Įkraunama...
Įkraunama...

***Birželinukai***

aciu uz pagyras fotkem, turim drauga fotografa, tai jis visur vaiksto su fotiku (jei ka verto demesio pamatytu) ir taip jau gavosi, kad mus parke sutiko biggrin.gif sakiau reikes pasikviesti ji ant kalniuko paciuozineti kol sniegas nenutirpo, o tai nei vienos foto namie nera sniegines smile.gif
Atsakyti
Sveikos thumbup.gif 4u.gif

Net nustebau pamačius kad čia cieli 3 lapai prišnekėti bigsmile.gif Tai ir aš ta proga pasireikšiu biggrin.gif
Ameliją irgi tik šį savaitgalį iš senelių parsivežėm, išvežam kai paprašo, o kadangi seneliai toli tai ir išbūna ten be problemų 3 savaites. po dviejų savaičių tik paskambina kad jau ilgėtis pradeda, o šiaip kai močiutė paklausia ar nenori su tėvais kalbėtis, atšauna -kad jie ir patys žino kada atvažiuot biggrin.gif doh.gif tai gaunasi tokios kas sezoninės atostogos...nes buvo ir vasara, ir rudenį, ir va dabar, ir jau susitarė kad gegužę vėl važiuos biggrin.gif
Šiaip įdomi asaba. Šneka be proto daug, važiavom traukiniu tai visą vagoną linksmino savo šnekom. Darželį tai apibūdina kaip panelę "su požiūriu" ir "plačiu akiračiu" ir šiaip iš tų kur įdomu paklausyt...
Vis dar labiausiai mėgsta piešti. Muzikė bandė prikalbint padainuot, nes sakė gerai intonuoja, tai atsisakė (o aš pasakiau kad ir nereikia nes ir taip pilna giminė muzikantų lotuliukas.gif ), Taip pat atsisakė ir šokt. Tai nori ir lanko keramiką thumbup.gif Šiaip labai užsispyrus, su išankstiniais nusistatymais, tai tenka gerokai pavargt kol perkalbi ją dėl ko nors (dėl kelnių irgi lotuliukas.gif ) -tikras jautukas biggrin.gif Padramatizuot "iš lempos" irgi mėgsta, matyt amžius toks g.gif

Bet jau kokie visi gražūs ir dideli , net nesitiki.... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zlata: 01 kovo 2012 - 22:49
Mano birželinukė irgi lanko keramiką darželyje pas garsųjį keramiką G.Raudonių ir šokius Petreikio studijoje. Na šokia puse bėdos- tai patinka tai nelabai, bet va jau keramika- tai gėėėris. thumbup.gif Ir laukia ir patinka, ir kas svarbiausia darbeliais jau visa jos kambario palangė nukrauta, tai dabar aš savo darbo kabinete palangę pildau jos padarytais darbeliais. O į pasiūlymus "gal kam padovanokim kokį vieną darbelį" pareiškia didelį NE, jai visi jos darbai reikalingi, brangųs ir gražūs. O dar tik antri metai lanko. smile.gif Matyt, kai baigs darželi, bus ne tik nano kabineto , bet ir kolegių kabinetų palangės išeksponuotos dukros keramikos darbeliais... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2012 03 02, 08:23)
Matyt, kai baigs darželi, bus ne tik nano kabineto , bet ir kolegių kabinetų palangės išeksponuotos dukros  keramikos darbeliais... doh.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2012 03 02, 09:23)
Matyt, kai baigs darželi, bus ne tik nano kabineto , bet ir kolegių kabinetų palangės išeksponuotos dukros  keramikos darbeliais... doh.gif

Oi patikėk... biggrin.gif
Karolina kai pradėjo darželyje lankty, taip iki šiol ir lanko (dabar jau trečiokė). Tėvelis pažadėjo, kai namą statys įrengti atskirą nišą keramikos darbams doh.gif Įsivaizduok kai šoktelėjo motyvacija gaminti DAR daugiau keramikos darbelių bigsmile.gif
Maniškiai praėjusią vasarą (rudeniop):

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auges: 06 kovo 2012 - 21:59
QUOTE(Auges @ 2012 03 06, 22:59)

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Auges, gražios emocijos ir nuotraukos vaikų wub.gif

Mamos, gal turit kurią nors iš šitų ir galit pakomentuot?

user posted image

arba
user posted image

arba
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2012 03 06, 22:59)

kokie gražiai wub.gif wub.gif

QUOTE(niuma @ 2012 03 07, 11:56)

tuim pirmą , man patinka labai. Iš apskritimų trikampių ovalų nusipiešia žirafa, šuo, katė , žmogus, pilis, laivas. Tikrai moko piešti bigsmile.gif kitos turbūt to paties principo tik matyt paveiksliukai kitokie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramuniokas: 07 kovo 2012 - 11:59
QUOTE(niuma @ 2012 03 07, 11:56)
Auges, gražios emocijos ir nuotraukos vaikų  wub.gif

user posted image

Mer irgi turim šitą. piešiam kreida ant lentos. Man pačiai ta knyga padeda nupiešti prašomą dalyką. ax.gif Maniškė ja dar nelabai naudojasi, bet sūnui va pats tas.
Atsakyti
ok.gif supratau, aš link jos ir buvau nusitaikius, tik kai kur ji pigiau, bet https://www.knygos.lt/ - čia dar ir sau gaučiau knygą dovanų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2012 03 07, 14:25)
ok.gif supratau, aš link jos ir buvau nusitaikius, tik kai kur ji pigiau, bet https://www.knygos.lt/ - čia dar ir sau gaučiau knygą dovanų biggrin.gif

Nuorodoje neužmačiau kainos. Kiek ten kainuoja??
Aš pirkau Pegaso knygyne, jau senokai, prieš 1,5 metų tai tikrai, mokėjau berods apie 11 Lt. nes dar kažkokia akcija vyko...
Atsakyti
Vis tik dar nepirkau ten, nes kaina 26, o su parsiuntimu +10 Lt doh.gif kitur 19 daugmaž. gal kokiam knygyne dar pažiūrėsiu, gal irgi su nuolaida pavyks nupirkt.
Atsakyti