Labuka,
Kaip laikotės?
Mes tai buvom sveikos, bet vakar jau kosėti pradėjo
Pas Eriką darželyje yra nauja mergaitė ir ji sirguliuoja, bėda ta, kad ta šeima neturi kur gyventi, nes sudegė namas, kažkokiam vagonėlyje glaudžiasi, šeima didelė. Kažkaip liežuvis nesiverčia kažką sakyti. Kartais taip sunku rasti išeitį
Dar prieš savaitę, turėjom bėdą - betrindama akį nageliu susižalojo - įdrėskė rageną. Kas baisiausia, kad aš nesupratau kas įvyko, tai ji vargšiukė visą naktukę prasikankino, vis prabudinėjo ir virkauja, kad akytę skauda. Bet kadangi ji tokia popa pas mane, iš bet kokio menko sužeidimo, padaro baisią tragediją, tai neskubėjau į ligoninę. Tik ryte, jau nerizikavom ir važiavom į akių kliniką, tai ten specialiais dažais pamatė kur sužeidimas (nes taip jo nesimato), įlašino nuskausminamųju ir paleido namo. Po trijų dienų jau viskas sugiję buvo. Tik pasirodo čia skausminga labai
Aš net neįtariau, kad taip lengvai galima susižaloti. Bet dabar akių jau nebetrina ir net kai rengiu užsimerkia, nes saugo akytes.
Dėl žurnaliukų - tai čia užsiėmimas No 1
Piešia, karpo, klijuoja ir t.t. Man labai žurnaliukas KUTIS patinka, nes ten yra jos mėgstamų užsėmimų ir nėra aprašymų, o nuotraukom parodyta ką daryti, tai ir jai smagu, kad ji viską pati supranta ką daryti. Moka keletą raidžių, pažįsta skaičius. O šiaip tai nelabai aš su ja užsiiminėju, grįžtam mes namo apie 19 val. pavalgom vakarienę, ir po darbo dienos, nelabai man jau daug energijos būna dar su ja užsiimti. Kiek pati va ką padaro. O šiaip manau jai darželyje veiklos netrūksta