gal jau buvo įdėti, bet parodysiu
Jungiuosi ir as i siulu naikinimo kompanija
Tikejausi,kad uzteksiu rankovem,bet deja gavosi tunika tokia,jau ir rasteliu jokiu nedariau kad siulu nepritruksciau
QUOTE(Kristina A-A @ 2010 11 07, 21:59)
Tikejausi,kad uzteksiu rankovem,bet deja gavosi tunika tokia,jau ir rasteliu jokiu nedariau kad siulu nepritruksciau
Labai grazi suknyte
Tikrai labai gražu kai paaugs, bus liemenė
ir aš bandžiau naikinti siūlų likučius. Nemažai sumezgiau
QUOTE(Kristina A-A @ 2010 11 07, 20:59)
Labai daili tunikyte Spalvos labai gerai dera. Matosi, kad dukryte visai nesigaili, kad rankoves trumpos, o tai ir yra svarbiausia.
Papildyta:
QUOTE(aiwita @ 2010 11 08, 10:59)
ir aš bandžiau naikinti siūlų likučius. Nemažai sumezgiau
Fantastiskas kostiumelis! Cia galima ideja net ir dideliai mergaitei (mamai ar tetai) pasiskolinti.
Mano nauji bandymai mažinti siūlų atsargas...
elize-getira-kristina-sauniai darbuojates-kaip man patinka juostuoti mezginiai..
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2010 11 04, 18:48)
gal kas turi kazka panasaus ? nu kokia schemute kaip nysti isnerti, kur platinti, siaurinti ?
QUOTE(kristynka* @ 2010 11 08, 15:52)
gal kas turi kazka panasaus ? nu kokia schemute kaip nysti isnerti, kur platinti, siaurinti ?
turim
QUOTE(Elize @ 2010 11 08, 15:45)
Mano nauji bandymai mažinti siūlų atsargas...
kokie siuliukai buvo mezgami suknytei
QUOTE(ingauk @ 2010 11 08, 16:45)
kokie siuliukai buvo mezgami suknytei
tiksliai nepamenu, nes likučiai. Akrilas su vilna 20 proc. atrodo