Įkraunama...
Įkraunama...

Darbeliai iš siūlų likučių

QUOTE(lilita7 @ 2011 09 07, 08:38)
jungiuosi ir as i Jusu buri...
ir iskart su prasymu - maciau, kad esate mezgusios puodeliams megztukus - internete radau tik tiesiems puodeliams - o jei puodelis trapecijos formos? gal kuri mezgete ir galite patarti... ax.gif

as mezgiau pagal siauresni matmeni,tada platesnis krastas issitempia,nenukrenta,galima legvai trapecini megzti,bet tada reikia derinti rasteli graziai,sekmes... ax.gif

Vikse -sauniai sumezgei,super... thumbup.gif
Atsakyti
Vikses rūbelių kelnytės su petnešom nerealios smile.gif)) tikrai nevaikiškos, nes labai jau elegantiškai spavos suderintos lotuliukas.gif

O bumbulų kilimo gaminimo akciją sekam sekam, prašom dalintis rezultatais wink.gif
Atsakyti
Viksės rūbeliai tikrai superiniai. Tokie elegantiški smile.gif

O su tuo bumbuliniu kilimėliu tai superinė idėja. Nereikia nei siūlų storumo derinti, nei kiekio. Mažiau siūlų - galima įmaišyti kitokių. Super panaudojimas. Ir kilimėliui tai net sudėtis labai smarkiai neturi reikšmės. Turiu maišą fantastiškų švelnių spalvų naujų akrilinių siūlų. Nu ranka nekyla megzt megztuką ar kokį sarafaną iš akrilo. O į tokį kilimėlį bus malonu žiūrėti ir panaudoti galima visus tongue.gif Ir į darbo procesą galima įtraukti visą šeimą ilgėjančiais rudens vakarais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2011 09 08, 09:14)
Turiu maišą fantastiškų švelnių spalvų naujų akrilinių siūlų. Nu ranka nekyla megzt megztuką ar kokį sarafaną iš akrilo. O į tokį kilimėlį bus malonu žiūrėti ir panaudoti galima visus  tongue.gif

Man tai ranka nekiltų jų karpyti unsure.gif Aš daug ką mezgu iš sintetinių siūlų (irgi vis iš atsargų). Kol vaikai išauga, nespėja nei išsitampyti, nei nusiburbuliuoti.
Atsakyti
4u.gif nežinau ar į tą temą pataikiau,bet labai daug įdėjų ką galima iš siūlų likučių 4u.gif
galima daug ką iš siūlų likučių
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 09 08, 10:39)
Man tai ranka nekiltų jų karpyti unsure.gif Aš daug ką mezgu iš sintetinių siūlų (irgi vis iš atsargų). Kol vaikai išauga, nespėja nei išsitampyti, nei nusiburbuliuoti.

Ne dėl išsitampymo ar burbuliavimosi. Ir geresnės sudėties kai kurie siūlai taip daro. Tiesiog natūralumo poreikis yra blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif pasirodysiu ir as savo likutinius darbelius 4u.gif
Rudenelio belaukiant
user posted image

Megztukui sumezgiau visus siuliukus iki galo

user posted image
Atsakyti
visiški galiukai sunaudoti, megzta nebaigtom eilėm
user posted image
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2011 10 02, 19:27)
visiški galiukai sunaudoti, megzta nebaigtom eilėm

grazi butu, bent man tie siuliukai, gale gal ir nieko,bet prieki ar netrukdo jie akytem g.gif

sorry, nuotraukos neistryniau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingauk: 02 spalio 2011 - 18:30
QUOTE(AGLYTĖ @ 2011 09 09, 16:17)
Sveikos 4u.gif pasirodysiu ir as savo likutinius darbelius 4u.gif 
Rudenelio belaukiant
user posted image

Megztukui sumezgiau visus siuliukus iki galo

user posted image

kokios serveteles bigsmile.gif wub.gif
fantastika , pavogsiu ideja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AGLYTĖ @ 2011 09 09, 15:17)

kaip kapišoną mezgėt? labai gražu
QUOTE(meskute231 @ 2011 10 02, 19:27)

graži kepurė, bet kiek suprantu ji megzta ne apvaliai, gal patį mezgimo principą galit parašyti? įdomiai taip atrodo. vis ieškau ko naujesnio.
Atsakyti
biggrin.gif ne kutukai nemaišo, jam jie labai patinka, sakė kad nekirpčiau nes nenešios kitaip.

megzta ripsiuku, nebaigtom eilėm. jei gerai pamenu tai užsidėjau 60 akių ir viena spalva mezgiau pirmyn atgal (užtai ir tie galiukai susidarė), nebaigtos eilės paliekant po keturias. šiaip pagal užmanymą neturėjo taip nusmailėt, reikėjo gal palikt tik po dvi akutes, bet gavosi netgi įdomiau.
Atsakyti