad nepasizymejau), bet gal kam patiks si ideja ir pasiseks graziau ja igyvendinti.
super, gražiausia dėtuvė kokią teko matyti vis mąsčiau kažką panašaus pasidaryti, bet užsiprašiau, kad draugė nuveltų
Papildyta:
Mano naujausias nėrimo siūlų naikinimo rezultatas. Pagrindas iš lininių naminio verpimo labai nelygių siūlų tik teks kitos vasaros laukti, kad panaudočiau
Mano naujausias nėrimo siūlų naikinimo rezultatas. Pagrindas iš lininių naminio verpimo labai nelygių siūlų tik teks kitos vasaros laukti, kad panaudočiau
Labai labai grazus terbiukas. Tikiuosi nesupyksit, jei nuotraukyte issisaugosiu, ir gal kada nors igyvendinsiu sau panasia ideja.
Labai labai grazus terbiukas. Tikiuosi nesupyksit, jei nuotraukyte issisaugosiu, ir gal kada nors igyvendinsiu sau panasia ideja.
QUOTE(dodone @ 2010 09 05, 12:59)
Į sveikatėlę, kad tik patinka