QUOTE(prekestolen @ 2012 02 27, 15:56)
Oi, kokia jau panelė taviškė. O akys kuo tolyn tuo tik didyn..
Na gal ir bus mane smerkiančių mergaičių mamyčių, bet dėl dažymosi pas mus situacija kitokia. Kalėdų senelis padovanojo visą vaikiško makiažo rinkinį. Ir lūpų blizgis ir šešėliai ir netgi nagų lakas, kuris po karštu vandeniu nusiplauna.Ir kvepaliukus savo turi princesinius. Na pas mus mažoji dažosi su mano leidimu ir dar netgi pamokau. Žnoma į viešumą niekas neina išsidažius
, bet namie darome grožio saloną ir žaidžiam visažistes. :nagaiNauda ta, kad mano lūpų blizgio nebetraukia iš rankinės..
Dukra irgi kategoriškai atsisako mautis kelnes. Tik sijonas arba sarafanas, suknelė. Per šalčius vos įkalbėdavau kombinzonines kelnes mautis...
Ir išvis pas mus problemėlė su rūbais: ji rengiasi tą, ką pati išsirenka. Yra nupirktų rūbų, kurie jai nepatinka ir nesirengia niekaip. O jei jau kur einam- tai traukia savo gipiūrines pėdkelnes, lakierkas ir tiulinę suknelę..nesvarbu, kad tai itk krepšinio varžybos Siemens arenoje...
Saigma, tai puikios naujienos pas tave.
Tas kraustymasis tuom ir žavus, kad bus kažkas geriau, daugiau, plačiau.
Ačiū.
Tai aš ir nebariau, tik paaiškinau, kad ne taip reikia tepti. Šiaip pasijuokėm abi kad "prisimaliavojo" ir tiek. O lūpų blizgį turi savo - vaikišką, tada ir prie mano nelenda
Dėl apragangos lyg apie Eriką parašei - kad galėtų per pusnis su lakierkom išeitų
QUOTE(niuma @ 2012 02 27, 17:06)
Ech, tik parašiau, apie planinę operaciją, o gavosi neplaninė- nuvažiavom penktadienį konsultacijai- iš karto paguldė ir išoperavo pirštuką. Šiandien pagaliau paleido namučių
Tik ryt dar važiuosim persirišt.
Greičiau padarė, greičiau sugis
Merginos pasidalinkite kur Kaune platus užuolaidų ir karnizų pasirinkimas - gerai būtų nebrangus. Na normaliom kainom, nes gerai būtų kad ir patart galėtų, todėl kad langai pas mus arkiniai plačios palangės. O aš nenoriu uždengti visko ir roletų nelabai noriu
Tai va net nežinau nuo kurio galo pradėti ieškoti