Rustė ir a.narus super idėjos ir labai gražios gumutės
QUOTE(lingucis @ 2011 02 27, 14:03)
Son, ir jūs parašykit, kaip gaminot tą savo juostuotą kaklo šildytuvą: labai praktiškas ir dailus darbelis
mezgiau is likuciu, uzsidejau 150akiu ir mezgiau i 4eiles geros akys, 4 eiles blogos akys, siulus keiciau kaip sove i galva, kuo margaiu tuo graziau.munezgus galiuka pradejau is sonu suimeinet po viena aki tai automatiskai siaurejo . mezgi iki norimo ilgio, sonus susiuvau.nors jis man per platus gavosi, galiu parduot uz simboline kainyte
toliau naikinu siulus
QUOTE(juodauoga @ 2011 03 02, 23:03)
O kokia paskirtis tokio muiliuko?
Apsinėriau, pakabinau vonioje. Kvepėt nebejaučiu, kad kvepėtų, bandžiau maudytis, tai nepatiko
QUOTE(aiwita @ 2011 03 03, 12:36)
O kokia paskirtis tokio muiliuko?
Apsinėriau, pakabinau vonioje. Kvepėt nebejaučiu, kad kvepėtų, bandžiau maudytis, tai nepatiko
iš smalsumo apnėriau , tik keliolika minučių užtrukau , jei bus nepraktiškas daiktas - išmesiu
man jis net labai praktiškas. tik siūlus tinkamus reik pasirinkt. mėgstu vonioje gerai "nusišveist". tai man netinka visokios ale švelnios kempinukės. ir tėtis mano labai mėgsta tokias plaušines.