pasirodysiu savo siūlų naikinimo akciją
Viena kosmetinės pusė:
O čia kita
Vaizdas įvairiais kampais
Vikse: kokie mieli ir jaukus vaikiski drabuzeliai!
Aciu
QUOTE(silsta @ 2011 06 26, 12:06)
Va cia tai daikts! Zodziu truxta
Gal kas galit pasidalint tu burbulu gaminimo patirtim? As visad issikerpu burbulo "formelej" didesne skyle, kad kamuoliukas nedidelis pralistu, kad kuo daugiau tu siulu butu ir didesnis burbulas iseitu, bet tada ne taip patogu burbula graziai surist... Instrukcijoj rodo, kad siula reik vyniot su adata, bet to siulo juk daug reik tokiem bumbulams, kilometrinis jis i adata versis... Kaip Jus darot?
QUOTE(Fėjų_pieva @ 2011 08 15, 13:36)
mergaites, patarkit, niekaip neapsisprendziu, ar grazu ar ne
galvoju tetai jau amziuje kaledoms padovanoti, ar tinka?
grazumo tai grazu. paprasta. kuklu. bet grazu. o kokia sios eglutes paskirtis????
beje gal balta ar raudona spalva paderinta gyvumo inestu..
QUOTE(spaceRenata @ 2011 08 15, 11:44)
grazumo tai grazu. paprasta. kuklu. bet grazu. o kokia sios eglutes paskirtis????
gal ir inestu, bet spalvotai megzti dar prisibijau
nelabai isivaizduoju, kokio dydzio numezgus gautusi, bet isivaizduoju kaip padekliukus /serveteles
tada dar prinerk spalvotu skrituliuku ir prisiuk kaip zaisliukus
Nors tokiu padekliuku neisivaizduoju-is storo siulo (o gal tik nuotraukoje taip atrodo). Man cia pasirode labiau kaip kilimelis prie lovos
Nors tokiu padekliuku neisivaizduoju-is storo siulo (o gal tik nuotraukoje taip atrodo). Man cia pasirode labiau kaip kilimelis prie lovos
O man ta eglute labai fainai atrodytu aptraukta kede prie kompiuterio.
Vikse: sudominai mane su savo balta bliuskute prie juodo sijonuko. Paaiskink man durnai, kaip ten ji prie to sijunuko prisivarsto?..
Vikse: sudominai mane su savo balta bliuskute prie juodo sijonuko. Paaiskink man durnai, kaip ten ji prie to sijunuko prisivarsto?..
QUOTE(Fėjų_pieva @ 2011 08 15, 12:36)
mergaites, patarkit, niekaip neapsisprendziu, ar grazu ar ne
jei jau padekliukai, tai gal geriau nerti eglutes
eglutes