Sveikos mamytes,mes irgi jau nuo rugsejo 1 keliaujam i darzeli,irgi pries tai labai daug su ja kalbejau,aiskinau.Tai noro buvo eiti...
ir tik prase kada jau eisim...Pirma diena palikom vos valandai.Tai labai patiko,antra diena iki pietu miego,tai jau pamacius mane susigraudino,o kitas visas dienas tai vakare su asarom,kad kodel as ja ten palieku,bende ant gailescio mane spausti.sakau,kad ten tavo darbas turi ten eiti,zaisti,mamyte su teveliu pinigelius uzdirba ir vakare tave ateis pasiimt.Tai jau kai palikau pietu mieguj,tai paskambino aukletoja,kad ji neleidziasi nurengiama ir atvaziuokit pasiimt,gerai,kad dar galejau atvaziuot,kita kart irgi paskambino,o ji nei verke,nei ka tiesiog nejo gult,o zaide kampelyje,tai direktore kaip suzinojo(jos anukas i ta pacia grupe eina),tai bare tas aukletojas,kad skambineja man.Tai jau kitus du kartus pagulde pagulet,tai uzmigo,nu ir lyg nieko,snd nevedziau,nes nakti viena kart veme,tai pabijojau,bet ziuriu kad veltui,pilna energijos ir neranda ka veikti.Jau lankom sokius,nu ir lyg nieko,svarbiausia paciai man but stipriai,nes uz duru irgi stoviu verkiu,kaip sunku issiskirt,pora kartu palikau su isterijom,bet greit apramindavo.Darzelis labai patinka,lankom "Žuvintas" darzeli.Grupe is 20 vaiku,bet nei karto nebuvo tiek max 12 vaiku.Nemaciau dar nei vieno kosejancio ar su snargliukais.Kad mustusi irgi nieko negirdejau,aukletojos labai geros,na ir tikrai labai patenkinti,o as jau net spejau priprasti nedaryt sriubu(pas mus tik jas Nikole ir valgydavo),kosiu ir kitokiu valgiu.
,kaip sakoma prie gero greit priprantama.
Tokios pas mus naujienos,na o as irgi jau radau darba pradedu dirbti nuo 29,tai savaites laisvos,net ner ka veikt,tai po drauges lakstau,keista rankos laisvos,kavineja sedi nieko nereik priziuret
na visiems sekmes,einu kugeli ziuret...