QUOTE(rassike @ 2012 12 07, 14:00)
rassike, 07 Gru 2012 - 14:00, parašė:
rassike, 07 Gru 2012 - 14:00, parašė:
vel tyla...
Ka sventem darzelis pas jus organizuoja? Pas mus pagaliau siais metais nereikes kaukiu, vaziuos i spektakli, po to senis saldainius isdalins ir baigsis.
O vat man reikes mano sokiu kolektyve bus teminis vakarelis -Vaikyste. tipo darzelio vaikai, bus senis, sakysim eilerascius. Svarstau gal buti nykstuke. Uzsideciau kokia raudona suknele, kepure ir pirmyn.
vel tyla...
Ka sventem darzelis pas jus organizuoja? Pas mus pagaliau siais metais nereikes kaukiu, vaziuos i spektakli, po to senis saldainius isdalins ir baigsis.
O vat man reikes mano sokiu kolektyve bus teminis vakarelis -Vaikyste. tipo darzelio vaikai, bus senis, sakysim eilerascius. Svarstau gal buti nykstuke. Uzsideciau kokia raudona suknele, kepure ir pirmyn.
Pas mus irgi- ir todėl aš esu labai pasipiktinusi.
Buvo mano sūnui tokia šventė prieš kokius 6 metus. Dalyvavo 3 grupės. Spektaklis kai kuriuos išgązdino. po to visos 3 grupes susigrūdo ankštame hole. Bandė rateliu šokti, tai itk vietoje trepsėjo. Vaikų daug, snieguolė viena, o senelis išvis kažkoks kelmas...Prasidėjo dovanų dalybos. Trys grupės- trys maišai. Trečiojo maišo savininkai dovanų kol sulaukė, mačiau jau ne vienas ir ašarą braukė: kada man kada man?? Apie kažkokį eilėraštuko pasakymą seneliui net kalbos nera, nes- kiti gi laukia. Gerai, dovanas gavome, dabar nusifotografuoti reikia. Vaiku daug, sąmyšis, Kalėdų senelis pasakė- "aš neturiu laiko laukti" ir išbėgo.
dabar gi dalyvaus 5 grupės.

Išsakėme visus nuogastąvimus vadovybei, kuri mūsų net neatsiklaususi suorganizavo šitą reikalą. Nuramino, kad viskas perduota kalėdų seneliui, kad tikrai nebegs, kad viskas bus organizuota ir etc...
Yra toks žodis
otkatas... kuris paaiškina, kodėl darželio vedėjos taip noriai veža vaikus į kalėdinius spektaklius. Nuo vaiko 25 lt, tai prašau, 5 grupės ir per 2 val 2500 i kasą įkrenta. Ir "kaledine dovana" į vedėjos kišenę.
Na, kaip bus- parašysiu- o gal įvyks kalėdų stebuklas, ir mūsų sesei nepasikartos broliuko patirtas kaledinio darželio renginio scenarijus.
Geriausią šventę darželyje esame suorganizavę mes patys- tėveliai. Pasamdėme puikų kalėdų senelį, kuris pats groja, pats žaidimus veda. Vaikus aprengėme tuom-kuo jie norėjo- ir viskas. Nereikėjo nei auklėtojos, nei daržo muzikos vadovės pastangų (jokių ten spektaklių ruošimo ir t.t.)- viską padarė kalėdų senelis. Kiekvienas vaikiukas atsiimdamas dovaną, sėdo jam ant kelių, sakė eilėraštuką ar ką pats norėjo, senelis pakreipęs galvą ATIDŽIAI klausė (tai yra pagrindinė jo pareiga ir jis tai atliko puikiai) ir visi buvo patenkinti.