sveikos,
žiūriu, kad ir kaip seniai lankiausi, vis vien nedaug aš čia praleidau
Pasisakysiu ir aš trumpai, kaip gyvename. Šiaip tai nuo lapkričio gana spontaniškai nutarėme lankyti darželį, tad nuo tada ir keliauja abu mano vaikiukai į Vaikystės sodą, kuris tikrai yra tas mano svajonių darželis
Aidas priprato labai greitai, jam nerealiai patinka. Tik su valgymu problemos, kaip visada - labai mažai ir prastai valgo
Bet šią savaitę sėdim namuose, nes sergame. Jie pas mane jau visą rudenį su nesibaigiančiom slogom ir kosuliais buvo, praeitą savaitę pablogėjo šiek tiek, tai gydytoja liepė gerti antibiotikus, mat mažajam dariau kraujo tyrimą, nustatėme, kad turi mikoplazmos pilkąją zoną. Bet kad niekas negerėja nuo antibų, abu snargliuojasi dar labiau, o Aidui dar kažkokia zaraza prikibo, net ausytės užgultos... Jau taip tikiuosi, kad pagerės iki švenčių nors kiek. Nes darželyje tai normalus požiūris į ligas, o štai su draugų šeimom niekada nesusitinkame, nes nenori jie ligom dalintis
O šiaip tai Aidas toks savarankiškas tapo, kai pradėjo eiti į darželį. Ir migdosi pats vakare, rengiasi, nusirengia pats, valgo, kad ir mažai, bet pats
O dėl dovanų, tai gana spontaniškai šiemet prigalvojau abiems. Pripirkau kelių rūšių dėlionių, nes mažasis dabar labai jomis domisi, kartu ir Aidą gal pratinsime
Knygų porą nupirkau. Dar abiems play dough rinkinuką su modelinu nupirkau. Mažajam (kad su Aidu dalintųsi) dar dovanosime WOW sunkvežimį savivartę (labai jau Aidas tokios norėjo, o turi šiukšlių vežimo mašiną, tai negali atsižaisti). Tai vat tokios ir dovanos. Kažkaip rimtai su žaisliukais nesinorėjo užsiimti, nes jie kažkaip nebaisiai žaidžia su jais...