QUOTE(meskius @ 2010 01 23, 14:44)
meskius, 23 Sau 2010 - 14:44, parašė:
meskius, 23 Sau 2010 - 14:44, parašė:
dieve is kur pas tave to laisvalaikio
.
dieve is kur pas tave to laisvalaikio

.

tik nereikia savęs nuvertint, čia daugiau vaikų nuopelnas, kad jie ramūs. Kitų mamų atsiliepimų paklausau, tai jos su vienų vaikų mažiau laiko sau turi, nei aš su dviem. Mano vaikai- pagal mamą- tinginiai

Ir dar MB namie, tai labai daug su Vilium užsiima, dažnai jie kur dingsta- tai ant kalnų, tai į kokią Megą ilekia abu, tai į teatrą savaitgaliais.
O Gytis- irgi ramybės įsikūnijimas. Dieną miega po 3-4 val. Pavalgo, pabendraujam porą val ir vėl parpia. Be to, vaikų pietų miegas sutampa, tai porą valandų visada būnu laisva

Tai ir randu to laiko pasikrapštyt. Aišku, dabar laabai sumažėję jo, bet vistiek negaliu skųstis.
QUOTE(dije @ 2010 01 23, 15:37)
dije, 23 Sau 2010 - 15:37, parašė:
dije, 23 Sau 2010 - 15:37, parašė:
Niuma- o kuom ta HotPan gera? Padaryk reklama, papasakok- gal ir mes susigundysime..

Niuma- o kuom ta HotPan gera? Padaryk reklama, papasakok- gal ir mes susigundysime..
Kai gavom dovanų, tai skeptiškai žiūrėjom. O dabar panaudojus, tai man pačiai gera ji tuo, kad: nereikia aliejaus- vandens užtenka; mėsytės minkštesnės gaunasi; per pusę valandos maistas pasigamina. Ir šiaip, kažkaip įpratau ten gamint- sumetu mėsytę, bulves- viskas vienoj vietoj išsitroškina.
Nėra kažkoks stebuklas, tiesiog patogu naudotis, nes pagreitina viską.