Va čia tai super...
Idėja nuostabi
Šaunuolė
QUOTE(X-iuke @ 2011 02 22, 13:41)
QUOTE(juodauoga @ 2011 02 22, 13:45)
netikėtai, koks grožis
QUOTE(valentinuke @ 2011 02 22, 14:52)
NETIKETAI- siulu naikinimas,ir grazu begalo,ir vaikutis papuostas iskirtinai,labai grazu
QUOTE(aiwita @ 2011 02 22, 15:06)
Ačiū visoms labai
QUOTE(netikėtai @ 2011 02 22, 11:56)
Siūlų naikinimo akcija.Vaizdeliai jūsų teismui.Sunaikinti tie siūlų galai kur lieka po metrą,du penkis ir pan.
Nepakartojami žavu
QUOTE(netikėtai @ 2011 02 22, 11:56)
Siūlų naikinimo akcija.Vaizdeliai jūsų teismui.Sunaikinti tie siūlų galai kur lieka po metrą,du penkis ir pan
nerealiai grazu
O čia tai fainas variantas Niekada nebuvau pagalvojus. O juk taip galima gumytes prie suknelių puikiai priderinti
sveikos gyvos siūlų naikintojos. keliskart esu peržiūrėjusi jūsų visų darbus, galiu tik pagirti, nes užkrečiate tuo naikinimu ir kitas. Šaunuolės
ir aš taip pasinėriau į naikinimą, kad sustoti negaliu. irgi Kaziukui priruošiau pieštukinių, ir dar vis norisi ir norisi nerti......
ir aš taip pasinėriau į naikinimą, kad sustoti negaliu. irgi Kaziukui priruošiau pieštukinių, ir dar vis norisi ir norisi nerti......
QUOTE(a.narus @ 2011 02 23, 14:39)
O čia mano siūlgalių naikinimo rezultatas-gumytės į plaukus... Mažutė nešis į darželį prekiauti per Kaziuko mugę...
Bet mintis tai superinė
Atrodo taip paprasta, bet nebūčiau sugalvojusi
Papildyta:
QUOTE(zmirzlina @ 2011 02 23, 15:13)
sveikos gyvos siūlų naikintojos. keliskart esu peržiūrėjusi jūsų visų darbus, galiu tik pagirti, nes užkrečiate tuo naikinimu ir kitas. Šaunuolės
Ir čia mintis gera
Dukra sako: jau gali pradėti nerti
Kas čia apnerta?
QUOTE(a.narus @ 2011 02 23, 13:39)
O čia mano siūlgalių naikinimo rezultatas-gumytės į plaukus... Mažutė nešis į darželį prekiauti per Kaziuko mugę...
puiki mintis, aš irgi tokias darau
http://s215.photobuc...u... i plaukus/
puikiai sueina visi likučiai, svarbu derinti spalvas
rožinė , aišku, einamiausia
bet pagudrauju ir kitomis spalvomis
QUOTE(aiwita @ 2011 02 23, 16:26)
Kas čia apnerta?
nupjauti skaidrūs "bambaliai". man iš viso tie plastmasiniai indai, medžiaga įvairiems darbams - superinė.
Dar jei pritaisyti rankeną, gaunasi krepšiukas, tik tada jau naudoju didesnius 2 litrų ar dar didesnės talpos. Kai padarysiu tokių, įdėsiu foto.
QUOTE(ANETELE @ 2010 12 17, 18:25)
oi kokia pasaka tas puodelis
dar nesu mačius tokių grožių.
šiandien aptikau šitą temą (nu toks įspūdis, kad forume pirma savaitė ) , vartau nuo pirmo lapo.
mergaitės, kokias jūs auksarankės! negaliu nesižavėti!
Idėja dėl gumyčių tai tikrai super. Bet va, Ruste, atskleiskite paslaptį, kaip ta gumytė per gėlytės viduriuką perveriama Žiūriu į nuotraukas, bet niekaip nesuprantu.