Sveikos,
Aš irgi dar turiu favorituose šitą temą.
niuma, kokią mokyklą lankot?
Maniškei mokykla patinka, sekasi kol kas neblogai. Skaito ji seniai, tai su skaitymu problemų nėra. Buvo vaikų, kurie nemokėjo, bet išskirstė į lygius pagal skaitymą ir kiekvienas skaito pagal savo sugebėjimus.
Maniškė irgi užklasinės veiklos fanė Lanko muzikos mokyklos pamokas (vyksta jos mokykloje, atvažiuoja mokytojai) 4 k. per savaitę, lanko baseiną 2k. per savaitę, anglų būrelį 2 k. per savaitę ir nemokami būreliai: choras, dailė, keramika Aš dirbu, tai ji būna prailgintoj grupėj.
Per atostogas Ema atostogauja pas mano tėvus, tai mums su vyru irgi ramybė, kai vienas vaikas namie Atrodo, kad jos visai ir nebūtų
Mano abi per Emos išleistuves darželyje
Parodykit saviškius, kokie jau užsaugę
QUOTE(eufrozina @ 2014 10 29, 15:33)
Mes persikraustėm dabar, bet tam pačiam rajone, tik arčiau mokyklų ir darželių Vilius - Jono Pauliaus II gimnaziją, keturmetę. Ten lanko chorą ir tautinius šokius. Ir dar 3 kartus krepšinį lanko, bet ilgos treniruotės, tai antroj savaitės pusėj jau fiziškai pavargęs būna. Tada ir nenuotaikos pasireiškia stipriau.
Kokios paneles stilingos
Maniškių kelios foto ir šavasros, rugsėjo 1 ir ano rudens fotosesijos:
Kokie panašūs broliukai
Mes irgi Šilainiuose lankom Ryto pradinę mokyklą.
Mes irgi Šilainiuose lankom Ryto pradinę mokyklą.
Ką leliukai?
Švenčia gimtadienius, vienas po kito turbūt .
Stebiuosi, kaip dar šitos temos neuždarė...
Mes jau atšventėm. Šiemet Moksliniame šou Atradėjas: ir ugnį rankose laikė, ir ledus darė, ir ant debesų bėgiojo...
Mes jau atšventėm. Šiemet Moksliniame šou Atradėjas: ir ugnį rankose laikė, ir ledus darė, ir ant debesų bėgiojo...
QUOTE(prekestolen @ 2018 06 24, 22:56)
Stebiuosi, kaip dar šitos temos neuždarė...
Kai fainai yra gyvų
Mes šventėme Malūnų kaime, oras pasitaikė super. Tai smagiai pajudėjom.